Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 221, 222, 223 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne napisał:
Może mi starczy czasu na zrobienie tego -,- Jeśli nie to zgłoszę się do ciebie. Dzięki ^^

ok :D No Problem ^^

sis - Sevir :**

... i dopiero wtedy stało się światło

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Sro 14:32, 28 Gru 2011
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15

Miasto: Bełchatów/łódź
Powrót do góry

Cytat:

a po drugie... ty masz samych dziwnych ludzi w klasie chyba, więc czym on się wyróżnia? Je gąbkę z materacy?

Po przeniesieniu się, musiał zaliczać cały rok z biologii. Babka mu chciała dać na to 2 tygodnie, on chciał tydzień ;) I nie rozmawia z nami, my sie z Konradem wygłupiamy, a ten powaga o.O
Cytat:

ale ja jestem fajna i na pewno by się ze mną zadawali! Laughing nie no, żarcik! Very Happy

Ej no, pewnie, że by sie z toba zadawali! Chyba, że trafiłabyś na klasę pełną plastików, wtedy to nie wiem o.O

PostWysłany: Sro 14:35, 28 Gru 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

aha. rozumiem. Dobra jest dziwny...

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Sro 14:37, 28 Gru 2011
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ej no, pewnie, że by sie z toba zadawali! Chyba, że trafiłabyś na klasę pełną plastików, wtedy to nie wiem o.O

szkoda, że w kazdej klasie znajdzie się taki plastik :( jak Ci idzie nadrabianie jeanne?
Caellion wiem, że już to pisałam ale KOCHAM TWÓJ BANNER! Bollywood i SRK w moim sercu od 5 lat

PostWysłany: Sro 14:51, 28 Gru 2011
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

wiem słyszałem wczoraj :D dlatego niech sobie zostanie i dlatego tylko avek zmieniłem na z Final Fantasy 8 (Squall i Rinoa) :D Lubię szaraczka... ostatnio Ra.One oglądałem ale w słabej jakości... czekam na dvdrip

PostWysłany: Sro 14:54, 28 Gru 2011
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:

szkoda, że w kazdej klasie znajdzie się taki plastik Sad jak Ci idzie nadrabianie jeanne?

*cfaniak*
U mnie nie ma żadnego :D
Strasznie -,- Przepisuje francuski, ale idę na łatwizne, tylko czasowniki. Wczoraj przepisałam chemie i biologię do 15 grudnia. Z matmy musze nadrobić 2 tematy, bo resztę zrobiłam tam. Przepisać przepisze, ale kiedy sie tego naucze - nie wiem -,-

PostWysłany: Sro 14:59, 28 Gru 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Caellion dzięki, że zostawiłeś! :) Ja widziałam tylko piosenki z "Ra.One" ale chętnie bym obejrzała sobie cały film.. To jak już będziesz miał film w dobrej jakości to mi prześlesz przez PW?

jeanne napisał:
*cfaniak*
U mnie nie ma żadnego

to musisz mieć zarąbistą klasę!

jeanne napisał:
Strasznie -,- Przepisuje francuski, ale idę na łatwizne, tylko czasowniki. Wczoraj przepisałam chemie i biologię do 15 grudnia. Z matmy musze nadrobić 2 tematy, bo resztę zrobiłam tam. Przepisać przepisze, ale kiedy sie tego naucze - nie wiem -,-

Jezuuuu.. sporo tego! Ale na pewno dasz radę. Tylko powoli, bez stresu a będzie dobrze :*

PostWysłany: Sro 15:03, 28 Gru 2011
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Cytat:

to musisz mieć zarąbistą klasę!

Nie :hahaha: Wolałabym mieć plastika i mieć się z czego nabijać :C
Cytat:

Jezuuuu.. sporo tego! Ale na pewno dasz radę. Tylko powoli, bez stresu a będzie dobrze :*

Najgorsze będzie PO. Dobrze, że przytyłam [tzn. moje cycki!], wiec będę miała, hmm... dobry argument, żeby mnie nie pytał 8)

PostWysłany: Sro 15:09, 28 Gru 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann napisał:
To jak już będziesz miał film w dobrej jakości to mi prześlesz przez PW?

spoko

Dodano 2 minut temu:

Jeanne A jakie masz oceny z PO i dlatego się tak tego boisz?

Dodano 3 minut temu:

Link

PostWysłany: Sro 15:18, 28 Gru 2011
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:

Jeanne A jakie masz oceny z PO i dlatego się tak tego boisz?

yy. jedną 5 :D Dlategóż iż nie uczyłam się z PO nigdy i tylko głupim trafem zdawałam [tzn. miałam dekolt i krótką spódniczkę], a on pyta nie z tego, co jest w książce [w zeszycie tym bardziej, bo nie piszemy], tylko daje pytania z kosmosu.
No i coś jest też w tym, że nie mam ćwiczeń, tylko moja koleżanka je ma i w razie czego, jak mi strzeli pytanie z nich, to będę mieć taką minę : :shock:
No i dlatego, że to stary zboczeniec 8)

PostWysłany: Sro 15:18, 28 Gru 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

aha zgrabnie wytłumaczone :) rozumiem :przytul:

czemu nauczyciele to zazwyczaj zboki? nikt im nie daje?

PostWysłany: Sro 15:24, 28 Gru 2011
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:

czemu nauczyciele to zazwyczaj zboki? nikt im nie daje?

Dlaczego? Bo są facetami. A jak mają przed oczami ok. 400 par młodych piersi i tyłków, to czemu mają nie patrzeć? 8)

Buahhaha! To źle świadczy o mnie, że napawam się myślą, jaką minę będą mieć nauczyciele, jak im powiem, dlaczego byłam w szpitalu?

PostWysłany: Sro 15:26, 28 Gru 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Buahhaha! To źle świadczy o mnie, że napawam się myślą, jaką minę będą mieć nauczyciele, jak im powiem, dlaczego byłam w szpitalu?

Nie?! czemu... jesteś szczera...

a nie tylko faceci są zbokami... no ok no ale... to tak nie fair~~

PostWysłany: Sro 15:31, 28 Gru 2011
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:

Nie?! czemu... jesteś szczera...

a nie tylko faceci są zbokami... no ok no ale... to tak nie fair~~

Zawsze byłam, dlatego mnie zamknęli 8)
Si, ja też jestem zbokiem, ale o was krąży taka opinia :D Zresztą, ja już z chłopakami o tym gadałam :hahaha:
- Podobno faceci myślą o seksie co 7s, ale to nieprawda!
Jeanne : A ja myślę cały czas *,*
^^

Dodano 1 minut temu:

A tak w ogóle to jestem okropna!
Miałam taki test z plamami u psycholog. Ona pyta się mnie, co widzę, a ja, że wieloszczeta :hahaha: No ale serio tam był wieloszczet! Biedna się speszyła :C

PostWysłany: Sro 15:36, 28 Gru 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:

Ale to ja mam zaliczyć u nich partię materiału i ich reszta nie obchodzi -,-

Zresztą jak mam sie uczyć, jak takie coś na mnie patrzy -,-

Dasz radę :przytul: Ile już tygodni z cyklu kilka sprawdzianów dziennie itd. przeżyłaś?
Boru ja przez takiego kota zostałabym jeszcze zoofilką albo co :serducho:

ann napisał:
Świetnie.. Mama powiedziała, że na razie nie znajdą tyle kasy więc będę siedziała w tej szkole do marca (jak nie okaże się, że dłuższej) a za tydzień mam przegląd na który muszę zrobić 12 szkiców, 1 martwą na dużym formacie i realistyczny rysunek postaci. A dopiero co robię 2 szkic.. Idę ryczeć.

Nie płacz. W szkicach Ci nie pomogę bo jestem kompletny antytalent plastyczny. Ale masz czas by poszukać szkoły w której będziesz się czuła dobrze :przytul:

ann napisał:
Liceum o wiele trudniej zmienić. Jak byłam na rozmowie w liceum, by dostać się do 2 klasy powiedzieli, że mnie przyjmą jak zdam 3 przedmioty rozszerzone (ja chciałam iść do humana więc musiałam zdawać pol, hist i wos w wersji rozsz.) i 3 przedmioty, które ja NIE miałam w plastyku w 1 klasie liceum czyli PP, biol i WOS. Zrezygnowałam. I w sumie dobrze się stało bo zupełnie teraz co innego chcę zdawać na maturze.
Mam uraz do szkół ogólnych, za duża przestrzeń, za dużo ludzi.

Do nas przepisała się w tym roku osoba z innego liceum. Staraliśmy się jak mogliśmy i szybko poczuła się w naszej klasie dobrze. Fakt musiała zaliczyć biologię i chemię i to rozszerzoną, bo chodziła na profil politechniczny, ale dała sobie z tym radę bez dużych problemów jak z nią rozmawiałam.

Jejku najpierw mi zleciał najpiękniejszy storczyk z parapetu i trochę się połamał, potem ciasto strzeliło focha i po 20 minutach kiedy zawsze było upieczone to było w pół surowe. Surówkę przesoliłam, wodę jak zwykle rozlałam, nie ma to jak bycie łamagą.

Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Sro 15:50, 28 Gru 2011, w całości zmieniany 2 razy

PostWysłany: Sro 15:37, 28 Gru 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 221, 222, 223 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 222 z 552

Skocz do: