|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 316, 317, 318 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Hello, oglądam właśnie House'a na TVP2 i nie mam zielonego pojęcia o co chodzi :mrgreen: co słychać?
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Czw 21:21, 09 Lut 2012 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
nimfka, jakikolwiek z Meryl Streep! :mrgreen:
|
|
Czw 22:33, 09 Lut 2012 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie wiem czy to powszechne ale nie mogłem się dostać na forum przez ostatnie godzinki...
Cytat: | Ja mam dwie lewe nogi
Na pewno opanujesz. |
Mam nadzieje, żeby tylko nie było żadnej wpadki. Bo walca tańczy tylko pare par i jak coś pójdzie nie tak to wtedy to widać. A w polonezie przy dużej ilości par często pomyłki sa niewidoczne :)
Cytat: | Oj tak, łatwe zdecydowanie nie jest. Uczyłam się na w-fie. Niestety, mam grację robota, więc ruchy może i powtórzę, ale tańca to nie przypomina.
Więc trzymam za Ciebie kciuki Ćwiczysz przed studniówką? |
Dzięki :) Tak, przyjaciółka z klasy mnie poprosiła bo jej chłopak całkowicie nie lubi i nie umie tańczyć. A sama jest tancerką to dla niej to żaden problem a dla mnie troche bo też nie mam zdolnosci w tym kierunku a dzisiaj dopiero pokazali mi o co w tym biega. Także walc na studniówce pewnie bedzie trzecim walcem w moim życiu jeżeli jutro uda nam się zrobić taką próbę :P
Nemezis napisał: | lesio mamy studniówkę tego samego dnia |
No wiem, już wcześniej widziałem jak pisałaś że to 11 :) Mam nadzieje, że to bedzie szczęsliwy dzień. Choć w kościele mówili, że to światowy dzień chorego więc nie wiem jak to interpretować :D
|
|
Czw 22:58, 09 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | Mam nadzieje, żeby tylko nie było żadnej wpadki. Bo walca tańczy tylko pare par i jak coś pójdzie nie tak to wtedy to widać. A w polonezie przy dużej ilości par często pomyłki sa niewidoczne Smile |
Będzie dobrze!
Ja Cię to pocieszy to ja się potrafię na prostej drodze wywrócić, a w tańcu wolę nie wyobrażać. No i nie będziesz tak jak to robią niektóre dziewczyny tańczył w szpilkach :hahaha:
nimfka napisał: | Uwaga, uwaga, zaczęłam ferie jupi jupi jupi |
Moje się kończą.
Cytat: | Jak wam minął tydzień? |
Na siedzeniu w domu, użalaniu się nad sobą, grze w LOLa, pisaniu o LOLu, czytaniu książek, oglądaniu seriali :)
|
|
Pią 18:00, 10 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Jak wam minął tydzień? |
Tak sobie, ale cieszę się, że już minął i mam 2 dni wolnego. Od 2 dni pęka mi głowa i wcale nie widać poprawy. Mam nadzieję, że chociaż na weekend mi trochę przejdzie i dojdę do siebie do poniedziałku, żebym mogła wziąć się w garść i powalczyć o dobrą premię. Zastrzyk dodatkowej gotówki na koniec miesiąca zawsze mnie dobrze nastraja :)
|
|
Wysłany:
Pią 18:30, 10 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista, ale przynajmniej wypoczęłaś :)
alhambra oby jak najszybciej Ci przeszło, co to za weekend z bólem głowy...
Ja za parę godzin wyjeżdżam, ok 6 rano, oczywiście nadal się nie spakowałam do końca <roll>
Miłych ferii tym, którym się zaczynają i spokojnego tygodnia tym którzy niestety ferii nie mają.
Do napisania za tydzień, chyba, że gdzieś tam złapię internet :*
|
|
Wysłany:
Sob 0:22, 11 Lut 2012 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Ja za parę godzin wyjeżdżam |
Udanego wyjazdu, baw się dobrze ;)
nimfka napisał: | alhambra oby jak najszybciej Ci przeszło, co to za weekend z bólem głowy... |
Obudziłam się rano bez bólu głowy :) Co prawda cały wczorajszy wieczór przespałam, Gosia musiała się pocieszać TV, ale leki mnie zwaliły z nóg :roll: Za to dziś, mam nadzieję, będziemy miały wieczór dla siebie. Filmy czekają, aż je ktoś obejrzy, więc chyba czas najwyższy :)
|
|
Wysłany:
Sob 9:25, 11 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | dzie dobrze!
Ja Cię to pocieszy to ja się potrafię na prostej drodze wywrócić, a w tańcu wolę nie wyobrażać. No i nie będziesz tak jak to robią niektóre dziewczyny tańczył w szpilkach |
Na całe szczęscie, moje pantofle są w miare stabilne. Ale nawet to mi nie pomoże, najwazniejsze to się dobrze nastawić do wszystkiego to może jakoś przetrwam :D
nimfka napisał: | Do napisania za tydzień, chyba, że gdzieś tam złapię internet :* |
Miłych feriów :D
|
|
Sob 15:42, 11 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | pantera mglista, ale przynajmniej wypoczęłaś Smile |
Tak, ale nie wiem czy sił mi starczy na przeżycie tych sprawdzianów itd. które mnie czekają.
lesio napisał: | Na całe szczęscie, moje pantofle są w miare stabilne. Ale nawet to mi nie pomoże, najwazniejsze to się dobrze nastawić do wszystkiego to może jakoś przetrwam Very Happy |
Będzie dobrze :) Wierzę w Twoje umiejętności taneczne :mrgreen:
|
|
Sob 18:23, 11 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Studniówkowicze, odezwijcie się jak będzie po ;) ja właśnie jadę z rodzinką na ferie, ale chyba będziemy mieć Wi-Fi, to może się odezwę :mrgreen:.
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 19:14, 11 Lut 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Studniówkowicze, odezwijcie się jak będzie po Wink |
Popieram ;)
Sevir napisał: | a właśnie jadę z rodzinką na ferie, ale chyba będziemy mieć Wi-Fi, to może się odezwę Mr. Green. |
Miłych ferii udanego wyjazdu Sevir ;*
|
|
Sob 19:19, 11 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hello :) Dzisiaj rano Janek wpadł do naszej sypialni. Postał chwilę nad kołyską i mówi: chyba Tobi zrobił kupę. Aneta poszła sprawdzić. Po chwili pokazuje małemu, że pielucha czysta a ten kiwając głową: pewnie tylko pierda puścił ;) Myślałem, że spadnę z łóżka.
A tak w ogóle to jestem chory i mam tydzień zwolnienia lekarskiego :) Żyć nie umierać. Dzisiaj byczyłem się cały dzień, a teraz zamierzam wreszcie nadrobić zaległości serialowe :P
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Sob 19:35, 11 Lut 2012 |
|
JigSaw
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | pewnie tylko pierda puścił Wink |
:hahaha:
JigSaw napisał: | A tak w ogóle to jestem chory i mam tydzień zwolnienia lekarskiego Smile Żyć nie umierać. Dzisiaj byczyłem się cały dzień, a teraz zamierzam wreszcie nadrobić zaległości serialowe Razz |
Mnie od przyszłego tygodnia czeka powrót do szkoły, ferie się kończą.
A jakie seriale oglądasz Jig?
|
|
Sob 19:37, 11 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zacząłem oglądać House'a od nowa, do tego Chirurgów, jestem na 4 sezonie nip/tucka i na bieżąco z Modern Family.
Jak widać medyczne łykam jak pelikan ;D
Z jakiego filmu Nemezis ma avatar?
Cytat: | Mnie od przyszłego tygodnia czeka powrót do szkoły, ferie się kończą. |
Przydałyby mi się ferie...ech.
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Sob 20:03, 11 Lut 2012 |
|
JigSaw
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 316, 317, 318 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 317 z 552 |
|