Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 220, 221, 222 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne dasz sobie radę z tymi wszystkimi sprawdzianami... :) :przytul:

pantera mglista napisał:
Caellion a kobieta zakochuje się jak? Nie przez przypadek, jakoś specjalnie

nie wiem... też przez przypadek, ale jakby dłużej temu zaprzeczają...

rozmowa w rossmanie (podsłuchana przeze mnie):
"- Myślisz, że go kochasz?
- Nie wiem.
- Myślę, że go bardzo lubisz, ale zakochasz się w nim dopiero później"

jakoś tak to szło

Dodano 3 minut temu:

jeanne napisał:
Zaległe te co wiem, a tych co nie wiem?

uu :przytul: *przytula mocno* z tymi też sobie dasz radę... zawsze jest net i moge ci pomóc w nauce (coś wytłumaczyć itp) na privie, na gg, czy gdzie chcesz :D

sis - Sevir :**

... i dopiero wtedy stało się światło

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Sro 13:34, 28 Gru 2011
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15

Miasto: Bełchatów/łódź
Powrót do góry

jeanne napisał:

WSO a życie to co innego... Jak powiem facetowi od fizyki, że sory, nie było mnie 1,5 miesiąca, niech pan specjalnie dla mnie układa sprawdziany, to obawiam się, że dowali mi taki, że się nie pozbieram Neutral
Zaległe te co wiem, a tych co nie wiem? płacze

Będziesz musiała jakoś dogadać się z tymi bardziej sensownymi. Tego jest dużo, cudów nie ma, ale w końcu masz oceny z psychiatryka więc mają Cię jak sklasyfikować. A te zaległe spróbuj jakoś porozkładać, może część Ci odpuszczą :przytul:

Caellion napisał:
nie wiem... też przez przypadek, ale jakby dłużej temu zaprzeczają...

Ja słyszałam od facetów, że najpierw polubić a zakochanie przychodzi z czasem ;)

PostWysłany: Sro 13:37, 28 Gru 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

pantera mglista napisał:
Ja słyszałam od facetów, że najpierw polubić a zakochanie przychodzi z czasem

no bo wydaje mi się że lepiej jest jak miłość wychodzi z tego że się przyjaźniliście i że się znacie dość dobrze i w ogóle.. wtedy są najtrwalsze związki... tak mi się wydaje :hmmm:

zresztą: "Miłość od pierwszego wejrzenia zdarza się tym którzy znają się już długo" czy jakoś tak

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Sro 13:40, 28 Gru 2011
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
no bo wydaje mi się że lepiej jest jak miłość wychodzi z tego że się przyjaźniliście i że się znacie dość dobrze i w ogóle.. wtedy są najtrwalsze związki... tak mi się wydaje hmmm

Też wydaję mi się to najbardziej sensowne...

PostWysłany: Sro 13:45, 28 Gru 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

uu przytul *przytula mocno* z tymi też sobie dasz radę... zawsze jest net i moge ci pomóc w nauce (coś wytłumaczyć itp) na privie, na gg, czy gdzie chcesz Very Happy

Dzięki, ale to nawet nie o tłumaczenie chodzi, tylko o kwestie nauczenia sie tego wszystkiego, co oni mieli się nauczyć w 1,5 miesiąca, w tydzień :(
Cytat:
A te zaległe spróbuj jakoś porozkładać, może część Ci odpuszczą przytul

Właśnie chodzi o to, że koniec semestru i za bardzo nie będą chcieli mi porozkładać.
Boru, trzeba było skoczyć z tego okna -,-

PostWysłany: Sro 13:47, 28 Gru 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Dzięki, ale to nawet nie o tłumaczenie chodzi, tylko o kwestie nauczenia sie tego wszystkiego

ale to zawsze jakoś cię odciążę... i w ogóle... nie masz jakiejś prezentacji do zrobienia na zaliczenie czy czegoś takiego?

poza tym chyba szybciej się człowiek nauczy jak się jakoś ładnie i prosto wytłumaczy co trudniejsze co niewiadome :D

:przytul: :głaszcze:

Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Sro 13:52, 28 Gru 2011, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Sro 13:51, 28 Gru 2011
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:

Właśnie chodzi o to, że koniec semestru i za bardzo nie będą chcieli mi porozkładać.
Boru, trzeba było skoczyć z tego okna -,-

No ale masz oceny więc wytrącasz im argument, że nie mają Cię jak sklasyfikować :przytul:
Przestań -.-

PostWysłany: Sro 13:51, 28 Gru 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

KWIATKI MATURALNE ^^

'(Zosia) Wstydliwa i skromna, wstydziła się ukazywać swoje wewnętrzne piękno na zewnątrz'

Tren IX nie uspokoił Kochanowskiego, więc napisał jeszcze dziesięć.

Starość to słowo, które często wywołuje lęk i obawę przed dalszym życiem, którego zapewne pozostało tym ludziom niewiele.

Telimena zarzuciła swe łabędzie piersi na ramiona hrabiego.

Uciekła jak motyl śpiewając w podskokach.

Gdyby każdy człowiek miał taki charakter jak Zosia, to cała kula ziemska by z tego skorzystała.

Wolałbym ożenić się z Zosią. Telimena mogłaby najwyżej zostać moją kochanką.

Tadeusz podszedł do Zosi z ptakiem w ręku.

"Człowiek jest człowiekiem, anie bawołem do trudnej i męczącej pracy"

"20 kobitek wywieziono na Syberię"

"Jagna była jak ziemia... miała wielu dzierżawców ale ani jednego właściciela"

Telimena swoim życiem seksualnym skomplikowała życie mieszkańców Soplicowa.

Pan Piotr widział w swojej narzeczonej same zalety. Resztę zobaczył po ślubie.

Jagna na szczęście nie była długo chora. Wkrótce umarła.

"Młode pokolenie jest przedstawiane jako bezduszni szkieletorzy"

"Dobrym przykładem jest Marysia, która przez długi czas utrzymywała swoją cnotę, lecz z czasem głód okazał się silniejszy"

"Stała się ikoną dobrych manierów"

PostWysłany: Sro 14:17, 28 Gru 2011
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann wbrew pozorom to nie takie trudne zmienić szkołę. Pamiętam, że jak u nas w gimnazjum była nowa dziewczyna, to cała moja klasa stawała na rzęsach, żeby się u nas zaaklimatyzowała i nie siedziała sama.

Tak w ogóle to dzień dobry forum. Ktoś miał dziś wstać o 8 i zrobić sobie naukowy maraton. Ale ten ktoś jest tak leniwy, że o 12 wygrzebał się z łóżka i jeszcze łazi w piżamie. :roll:

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Sro 14:22, 28 Gru 2011
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Cytat:

ale to zawsze jakoś cię odciążę... i w ogóle... nie masz jakiejś prezentacji do zrobienia na zaliczenie czy czegoś takiego?

poza tym chyba szybciej się człowiek nauczy jak się jakoś ładnie i prosto wytłumaczy co trudniejsze co niewiadome Very Happy

Nie ;) Tylko konspekt z polskiego na zadanie :D
Cytat:

No ale masz oceny więc wytrącasz im argument, że nie mają Cię jak sklasyfikować przytul
Przestań -.-

Ale to ja mam zaliczyć u nich partię materiału i ich reszta nie obchodzi -,-

Zresztą jak mam sie uczyć, jak takie coś na mnie patrzy -,-
Spojler:

PostWysłany: Sro 14:26, 28 Gru 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
konspekt z polskiego na zadanie

o no właśnie... coś mogę z tym pomóc? :)

PostWysłany: Sro 14:28, 28 Gru 2011
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Pamiętam, że jak u nas w gimnazjum była nowa dziewczyna, to cała moja klasa stawała na rzęsach, żeby się u nas zaaklimatyzowała i nie siedziała sama.

To zależy chyba od szkoły, bo u nas każdy patrzył podejrzliwie na nową i za bardzo nikt nie chciał się z nią zadawać. I tak samo w LO, przyszedł do nas nowy chłopak to tylko się z nim przywitaliśmy, ale on jakiś dziwny jest o.O

Dodano 49 sekund temu:

Cytat:

o no właśnie... coś mogę z tym pomóc? Smile

Może mi starczy czasu na zrobienie tego -,- Jeśli nie to zgłoszę się do ciebie. Dzięki ^^

PostWysłany: Sro 14:29, 28 Gru 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Świetnie.. Mama powiedziała, że na razie nie znajdą tyle kasy więc będę siedziała w tej szkole do marca (jak nie okaże się, że dłuższej) a za tydzień mam przegląd na który muszę zrobić 12 szkiców, 1 martwą na dużym formacie i realistyczny rysunek postaci. A dopiero co robię 2 szkic.. Idę ryczeć.

Nemezis napisał:
ann wbrew pozorom to nie takie trudne zmienić szkołę. Pamiętam, że jak u nas w gimnazjum była nowa dziewczyna, to cała moja klasa stawała na rzęsach, żeby się u nas zaaklimatyzowała i nie siedziała sama.

Nem, ale to było gimnazjum. Liceum o wiele trudniej zmienić. Jak byłam na rozmowie w liceum, by dostać się do 2 klasy powiedzieli, że mnie przyjmą jak zdam 3 przedmioty rozszerzone (ja chciałam iść do humana więc musiałam zdawać pol, hist i wos w wersji rozsz.) i 3 przedmioty, które ja NIE miałam w plastyku w 1 klasie liceum czyli PP, biol i WOS. Zrezygnowałam. I w sumie dobrze się stało bo zupełnie teraz co innego chcę zdawać na maturze.
Mam uraz do szkół ogólnych, za duża przestrzeń, za dużo ludzi.

PostWysłany: Sro 14:30, 28 Gru 2011
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

jeanne napisał:
To zależy chyba od szkoły, bo u nas każdy patrzył podejrzliwie na nową i za bardzo nikt nie chciał się z nią zadawać. I tak samo w LO, przyszedł do nas nowy chłopak to tylko się z nim przywitaliśmy, ale on jakiś dziwny jest o.O

jak w podstawówce kumpel (no wtedy nie kumpel) się przenosił do naszej szkoły i klasy z innej szkoły to byłem pierwszy który z nim zaczął gadać (od razu w sumie) i się zaprzyjaźniliśmy :)
a po drugie... ty masz samych dziwnych ludzi w klasie chyba, więc czym on się wyróżnia? Je gąbkę z materacy?

PostWysłany: Sro 14:32, 28 Gru 2011
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:

ale ja jestem fajna i na pewno by się ze mną zadawali! :lol: nie no, żarcik! :D

PostWysłany: Sro 14:32, 28 Gru 2011
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 220, 221, 222 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 221 z 552

Skocz do: