Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 445, 446, 447 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam słonecznie :-)

zaczynam dziś kurację Rowatinexem, który ma mi rzekomo rozpuścić złogi w nerce...Obawiam się tylko, że efekt będzie taki, że spowodują atak i znów coś rodzić będę. A obawy mam większe przez to, że rok temu na początku października mnie wzięło :-D

PostWysłany: Pią 12:07, 21 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Cytat:

zaczynam dziś kurację Rowatinexem, który ma mi rzekomo rozpuścić złogi w nerce...Obawiam się tylko, że efekt będzie taki, że spowodują atak i znów coś rodzić będę. A obawy mam większe przez to, że rok temu na początku października mnie wzięło Very Happy

Nieee, jeszcze masz czas na potomstwo! :przytul: Aż mam drescze jak sobie o tym pomyślę. A jak tak dalej będę robić to i mnie takie coś czeka o.O

Zdążyłam dzisiaj napisać test z fizyki [będzie pała, 3 zadania na 10 mam dobrze, buahahahha], odwiedzić inną szkołę [chcę! ja tam chcę chodzić! tacy fajni ludzie i nauczyciele :(], wrócić do domu, zjeść obiad, zrobić muffinki i wybywam! Trzeba korzystać z ciepła :D

PostWysłany: Pią 12:51, 21 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Nic mi nie mówcie o bólach, porodach, itp., bo dziś nie mogę się schylać :] Jak się schylę, to prostuję się kilka minut jak staruszka, w dodatku boli jak jasny gwint. Ale co tam, ja do bólu nawykłam :]
Dopiero zjadłam śniadanie, bo musiałam najpierw zaliczyć wycieczkę po mieście i zakupy :) Pieczywko też świeże przytargałam i nażarłam się jak prosię :P Wieczorem mam wychodne, mam nadzieję, że uda się wrócić jakoś wcześnie, bo nie mam ochoty na nocne nasiadówki :?

PostWysłany: Pią 13:34, 21 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

alhambra napisał:
nażarłam się jak prosię

niech się dobrze trawi!

alhambra napisał:
Wieczorem mam wychodne, mam nadzieję, że uda się wrócić jakoś wcześnie, bo nie mam ochoty na nocne nasiadówki

:lol:

czyżby nocny maraton klubowy?

PostWysłany: Pią 14:04, 21 Wrz 2012
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

Cytat:
czyżby nocny maraton klubowy?

Nie, nie, tzw. clubbing czy cos tam nie jest w moim stylu, zupełnie :wink: Umówiłam się w takim sympatycznym barze z koleżankami na wspominki, ploty, itp. Ale zaczynamy o 19, a nigdy szybko się nie rozchodzimy i obawiam się, żeby się nie skończyło nad ranem :? Jutro obie pracują, to mnie ratuje :P
rocket queen napisał:
niech się dobrze trawi!

I idzie w biodra :P (dobra, wiem, że to dziwne życzenie jak na kobietę :mrgreen: )

PostWysłany: Pią 14:27, 21 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
dobra, wiem, że to dziwne życzenie jak na kobietę

Mam takie same życzenia :-D

jeanne, dwa już urodzone, nie chcę tego przechodzić po raz kolejny, więc liczę na cud, że ten lek rozpuści to, co zostało...Nadzieja matką głupich :P

PostWysłany: Pią 14:40, 21 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Juniuś napisał:
Mam takie same życzenia Very Happy

Kto powiedział, że nie jesteś dziwna? :>

PostWysłany: Pią 15:59, 21 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

jeanne napisał:
No hahaha Zresztą niech mnie nawet wyrzucą ze szkoły, ja tam płakać nie będę hahaha

Jak możesz :hahaha:

jeanne napisał:
W tamtym roku zmienił mi się od matmy, w tym od historii, doszedł nauczyciel od wosu i PP. Inni mają jeszcze lepiej, bo zmienił im się do tego od religiii i angielskiego o.O
To ja już podziękuje i wolę mój tryb. Chociaż dalej nie rozumiem,jak dwie klasy, ten sam profil mogą mieć różną liczbę godzin.

Bo jest nowa podstawa programowa. Co oznacza również, że nie mógł w gimnazjum mieć po mnie książek i teraz też wszystkie trzeba nabyć nowe. Za samą książkę do chemii mama musiała dać 55 zł. To ja już wolę nie liczyć ile jego książki kosztowały. Za to on zamienia się w tyrana domowego wczoraj mi zastawił szafą drzwi w swoim pokoju, bo muszę przechodzić przez jego a upierałam się że idąc na minutę do kuchni zrobić herbatę nie będę ich co chwilę otwierać i zamykać :roll:

jeanne napisał:
Bądz bezczelna i jej to powiedz.Że zważywszy na to, że ty nie możesz na nią liczyć - ona też niech się nie spodziewa. Gwarantuję focha i święty spokój Very Happy

Nie odzywała się dziś do mnie także może już się obraziła.

jeanne napisał:
Jak było w kluczu? "Bo tak można sczytać z wykresu", czy jakoś tak. No i niech mi ktoś powie, że brak wiedzy i umiejętności logicznego myślenia Neutral

Klucze są głupie. Przez te 3 lata powinni nas uczyć jak odpowiadać żeby trafić w klucz.

Chciałam zamówić kumplowi podkładkę pod mysz ze zdjęciem (grafika z jednej gry online). Ale zwątpiłam widząc rosmannie i fotojokerze punkty o ochronie praw autorskich i ponoszeniu kosztów -,-

PostWysłany: Pią 17:57, 21 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Jak możesz hahaha

Bo jestem
Spojler:

podłą suką

:D

Cytat:
Za to on zamienia się w tyrana domowego wczoraj mi zastawił szafą drzwi w swoim pokoju, bo muszę przechodzić przez jego a upierałam się że idąc na minutę do kuchni zrobić herbatę nie będę ich co chwilę otwierać i zamykać Rolling Eyes

Czyżby bunt nastolatka? Ja jestem wdzięczna, że matka tutaj jedynie śpi, tak to cały czas jestem wręcz sama na włościach ;)

Cytat:

Nie odzywała się dziś do mnie także może już się obraziła.

Trzeba to oblać! :twisted:
Cytat:

Klucze są głupie. Przez te 3 lata powinni nas uczyć jak odpowiadać żeby trafić w klucz.

Chciałam zamówić kumplowi podkładkę pod mysz ze zdjęciem (grafika z jednej gry online). Ale zwątpiłam widząc rosmannie i fotojokerze punkty o ochronie praw autorskich i ponoszeniu kosztów -,-

Idź do lokalnego. ja robiłam w takim obok szkoły ze zdjęcia z pierwszej strony w google i nic mi nikt nie mówił :D

PostWysłany: Pią 18:52, 21 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Bo jestem

Nie Ty jedna ^^

W ogóle na PP dowiedzieliśmy się, że jak było to wypisywanie po 10 cech to z jakieś 80% dziewczyn wypisywało wredna :hahaha:

jeanne napisał:
Czyżby bunt nastolatka? Ja jestem wdzięczna, że matka tutaj jedynie śpi, tak to cały czas jestem wręcz sama na włościach Wink

Jak jeszcze słyszę, że on poszedł do nowej szkoły i mam mu pomóc, być wyrozumiała to mi się słabo robi. Mojego zachowania jakoś nikt nie usprawiedliwiał w ten sposób.

jeanne napisał:
Trzeba to oblać! Twisted Evil

Nie zaczynaj jutro idę na 18 :hahaha:
To kiedy przyjeżdżasz do mnie oblać :twisted: ?

jeanne napisał:
Idź do lokalnego. ja robiłam w takim obok szkoły ze zdjęcia z pierwszej strony w google i nic mi nikt nie mówił Very Happy

Dobry pomysł :)
Chyba się przejdę do fotografa blisko mnie i zapytam czy robią takie rzeczy...

Dodano 5 minut temu:

Jejku przez ostatnie dni było tak jakoś ok, a dziś mam fatalny humor nie wiem czemu :roll:

PostWysłany: Pią 19:11, 21 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Dobry pomysł Smile
Chyba się przejdę do fotografa blisko mnie i zapytam czy robią takie rzeczy...

Powinni robić. Mi zrobili piękny zielony kubek z kotem <3

Cytat:

Nie zaczynaj jutro idę na 18 hahaha
To kiedy przyjeżdżasz do mnie oblać Twisted Evil ?

Ja też, ale nie wiem, co kupić koledze jeszcze o.O Robimy tort ze słodyczy, mamy 2 rzeczy i zostało nam jeszcze 30 złotych o.O
Jak najprędzej!
Cytat:

Jak jeszcze słyszę, że on poszedł do nowej szkoły i mam mu pomóc, być wyrozumiała to mi się słabo robi. Mojego zachowania jakoś nikt nie usprawiedliwiał w ten sposób.

Tia, ja pamiętam, jak mną się wszyscy przejmowali, jak poszłam do szkoły 8)
Cytat:

W ogóle na PP dowiedzieliśmy się, że jak było to wypisywanie po 10 cech to z jakieś 80% dziewczyn wypisywało wredna hahaha

Ale można było zmyślać, PP to beznadziejny przedmiot :D

W ogóle chcę żeby mi mama dała tę kasę, co by mi dała na wycieczkę. Tylko nie wiem, jak jej to powiedzieć. o.O

PostWysłany: Pią 20:55, 21 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Powinni robić. Mi zrobili piękny zielony kubek z kotem <3

Mam nadzieję, bo chciał zrobić taką właśnie drobną niespodziankę z okazji urodzin. Oboje mamy takie fioła na punkcie "League of Legends", że myślę, że by się spodobało.
Jak będziesz miała chwilę to pokaż. Mój ukochany z kotami wygląda tak:
Spojler:

Mam aktualnie 3 sztukę, bo 2 poprzednie stłukłam -,-

jeanne napisał:
Ja też, ale nie wiem, co kupić koledze jeszcze o.O Robimy tort ze słodyczy, mamy 2 rzeczy i zostało nam jeszcze 30 złotych o.O
Jak najprędzej!

To chyba zależy od tego co lubi.
No ja myślę :)
Zobaczysz mój bałagan w pokoju i storczyki niemieszczące się na oknie. Mama ostatnio kupiła 3 i z bólem serca musiałam wybrać 1, bo pozostałe już by mi się naprawdę nie mieściły.

jeanne napisał:
Tia, ja pamiętam, jak mną się wszyscy przejmowali, jak poszłam do szkoły Cool

No ;)

jeanne napisał:
Ale można było zmyślać, PP to beznadziejny przedmiot Very Happy

To jest głównie zmyślanie. Albo zadanie z tym, że miałeś wartości wypisane i ułożyć system co najważniejsze dla Ciebie, najmniej ważne większość odpisywała :hahaha:

jeanne napisał:
W ogóle chcę żeby mi mama dała tę kasę, co by mi dała na wycieczkę. Tylko nie wiem, jak jej to powiedzieć. o.O

Wolę pieniądze zamiast wycieczki?[/spoiler]

PostWysłany: Pią 21:09, 21 Wrz 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Mam aktualnie 3 sztukę, bo 2 poprzednie stłukłam -,-

Ja ogólnie tamten dałam na prezent, ale z kotami też mam dużo *,* To ostatnie moje zakupy:
Spojler:

Cytat:

Jak najprędzej!

To chyba zależy od tego co lubi.
No ja myślę Smile
Zobaczysz mój bałagan w pokoju i storczyki niemieszczące się na oknie. Mama ostatnio kupiła 3 i z bólem serca musiałam wybrać 1, bo pozostałe już by mi się naprawdę nie mieściły.

Ja od 2 tygodni nie sprzątam w pokoju, nie wynoszę brudnych ubrań, śmieci- niczego. Nie mam siły. Syf kiła i mogiła, najwyżej wyhoduje jakieś bakterie. Dzisiaj jestem taka skonana, że nie mam siły nawet się umyć, a co dopiero sprzątać, czy się uczyć o.O

Cytat:

Wolę pieniądze zamiast wycieczki?

Tylko, że ona mi powie, że skoro nie jadę to nie musi mi dawać, a ja chcę torbę z kotem :( Moja torba z tamtego roku jest w opłakanym stanie.

PostWysłany: Pią 21:25, 21 Wrz 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

:D Wróciłam, więc obeszło się bez zbędnych nasiadówek do rana :P
Ceny w lokalach warszawskich to jednak nie dla mnie :? Następnym razem chyba zdecydujemy się na posiedzenie w domu, zawsze taniej wychodzi :D

PostWysłany: Pią 22:12, 21 Wrz 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

A ja mam piżamę w czarne koty :-D

Kolejny słoneczny, choć upiornie zimny dzień, jak ja tęsknię za ciepełkiem... Nie mogę się już doczekać wiosny. Muszę się zaraz wybrać do biblioteki oddać książki, bo w poniedziałek już wyjeżdżam, a potem mnie gonić będą.

PostWysłany: Sob 10:57, 22 Wrz 2012
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 445, 446, 447 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 446 z 552

Skocz do: