|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 317, 318, 319 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
JigSaw napisał: | Zacząłem oglądać House'a od nowa, do tego Chirurgów, jestem na 4 sezonie nip/tucka i na bieżąco z Modern Family. |
Nowy odcinek House'a jest dziwny po początku myślałam, że będzie trzymał w napięciu, niby powinien, ale jakoś nie spełnił tego zadania jak dla mnie. Od nowa znaczy od 1 sezonu? Nudno się zaczęło robić i brakuję mi Cuddy i 13. Nowe mi nie podpasowały. A GA to już w ogóle odjazd.
JigSaw napisał: | Z jakiego filmu Nemezis ma avatar? |
Mi się wydaję, że z serialu Sherlock Holmes, ale głowy sobie nie dam za uciąć ;)
Dodano 43 sekund temu:
JigSaw napisał: | Przydałyby mi się ferie...ech. |
Ja swoje roztrwoniłam na spanie, grę, książki i oglądanie, a co mi tam :)
|
|
Sob 20:10, 11 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Jig tydzień zwolnienia? Odpoczywaj, odpoczywaj :P. A Nem tak, z Sherlocka :serducho:, i tak, z serialu BBC, nie filmu.
Pantera dziękuję ;).
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 21:10, 11 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry :wink:
Chyba wróciłem z tarczą...
Mówiąc tak bardziej prostymi słowami całkiem epicki melanż :D
Cytat: | Będzie dobrze Wierzę w Twoje umiejętności taneczne |
Akurat na walcu byłem taki zestresowany i wyszedł mi koszmarnie :) Jednakże potem już tańczyłem dużo i długo więc było elegancko. Troszkę mam strat w postaci kieliszków i marynarki którą trzeba oddać do pralni ale nie ma czego żałować :)
|
|
Nie 12:34, 12 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Mówiąc tak bardziej prostymi słowami całkiem epicki melanż |
To fajnie :)
Cytat: | Akurat na walcu byłem taki zestresowany i wyszedł mi koszmarnie Jednakże potem już tańczyłem dużo i długo więc było elegancko. Troszkę mam strat w postaci kieliszków i marynarki którą trzeba oddać do pralni ale nie ma czego żałować |
E tam co do walca na pewno nie było tak źle...
|
|
Nie 13:16, 12 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
O, a to teraz nie tańczy się już Poloneza? :shock:
lesio, świetnie, że się dobrze bawiłeś :P Mam też nadzieję, że coś czadowego przytrafiło się Twojej byłej. No proszę, nakarm moją ciekawość jakimś kąskiem z serii: jej chłop się nawalił i narobił trzody albo panna wylądowała pod stołem :twisted:
|
|
Wysłany:
Nie 15:06, 12 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra u nas na 100dniówce najpierw był Poldek, a potem walc czyli hulaj dusza piekła nie ma- wszystkie chwyty dozwolone- ubaw po pachy i to za darmola :)
Nie wiem co tańczono, ale bardziej przypominało to taniec Boggie Woogie niż walca.
Lesio ja wróciłem w ogóle bez marynarki, więc i tak powinieneś się cieszyć że Twoja ocalała :hahaha:
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Nie 15:22, 12 Lut 2012 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw, u mnie tańczono Poldka, przynajmniej taki był pierwotny zamysł, bo wyszło jak wyszło :)
Spoko, chłopaki, ja straciłam 2 pary drogich rajstop :hahaha:
|
|
Wysłany:
Nie 15:32, 12 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis, lesio, miło czytać, że dobrze się bawiliście :)
Nemezis napisał: | I jak rodzice będą chcieli obejrzeć płytę to mnie wydziedziczą |
Co takiego uchwyciło oko kamery? :>
Po dwóch tygodniach nieróbstwa zainteresowałam się co mam zadane. Przy okazji zobaczyłam, że moje notatki z ostatniej lekcji historii to opowiadanie, jak to Robespierre udowadniał Dantonowi, że jest kretynem :shock:
|
|
Nie 18:00, 12 Lut 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nem, lesio, nie ma to jak epickie melanże :] .
Cytat: | I jak rodzice będą chcieli obejrzeć płytę to mnie wydziedziczą. | Powiesz coś więcej :>?
Ostatnio zmieniony przez Sevir dnia Nie 18:08, 12 Lut 2012, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Nie 18:07, 12 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Moje ADHD, czyli Nem robi z siebie kretynkę zarówno na filmiku kręconym w szkole, jak i na samej studniówce. W dodatku Nem wytypowali do prowadzenia wywiadów i był tak niesamowity spontan, że wyszło to komicznie. Ogólnie oprócz tańca nie znajdzie się scena z moim udziałem, gdzie zachowuję się jak normalny, pełnoletni człowiek, który za dwa miesiące ma maturę. | :D no to wszystko w porządku.
|
|
Wysłany:
Nie 18:08, 12 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | O, a to teraz nie tańczy się już Poloneza?
lesio, świetnie, że się dobrze bawiłeś Mam też nadzieję, że coś czadowego przytrafiło się Twojej byłej. No proszę, nakarm moją ciekawość jakimś kąskiem z serii: jej chłop się nawalił i narobił trzody albo panna wylądowała pod stołem |
Był polonez a potem ten nieszczęsny walc :) Niestety dawna partnerka specjalnie się pilnowała, jej chłopak tak samo. Ale ogólnie co chwila podchodziła jakaś koleżanka i wyrażała głębokie wspracie. Więc nie mogłem narzekać :D
JigSaw napisał: | Lesio ja wróciłem w ogóle bez marynarki, więc i tak powinieneś się cieszyć że Twoja ocalała |
O to faktycznie, mam powód do zadowolenia. Mama by mnie chyba zabiła jakbym wrócił bez marynarki, nawet wole nie myśleć co by się działo :) Już myślałem, że w jedyn wypadku wyjde na plus bo znalazłem w kieszeni czyjąś zapalniczkę ale teraz na sprzataniu okazało sie, że to kumpla i musiałem mu oddać :roll:
Cytat: | E tam co do walca na pewno nie było tak źle... |
Wydaje mi się, że było ale teraz to już nieważne :wink:
Cytat: | x2
Choć partner się nie sprawdził, ale ja zaradna panna jestem. I jak rodzice będą chcieli obejrzeć płytę to mnie wydziedziczą. |
No to gratuluje, dobrze że nam się studniówki udały. Teraz tylko matura :D Ja już się boje co będzie jak puszcze film rodzinie. Co chwila wychodziła mi koszula ze spodni :) Już widze siebie z czerwoną twarza, koszulą na wierzchu w jakiś dzikich tańcach na parkiecie.. :mrgreen:
|
|
Nie 18:09, 12 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | matura to bzdura! Jeśli chodzi o niesforne części garderoby, to jak wchodziłam na salę to mi spadła podwiązka centralnie przed dyrektorką, to z tej okazji sprawdziła mi całą torebkę, czy przypadkiem % nie wnoszę. |
Wiadomo, damy rade :) Hm, widze że u was sprawdzali czy ktoś wnosi alkohol. U nas skończyło się tylko na groźbach. Na pierwszy nalot rady rodziców wszystko pochowaliśmy, potem na następnym z kolegami zostaliśmy przyłapani podczas wnoszenia toastu i już było bez problemu. Tylko ciągle rodzice chodzili i kazali chować pod stół jak idziemy tańczyć. Ogólnie bez problemu i całkiem kulturalnie.
|
|
Nie 18:21, 12 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 317, 318, 319 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 318 z 552 |
|