|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 260, 261, 262 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
pantera mglista napisał: | Salamandra napisał: | O tym nie pomyślałam. Faktycznie, bardzo użyteczne.
Ale mógłby być problem ze spodniami. |
Co tam spodnie, jak będzie dostatecznie długi to możesz owinąć nim szyję zamiast szalika :hahaha: |
Ale mi zmarznie! Będę musiała poprosić babcię, żeby zrobiła na szydełku ocieplacz na ogon.
|
|
Czw 21:30, 12 Sty 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Ale mi zmarznie! Będę musiała poprosić babcię, żeby zrobiła na szydełku ocieplacz na ogon. |
A co powiesz na zimowe futro na ogonie :)
|
|
Czw 21:35, 12 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Niestety, ku mojemu rozczarowaniu nie wyrósł ani ogon ani nawet czułki :C Za to z rąk prawie zniknęła niebieskie zabarwienie ;)
|
|
Pią 15:04, 13 Sty 2012 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Niestety, ku mojemu rozczarowaniu nie wyrósł ani ogon ani nawet czułki :C Za to z rąk prawie zniknęła niebieskie zabarwienie Wink |
Trochę szkoda.
Dostaliśmy dziś karty na jakiś dzień przedsiębiorczości w ramach, którego możemy iść na jeden dzień to jakiegoś zakładu pracy.
Czyżby się szykowała wizyta w prosektorium :twisted: z tego co słyszałam jest więcej chętnych z mojej klasy.
|
|
Pią 15:43, 13 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | jakiegoś zakładu pracy |
zostają jeszcze zakłady zamknięte, tj.: psychiatryki i więzienia ;-)
|
|
Wysłany:
Pią 17:46, 13 Sty 2012 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | zostają jeszcze zakłady zamknięte, tj.: psychiatryki i więzienia Wink |
No tak, nauczycielka nam mówiła, że ktoś był w ciężkim więzieniu dla kobiet albo w centrum badań jądrowych z tych ciekawszych rzeczy ;)
Ale jako, że jesteśmy profilem biotechnicznym to i tak pewnie część osób pójdzie do szpitala albo właśnie prosektorium...
|
|
Pią 17:58, 13 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | z tego co słyszałam jest więcej chętnych z mojej klasy. |
Cytat: | zostają jeszcze zakłady zamknięte, tj.: psychiatryki i więzienia | Ja też tak chcę!!! :]
Sal, smerfny odcień znika? :(
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Pią 20:44, 13 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: |
Ja też tak chcęwykrzyknik! krzywy |
Hej Sevir :przytul:
U nas prowadzi to nauczycielka od PP, co prawda na razie nie mamy, ale powiedziała, że nie chce żeby nas to ominęło, bo w 3 klasie już nie wychodzi nigdzie więc 2 to jedyna okazja.
A gdzie byś się wybrała jakbyś miała taką szansę :> ?
|
|
Pią 20:51, 13 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Pantera, mam wielką nadzieję, że u nas również ktoś wpadnie nataki pomysł ;).
Cytat: | A gdzie byś się wybrała jakbyś miała taką szansę ? | I tu pojawia się problem :P...
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Pią 20:55, 13 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Pantera, mam wielką nadzieję, że u nas również ktoś wpadnie nataki pomysł Wink. |
Może go sami zapodajcie. To w końcu z tego co zrozumiałam projekt ogólnokrajowy i wiele szkół bierze w nim udział, odbywa się 22 marca :)
I tu pojawia się problem Razz... |
Za dużo możliwości ? :)
W sumie to jest wiele ciekawych miejsc, ale chyba zdecyduję się na prosektorium. Choć pewnie laboratorium czy coś takiego nie było by głupim pomysłem.
|
|
Pią 21:01, 13 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Może go sami zapodajcie. To w końcu z tego co zrozumiałam projekt ogólnokrajowy i wiele szkół bierze w nim udział, odbywa się 22 marca | To się jakoś nazywa?
|
|
Wysłany:
Pią 21:05, 13 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ale są dostępne tylko te stanowiska, co tam zaznaczyli, że są? Jak to wygląda?
Po dzisiejszym treningu nie mam siły podnieść rąk :roll:
|
|
Wysłany:
Pią 21:12, 13 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ale są dostępne tylko te stanowiska, co tam zaznaczyli, że są? Jak to wygląda? |
Raczej nie. My zgłaszamy miejsca gdzie chcemy iść, ale szczerze to nie wiem jak to załatwiają.
Powiedziała nam, że możemy wybrać sobie miejsca, ale takie do jakich nas wpuszczą, więc mennica państwowa czy oddziała zamknięty w psychiatryku odpadają.
Sevir napisał: | Po dzisiejszym treningu nie mam siły podnieść rąk Rolling Eyes |
:przytul: Ja padłam po 8 lekcjach nie wyobrażam sobie jakbym miała jeszcze coś do tego trenować. A co trenujesz?
|
|
Pią 21:19, 13 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | czy oddziała zamknięty w psychiatryku odpadają. | och :(
Cytat: | Ja padłam po 8 lekcjach nie wyobrażam sobie jakbym miała jeszcze coś do tego trenować. A co trenujesz? | Ja miałam dzisiaj konkurs, po powrocie do domu padłam. Nie było ze mnie większego pożytku na treningu dzisiaj :P. A trenuję karate :]
|
|
Wysłany:
Pią 21:21, 13 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 260, 261, 262 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 261 z 552 |
|