Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 217, 218, 219 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alhambra miłego wieczorku ;))

PostWysłany: Wto 23:27, 27 Gru 2011
bedzieburza
Stażysta
Stażysta

Powrót do góry

Nemezis dwie kobiety u boku trzeciej, mogłoby być ciekawie :mrgreen:

PostWysłany: Wto 23:28, 27 Gru 2011
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Cytat:
No wydaje sie świetna Smile A nie masz znajomych w niższych klasach ? Drugoklaściści wyjdą ze skóry żeby sie pokazać na studniówce o pierwszakach nie wspomne

U mnie w szkole jest średnio 8 dziewczyn na jednego faceta. A ze mną jest taki problem, że jestem wysoka i faceci się wstydzą ze mną gdziekolwiek pokazywać jak mam obcasy na nogach :roll:

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Wto 23:29, 27 Gru 2011
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Cytat:
Chyba nie do końca Cię rozumiem chtry

Nie powiem, że nie byłoby miło, gdyby tak kolega okazał się gorszym ... niż ona ... :] Gdyby tak mogła się w coś baaardzo zaangażować i zostać potraktowana tak dokładnie, jak ona potraktowała Ciebie. Nic więcej :mrgreen: Czy ja dużo wymagam? :>

alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Nemezis ja też jestem wysoka :P ile mierzysz kobieto :P

Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

Cytat:
alhambra miłego wieczorku Wink

Sie taki zapowiada, sasasasasa :twisted:
Bywajcie :wink:

PostWysłany: Wto 23:30, 27 Gru 2011
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Juniuś 173 cm. Co w obcasach daje powyżej 185 cm...

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Wto 23:31, 27 Gru 2011
Nemezis
The Woman
The Woman

Powrót do góry

A ja mam 170 cm, założę wyższe obcasy i...się połamię :-D

PostWysłany: Wto 23:32, 27 Gru 2011
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry

alhambra, czy ty potrafisz czytać,ze zrozumieniem,bo powoli zaczynam w to wątpić... Na wszystko w co wierzę czuję się zdemotywowaną i zdegustowana twoją jakże interesującą odpowiedzią. Bo nie dość,że wyskakujesz z tym jak Filip z konopi na dodatek indyjskiej,to jeszcze tak...

Cytat:
Nie wiem, ale to nie ja napisałam, że zbyt szanuję swoją promotorkę, żeby się w to bawić

Owszem napisałam to,kiedy pytałaś się czy ja taka metodą piszę swoją pracę,odpowiedziałam ci wtedy,że nie bo jest to osoba,którą darzę ogromnym szacunkiem. I to dotyczyło części jak piszę swoją pracę. A nie jak działa program. Zlituj się...

alhambra napisał:
Ja nie robiłam "Kopiuj-Wklej", bo nie bardzo miałam możliwość, ale jak ktoś ma pisać pracę odtwórczą na podstawie danych z neta, to nie widzę różnicy między przepisaniem a skopiowaniem, tyle, że kopiowanie i wklejanie skraca czas.

Ja nie wnikam jak ty to pisałaś,czy ją sama napisałaś,czy też nie. Jeśli cię to tak bardzo interesuję,to ja też nie mam możliwości korzystania z neta,bo może będzie jakiś super dodatek w postaci gotowca. Mój temat,można pisać na przestrzeni wieków i zawsze można mu dać taki sam,bądź podobny temat.

alhambra napisał:
Marguerite napisał:
A jak studenci mają pisać ? Skoro dziwnym zbiegiem okoliczności promotorzy nie zmieniają swoich tematów ? I po 20 lat są pisane te same prace ?

Wybacz,myślałam,że jak napiszę to tak,to nie zrobisz takiej interpretacji... Bo jeśli ktoś się na czymś zna,ciebie to interesuję,to siłą rzeczy będziesz pisać o czymś o czym pisali przed tobą inni,bo temat będzie podobny/taki sam... Jeśli chcesz napisać o tym jakie są rodzaje zadań tekstowych w szkole podstawowej,to wybacz ale co rok się ich nie zmienia,więc nic nowego co poprzednicy nie da się dodać,bądź nie stworzy się nowej interpunkcji i gramatyki języka polskiego(załóżmy,że ktoś studiuję filologie polską czy inna bo może ktoś studiować coś innego). To w takim odniesieniu, będą tysiące takich samych prac.

Cytat:
Marguerite poważnie promotor narzucił wam temat pracy? Chyba bym się powiesiła

Bez urazy,ale czy ja gdzieś tu (wypadało by coś wstawić,ale to by było raczej niecenzuralne),że ktoś mi narzucił temat pracy ? NIE! Ale jeśli idzie się do fachowca w danej dziedzinie,który ma określone ba pokuszę się o stwierdzenie ściśle określone ramy w niej,to na BOGA temat będzie zbliżony do czegoś co pisały inne osoby. No chyba,że ja chcąc napisać pracę dotyczącą "O życiu kurcząt na fermie drobiu" to poszłabym do hodowcy krów,bo przecież się zna...

Juniuś napisał:
Mój temat nawet nijak ma się do zainteresowań promotorki, a pisać o tym mogę. W końcu to moja praca

To mam zasadnicze pytanie,po co ci promotor? Jak ci nijak nie może pomóc ? Nawet nie pomoże ci dobrać literatury,nie wspominając o jakiś zagwozdkach... jeśli wybiera się promotora bo ma ładną buzię,to...

Wybrałam promotorkę,która przede wszystkim się zna na tym,o czym ja chcę pisać. Do tej pory, a współpracuję z nią półtora roku nie odmówiła mi pomocy,często pożyczała mi swoje książki/jakieś publikacje,które były mi przydatne w napisaniu pracy.

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Wto 23:33, 27 Gru 2011
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Cytat:
U mnie w szkole jest średnio 8 dziewczyn na jednego faceta. A ze mną jest taki problem, że jestem wysoka i faceci się wstydzą ze mną gdziekolwiek pokazywać jak mam obcasy na nogach

Ja tam nie wiem co to ma do rzeczy. Ja uważam, że wyższe kobiety są mega seksowne. Moja partnerka jest mojego wzrostu czyli w szpilkach bedzie 10cm wyższa :)

Cytat:
Nie powiem, że nie byłoby miło, gdyby tak kolega okazał się gorszym ... niż ona ... Gdyby tak mogła się w coś baaardzo zaangażować i zostać potraktowana tak dokładnie, jak ona potraktowała Ciebie. Nic więcej Czy ja dużo wymagam?

Aaaa :) Ale teraz mówię o nowej partnerce a nie tej co mnie wystawiła. Z tamta mogło by tak być ale raczej nie będzie :D

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Wto 23:35, 27 Gru 2011
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Juniuś napisał:
podstawowe nie oznacza wszystkie Very Happy

Wg. Piramidy Maslowa wszystkie moje potrzeby są w większości zaspokojone , a nad niektórymi jeszcze intensywnie pracuje

PostWysłany: Wto 23:35, 27 Gru 2011
bedzieburza
Stażysta
Stażysta

Powrót do góry

Cytat:
Ja tam nie wiem co to ma do rzeczy. Ja uważam, że wyższe kobiety są mega seksowne. Moja partnerka jest mojego wzrostu czyli w szpilkach bedzie 10cm wyższa

lesio, że tacy faceci jak Ty jeszcze się uchowali *.* Pójdę sama, będzie zabawnie ^^.

Juniuś ja mam niby roczny ban na obcasy, alee :twisted:

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Wto 23:37, 27 Gru 2011
Nemezis
The Woman
The Woman

Powrót do góry

Nemezis napisał:
* Pójdę sama, będzie zabawnie ^^.

może na 100 dniówce poznasz kogoś kto stanie sie Twoim partnerem, nie tylko na studniówce, ale i na całe życie

PostWysłany: Wto 23:39, 27 Gru 2011
bedzieburza
Stażysta
Stażysta

Powrót do góry

Marguerite, Napisałaś i po chwili sama zaprzeczyłaś swoim wywodom. Jeśli masz jakiś problem z emocjami, to już Twój problem, bo mnie to nie bardzo interesuje. Lubisz negować wszystko, co napiszę, to neguj, wolny kraj. Naucz się pisać logicznie i sensownie, nie będzie problemu ze zrozumieniem.
Nie rusza mnie Twoje wieczne rzucanie się do mnie na forum, daruj sobie.

PostWysłany: Wto 23:39, 27 Gru 2011
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Marguerite z Twoich poprzednich wypowiedzi wywnioskowałam, że miałaś narzuconego promotora i temat pracy, a nie w sensie, że wybrałaś sobie sama promotora określając tym samym dziedzinę. W takim razie cofam wcześniejsze słowa:) błędne wnioski wyciągnęłam, ale to chyba przez to, że z takimi przypadkami się spotkałam.

U nas promotor był narzucany odgórnie, temat mogliśmy mieć dowolny. A od promotora oczekuję pomocy od strony metodologicznej:) literaturę dobieram sama i o ile się nie mylę jej umiejętna selekcja jest brana pod uwagę przy ocenie pracy dyplomowej? A może się mylę, tak mi się o uszy obiło:)

PostWysłany: Wto 23:41, 27 Gru 2011
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 217, 218, 219 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 218 z 552

Skocz do: