|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 318, 319, 320 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ja niewiele pamiętam ze swojej 100dniówki. Wiem tylko, że przytrzasnąłem drzwiami polonistkę (o czym nie omieszkała mnie poinformować po powrocie do szkoły), tańczyłem na kolanach przed psorką od anglika (zdarte spodnie i nagranie było dowodami rzeczowymi).
Pamiętam jeszcze, że moja dziewczyna zdjęła buty i kumpel skoczył jej na stopę i zrobił platfusa ;) Miło powspominać stare dobre czasy.
Za to zapamiętałem każdą minutę z matury.
Cytat: | Jeśli chodzi o niesforne części garderoby, to jak wchodziłam na salę to mi spadła podwiązka centralnie przed dyrektorką, to z tej okazji sprawdziła mi całą torebkę, czy przypadkiem % nie wnoszę. |
Jak Cię znam to miałaś flachę za pazuchą a nie w torebce :>
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Nie 18:26, 12 Lut 2012 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | Ja niewiele pamiętam ze swojej 100dniówki. Wiem tylko, że przytrzasnąłem drzwiami polonistkę (o czym nie omieszkała mnie poinformować po powrocie do szkoły), tańczyłem na kolanach przed psorką od anglika (zdarte spodnie i nagranie było dowodami rzeczowymi).
Pamiętam jeszcze, że moja dziewczyna zdjęła buty i kumpel skoczył jej na stopę i zrobił platfusa Miło powspominać stare dobre czasy. | :hahaha:
Nemezis napisał: | U nas każdy był przeszukiwany na miejscu, zarówno ochrona jak i kelnerzy mieli zapowiedziane, że stracą pracę, jeśli zostaną przyłapani na tym, że nie konfiskują alkoholu. Co chwilę albo któryś rodzic, albo ochrona robiła spacer i zgarniała wszystkie butelki, więc praktycznie było bez alkoholu. | To rzeczywiście was pilnowali...
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Nie 18:31, 12 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja weszłam na swoją studniówkę już po "paru" głębszych wiśniowej wódki. Po Poldku była symboliczna lampka szampana i dużym błędem z mojej strony było wypicie jej, ale szybko mi przeszło i straciłam ze studniówki tylko występy artystyczne, które przygotowała każda klasa, więc nie ma czego żałować :)
Co do podwiązki...no cóż...przeleżała całą studniówkę w mojej torebce, bo najpierw zapomniałam jej z domu, potem, kiedy już mi ją przywiózł teść mojego brata, nie zdążyłam jakoś jej włożyć :)
|
|
Wysłany:
Nie 18:32, 12 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | Źle ze mną, w kółko słucham piosenki do której tańczyłam z pewnym jegomościem, mimo, że zbytnio za nią nie przepadam | Jaka to piosenka? I jaki jegomość :] ?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Nie 18:43, 12 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | U nas każdy był przeszukiwany na miejscu, zarówno ochrona jak i kelnerzy mieli zapowiedziane, że stracą pracę, jeśli zostaną przyłapani na tym, że nie konfiskują alkoholu. Co chwilę albo któryś rodzic, albo ochrona robiła spacer i zgarniała wszystkie butelki, więc praktycznie było bez alkoholu. |
O to są jednak takie szkoły gdzie to jest respektowane. U nas to tylko były groźby, że będą zabierać i dzwonić do rodziców. A wyszło jak wyszło :)
|
|
Nie 18:43, 12 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | alhambra ja za to nie mam partnera na zdjęciu, bo razem z partnerem koleżanki nie ogarnął, że idziemy na zdjęcie. Więc siedzę tej koleżance na kolanach Laughing |
Że niby z braku facetów... :twisted: :P
Nemezis napisał: | Sevir kelnerzy nam mówili, że byliśmy jedyną szkołą w której tak pilnowali.
|
U mnie jeden nauczyciel podał nam dobry sposób na wniesienie wódki na teren szkoły, jakby nie udało się klasycznie, czyli w torebce. Na szczęście "ochrona" przy wejściu sprawdzała tylko czy ilość nie jest przesadzona :mrgreen:
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | lesio moja szkoła jest specyficzna...
|
Ja myślałam, że moja była, ale nie było tak źle :)
|
|
Wysłany:
Nie 18:46, 12 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Gotye- Somebody (...). Najzabawniejszy na całej imprezie (i przy okazji najprzystojniejszy ) z którym się najbardziej wytańczyłam i dośmiałam | :twisted:
Cytat: | U mnie jeden nauczyciel podał nam dobry sposób na wniesienie wódki na teren szkoły, jakby nie udało się klasycznie, czyli w torebce. | A ja się ostatnio nasłuchałam na angielskim opowieści o wcześniej przygotowanych schowkach, u nich nikt nie wnosił, wszystko było już na miejscu :shock: .
Shee ja chyba nie ;)
|
|
Wysłany:
Nie 18:51, 12 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dopiero teraz dopadła mnie świadomość, że przez ferie powinnam się uczyć. No cóż, nie zrobiłam tego.
Shitzune napisał: | Czy ktoś tutaj oglądał film "Złoty Kompas"? |
Ja, ale dawno. I pamiętam, że byłam na tym w kinie i nie poznałam zakończenia, bo na drugą część się nie wybrałam. A co?
|
|
Nie 18:53, 12 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | tak! na szczęście pan kamerzysta akurat wtedy mnie nie widział |
Pf! Nie wolno się wstydzić tańca pijanej żyrafy!
pantera mglista napisał: | Ja, ale dawno. I pamiętam, że byłam na tym w kinie i nie poznałam zakończenia, bo na drugą część się nie wybrałam. A co? |
A bo czytam książkę i tak na pierwszej stronie w krótkiej notce jest tak szumnie zachwalana, że najlepsza trylogia fantasy obok Władcy Pierścieni i w ogóle, i byłam ciekawa, czy może film robi większe wrażenie, bo póki co - książka w porządku, ale bez szału.
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Nie 18:56, 12 Lut 2012 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | A bo czytam książkę i tak na pierwszej stronie w krótkiej notce jest tak szumnie zachwalana, że najlepsza trylogia fantasy obok Władcy Pierścieni i w ogóle, i byłam ciekawa, czy może film robi większe wrażenie, bo póki co - książka w porządku, ale bez szału. |
Wiesz Shitzune ja już tak dobrze tego filmu nie pamiętam. Wydaję mi się, że był ciekawy, ale z Władcą Pierścieni przynajmniej jak dla mnie nie może się równać :)
|
|
Nie 18:58, 12 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 318, 319, 320 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 319 z 552 |
|