Ja niestety już w gimnazjum nie przeczytałam żadnej lektury w całości, ani tym bardziej w terminie. Na razie, w pierwszym semestrze liceum jest jeszcze gorzej, bo nawet streszczeń nie czytam :roll:
Zrobię wielkie czytanie streszczeń i opracowań na miesiąc przed maturą i tyle... wiem, jestem okropna, ale podobnie jak pantera mglista zawsze mam pod ręką coś ciekawszego do czytania, więc to nie tak że nie czytam nic. Uwielbiam czytać książki, ale nie jak ktoś mi narzuca ;)
Połowa drugiego tygodnia ferii minęła (już o.O ) a ja nadal za naukę się nie wzięłam... już widzę ten nadchodzący weekend i ogarnianie wszystkiego na ostatnią chwilę :roll:
Sro 23:59, 22 Lut 2012
Gorsze od mapek z historii są tylko mapki z geografii! Nie cierpię geografii.
O tak, dokładnie. Historia i geografia są w czołówce moich znienawidzonych przedmiotów.
Lalka nie była taka zła, przynajmniej udało mi się przez nią przebrnąć, czego nie można powiedzieć o Potopie i Krzyżakach.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 10:08, 23 Lut 2012
Ja na razie miałam tylko 2 razy mapki do nauczenia się, w gimnazjum. Raz stolice europejskie i raz ukształtowanie powierzchni w Europie, te wszystkie góry, wyżyny itd. masakra.
Mam nadzieję że więcej nie będę miała, no ale zobaczymy. To chyba od nauczyciela zależy.
Jadę właśnie spotkać się z Sevir i jeszcze jedną koleżanką na naleśniki :D Pomińmy szczegół, że dopiero zjadłam śniadanie pół godziny temu ;)
Miłego dnia wszystkim :*
Czw 14:39, 23 Lut 2012
JigSaw, to rzeczywiście masz ciężki orzech do zgryzienia, skoro luba jest nastawiona anty-ślubnie :? Ale dasz radę, wierzę w Ciebie :wink: W końcu któż oparłby się Twojemu wrodzonemu urokowi? :P
Swoją drogą to jestem ciekawa oświadczyn w Twoim wydaniu :D Muszą być po prostu mega oryginalne :D
Co do wyjazdu w celach legalizacji związku, to przeszło mi to przez myśl i miałam takowy plan, ale na razie siedzimy w tym zapyziałym kraju, więc raczej nici z tego. Nie takie to proste, bo nie wystarczy pojechać na urlop, żeby się chajtnąć i z głowy :(
Shitzune, spokojnie, nie ma się czego bać. Wszystkie te rzeczy to pikuś, jak się ludzie kochają, bo dobre chwile wynagradzają wszystko ze zdwojoną mocą. A nudno przecież być nie może :P
Witajcie!
Ostatnio z rzadka zaglądam więc na chwilkę z wami zostanę. Uwielbiam My Chemical Romance i szperając na youtubie znalazłam świetny fanvid pod piosenkę "Dead"
Ostatnio z rzadka zaglądam więc na chwilkę z wami zostanę. Uwielbiam My Chemical Romance i szperając na youtubie znalazłam świetny fanvid pod piosenkę "Dead"
Mrukasia, genialny jest ten filmik! Znam już go od dawna, ale ciągle co jakiś czas włączam, bo to prawdziwy majstersztyk. No i ta piosenka :D
A tak w ogóle to byłaś na koncercie MCR w Polsce? Bo ja do tej pory żałuję, że go odpuściłam.
No i poza tym kocham Twój bannerek!
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Pią 21:26, 24 Lut 2012, w całości zmieniany 1 raz
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 21:24, 24 Lut 2012
pantera mglista a! to takie buty! :shock:
Człowieka nie ma rok i takie są tego skutki. a co tam u ciebie ciekawego się dzieję ?Bo jestem do tyłu z nowinkami. :oops: