nie powinno tak być... szczerość jest dobra... choć ginie na tym świecie pomału...
jeanne napisał:
Si, ja też jestem zbokiem, ale o was krąży taka opinia
pamiętam :P (do pierwszej części)
taaa~~ a niesłusznie (do drugiej cześci)
raczej co 14s ale ja nie wiem ile tam myśle o seksie... kiedyś więcej myślałem teraz jakoś inne rzeczy ważne są o!
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Sro 15:45, 28 Gru 2011, w całości zmieniany 2 razy
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 15:38, 28 Gru 2011
A tak w ogóle to jestem okropna!
Miałam taki test z plamami u psycholog. Ona pyta się mnie, co widzę, a ja, że wieloszczeta hahaha No ale serio tam był wieloszczet! Biedna się speszyła :C
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 18:01, 28 Gru 2011
Hej kochani :*
Jeanne ta psycholog nie ma z tobą łatwego życia :lol:
U mnie facet od PO jakoś specjalnie zboczony nie jest, ale ogólnie lekcje PO to jakiś żart. Oglądamy filmy/prezentacje o katastrofach/broni i potem sprawdzian z pytaniami w stylu ''Ile godzin pan X przeżył pod gruzami" :shock: że ja mam niby pamiętać takie rzeczy?
A teraz mam tylko 1 ocenę i zaległy jeden spr, ale jak on mi każe ustnie odpowiadać to ja nic nie powiem. Mogę pisać bo wtedy bez problemu ściągi, internet w telefonie itd :roll:
Sro 18:11, 28 Gru 2011
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Sro 18:16, 28 Gru 2011
Sro 18:43, 28 Gru 2011
Jeanne ta psycholog nie ma z tobą łatwego życia Laughing
Spoko, gorsze rzeczy jej mówiłam. Np. że pan psychiatra ma inne zdanie, ale ja je szanuje, zresztą on jest w podeszłym wieku to na pewno nasz punkt widzenia się różni. To nic, że oni codziennie rozmawiali :D
Cytat:
podoba Wam się ta kurtka, jako codzienna? chtry
Mi nie, nie lubię takich w kwiatki ^^
Boooru, pisze fizykę. Doszłam do ekwipartycji energi -,- Ale pewnych zagadnień z hydrostatyki dalej nie czaję. :C
Boooru, pisze fizykę. Doszłam do ekwipartycji energi
yyy... tego to chyba nawet na studiach nie miałem...
ale hydrostatyke miałem...
Sro 18:57, 28 Gru 2011
Jako codzienna nie, ale gdybym chodziła na stok, to jak najbardziej :)
Skończyłam brać antybiotyk i gardło mnie znowu boli :C Już mam dosyć tego faszerowania się lekami...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 19:03, 28 Gru 2011
Spoko, ja wziełam już twierdzenia cosinusów, pochodne, chociaż to roz. matma albo studia ^^
zwykła matma... na biochemicznym kierunku w liceum to miałem...
ale fizyka to dla mnie czarna magia (nigdy za fizyką nie przepadałem i vice versa)
Sro 19:04, 28 Gru 2011
Jak ty chodziłeś do liceum to tak. Teraz jest to wycofane z podstawy programowej
to jak wycofane to po co się uczyłaś? przerabiali to?
Dodano 2 minut temu:
Młoda~ przykleiło mi się Avenged Sevenfold - a little taste of heaven i kurde teraz sobie ciągle pośpiewuje... refren szczególnie xd
ah :D
Sro 19:10, 28 Gru 2011
Mi się właśnie bardzo podoba, widzieliśmy identyczną tylko bardziej intensywną zieleń i była super... ale oczywista nie kupiliśmy, bo pani i władczyni się nie podobała :roll:
Pamiętacie ER (Ostry dyżur) tam mieli takie zajebiste kurtki amerykanki które wyglądały jak worek tylko miały lekkie wcięcie w tali i kaptury z megamiśkiem. Abby taką miała, Carter i Green chyba też w którymś sezonie. Coś takiego ala wojskowe, tylko nie wiem jak one się nazywają żeby wyszukać ? One były chyba UNISEX z tego co kojarzę?
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Sro 19:13, 28 Gru 2011
to jak wycofane to po co się uczyłaś? przerabiali to?
Wycofane, ale my potrzebowaliśmy na fizyce, więc facet nam przerobił. Tak samo np. równania kwadratowe mam na matmie dopiero teraz, a my potrzebowaliśmy w 1 klasie, ba, w 1 semestrze, wiec nam zrobił już wtedy. A iloczyn wektorowy miałeś?
Cytat:
Młoda~ przykleiło mi się Avenged Sevenfold - a little taste of heaven i kurde teraz sobie ciągle pośpiewuje... refren szczególnie xd
U mnie leci cały czas :D
Cytat:
Pamiętacie ER (Ostry dyżur) tam mieli takie zajebiste kurtki amerykanki które wyglądały jak worek tylko miały lekkie wcięcie w tali i kaptury z megamiśkiem.