|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 310, 311, 312 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Kameralnie? Już nawet nie pamiętam co to znaczy kameralnie, aby praca-dom-dzieci normalny dzień świstaka. Cały czas to samo, nawet na głupi snowboard nie ma się kiedy wybrać bo jedno dziecko dybie na życie drugiego i trzeba zabierać ze sobą. :cry:
Cieszcie się wolnością póki możecie :) Co będziecie remontować konkretnie? Malowanko, czy grubszy remont?
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Pon 21:02, 06 Lut 2012 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
alhambra napisał: | widzisz, ja też nie robię tego, co powinnam Confused Miałam sprzątać i szykować obiad na jutro, a skończyło się pozmywaniem naczyń i pokrojeniem kurczaka Rolling Eyes No i siedzę tu sobie i przynudzam Rolling Eyes
|
No ale coś przynajmniej zrobiłaś już w tym kierunku :)
|
|
Pon 21:05, 06 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | Cieszcie się wolnością póki możecie Smile Co będziecie remontować konkretnie? Malowanko, czy grubszy remont? |
Zamierzamy się zawsze cieszyć taką kameralnością. Jedynie pies może ją zakłócić, ale to nic w porównaniu z dziećmi :P
Z tym remontem to grubsza sprawa, czyli wymiana całego sprzętu i mebli kuchennych, podłogi, malowanie, umeblowanie salonu, no i kafelki w korytarzu, łazience i kuchni.
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | No ale coś przynajmniej zrobiłaś już w tym kierunku Smile |
Ani trochę mnie to nie pociesza :? Jutro muszę z samego rańca przebić się na Mokotów do szpitala do mojej mamy, a potem przywieźć ją do siebie i zrobić obiad. Wolałabym, żeby wszystko było przygotowane, bo inaczej będzie gadania na pół godziny :roll:
|
|
Wysłany:
Pon 21:08, 06 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Zaraz przypomniało mi się moje malowanie się na półmetek
lesio ale Ty nie musisz mieć więc możesz nie ubolewać. |
Oj tam, podobno na zachodzie makijaż dla facetów jest coraz bardziej popularny. Nawet miałem na angielskim jakąś słuchanke o tym :D Ale mimo wszystko nie sądze, żebym kiedykolwiek się na to skusił :roll:
|
|
Pon 21:11, 06 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ale mimo wszystko nie sądze, żebym kiedykolwiek się na to skusił Rolling Eyes |
No nie, raczej nie polecam :mrgreen: Furory wśród kobiet raczej byś nie zrobił :wink:
|
|
Wysłany:
Pon 21:12, 06 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | No nie, raczej nie polecam Furory wśród kobiet raczej byś nie zrobił |
Myśle, że gorzej już być nie może :mrgreen: A tak serio to nawet jeżeli było by to zupełną normalnością i tak bym się nie zdecydował. Jak w mroźny dzień używam kremu to czuje sie jakoś tak nie swojo i mi to przeszkadza :D A co dopiero by się działo gdyby to był jakiś kosmetyk, nie wytrzymał bym z czymś takim na twarzy :roll:
|
|
Pon 21:26, 06 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio, rozumiem Cię doskonale :) Sama czuję się w makijażu, jakbym go miała za karę :) Aczkolwiek czasem przywdziewam, więc muszę z tym jakoś żyć, żeby być podobną do człowieka i nie straszyć przechodniów na ulicy :]
|
|
Wysłany:
Pon 21:31, 06 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Ani trochę mnie to nie pociesza Confused Jutro muszę z samego rańca przebić się na Mokotów do szpitala do mojej mamy, a potem przywieźć ją do siebie i zrobić obiad. Wolałabym, żeby wszystko było przygotowane, bo inaczej będzie gadania na pół godziny Rolling Eyes |
Rozumiem, ale dasz radę :przytul:
|
|
Pon 21:53, 06 Lut 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Sama czuję się w makijażu, jakbym go miała za karę Aczkolwiek czasem przywdziewam, więc muszę z tym jakoś żyć, żeby być podobną do człowieka i nie straszyć przechodniów na ulicy |
Przesadzasz, jak każda kobieta :D Dlatego nie zwracam uwagi :D
|
|
Pon 21:58, 06 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista napisał: | Rozumiem, ale dasz radę przytul |
Dzięki, jakoś będę musiała :wink:
Cytat: | Przesadzasz, jak każda kobieta |
Oj, zapewniam Cię, że nie :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pon 22:08, 06 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Oj, zapewniam Cię, że nie |
No może :) Choć z obserwacji wiem, że jest wiele super kobiet z milionami kompleksów. Ale zauważyłem, że takich nie za pięknych ale uważających sie za bóstwa też troche jest :) Jak widać taka równowaga... :roll:
|
|
Pon 22:10, 06 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio, żebym jakimś chodzącym "zakompleksieńcem" była to nie powiem, mam do siebie za dużo dystansu i zbyt mało uwagi do tego przywiązuję :wink: Jest w życiu tyle problemów, że na pewno nie zamierzam przejmować się defektami urody, o ile jeszcze przypominam człowieka :) Co nie zmienia faktu, że lustro w domu mam :mrgreen:
Dodano 58 sekund temu:
Cytat: | Ale zauważyłem, że takich nie za pięknych ale uważających sie za bóstwa też troche jest Smile |
Masz na myśli skąpe bluzeczki i wylewające się spod nich wały tłuszczu np? :]
|
|
Wysłany:
Pon 22:14, 06 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | lesio, żebym jakimś chodzącym "zakompleksieńcem" była to nie powiem, mam do siebie za dużo dystansu i zbyt mało uwagi do tego przywiązuję Jest w życiu tyle problemów, że na pewno nie zamierzam przejmować się defektami urody, o ile jeszcze przypominam człowieka Co nie zmienia faktu, że lustro w domu mam |
Zdrowe podejście, ale i tak troche przesadzasz :D
Cytat: | Masz na myśli skąpe bluzeczki i wylewające się spod nich wały tłuszczu np? |
Naprzykład, albo takie różne laski z klubów. Wystrojone, wymalowane, niezbyt piękne i przechwalające się w wyrywani pijanych typów. Głównie o taki typ mi chodzi :D
|
|
Pon 22:20, 06 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio, takie lasie są najlepsze :) A typy, które je wyrywają, następnego dnia nawet ich nie poznają na ulicy, tacy są pijani :) I to wywijanie na parkiecie z lądowaniem na pysku :D
lesio napisał: | i tak troche przesadzasz Very Happy
|
Lepiej przesadzić w tę stronę i pozytywnie rozczarować niż opisywać siebie jako seksbombę i wyjść na paszteta :D
Dodano 2 minut temu:
Ja muszę się już zwijać, więc dobrej nocki i do napisania :wink: Jakbyśmy się już tu nie spotkali przed studniówką, to udanej zabawy i utrzyj nosa tej wywłoce :wink:
|
|
Wysłany:
Pon 22:29, 06 Lut 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | lesio, takie lasie są najlepsze A typy, które je wyrywają, następnego dnia nawet ich nie poznają na ulicy, tacy są pijani I to wywijanie na parkiecie z lądowaniem na pysku |
Dokładnie tak, rzadko bywam w dużych klubach ale jak już musze to lubie sobie poobserwowac takie różne zjawiska. Śmiesznie wyglądaja te laski, zero instynktu samozachowawczego :)
Cytat: | Lepiej przesadzić w tę stronę i pozytywnie rozczarować niż opisywać siebie jako seksbombę i wyjść na paszteta |
Przsadzic nie, ale najlepiej wyczuć to optymalne miejsce :) Fajnie się konwersuje ale oczka mi się zamykają więc lepiej pójde spać. Jutro kolejny, cieżki dzień :) Dobranoc...
|
|
Pon 22:32, 06 Lut 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 310, 311, 312 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 311 z 552 |
|