Lol, wiesz, że jak mi uznają oceny z psychiatryka i mnie za dużo nie będą pytać, to bardzo prawdopodobne, ze mi wyjdzie średnia 5,0? Cool
*pada na kolana*
U mnie największy kujon w mojej klasie takiej nie ma.
jeanne napisał:
Ja oglądałam większość kostiumowych, które można dostać w sieci.
Ja jakieś fragmenty. Ładny ten bannerek.
jeanne napisał:
Jeju jeju! Nie mogę się doczekać aż wrócę do szkoły i będę się nabijać z Konrada i picie z Michałem i uciekanie z francuskiego i tłumaczenie mi przez chłopaków fizyki i wspólne powroty do domu *,*
Ja nie uciekłam z ani jednego francuskiego. Nawet poszłam na niego sama, bez chłopaków z mojej klasy.
Jesteś lepszej sytuacji, ze mną nikt do domu nie wraca. Pewnie nie mogą się doczekać.
Spojler:
No proszę jak się stęsknili, trzeba było im pozwolić :hahaha:
hehe jeanne przebije największego kujona w klasie serducho
Oj tam oj tam! Wcale to nie prawda, że dawałam fizykowi zadania których nie mógł rozwiązać i głupio mu sie zrobiło i wyszłam z 3 piątkami :hahaha:
Cytat:
Ja jakieś fragmenty. Ładny ten bannerek.
Nie mój :D
Cytat:
Ja nie uciekłam z ani jednego francuskiego. Nawet poszłam na niego sama, bez chłopaków z mojej klasy.
Jesteś lepszej sytuacji, ze mną nikt do domu nie wraca. Pewnie nie mogą się doczekać.
ja uciekłam i to grupowo!
U mnie tylko na przystanek, bo jeździmy w różne strony, chyba, że wracam z IIc, bo tam chodza chłopaki z mojego zadupia :buja w oblokach:
Spojler:
niee, kazałam im iść pić, żeby wypili moje zdrowie
Ok, kochani, zbieram się już.
Do napisania w przyszłym roku, więc życzę wam po prostu tego, czego byście sobie sami życzyli, poza tym by przyszłe 12 miesięcy było lepsze niż te poprzednie, i żebyśmy się tu spotkali za rok. Wszyscy.
Bawcie się dobrze gdziekolwiek będziecie :przytul:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Oj tam oj tam! Wcale to nie prawda, że dawałam fizykowi zadania których nie mógł rozwiązać i głupio mu sie zrobiło i wyszłam z 3 piątkami hahaha
To żadnego z tych trudniejszych Ci w końcu nie rozwiązał :> ?
jeanne napisał:
ja uciekłam i to grupowo!
U mnie tylko na przystanek, bo jeździmy w różne strony, chyba, że wracam z IIc, bo tam chodza chłopaki z mojego zadupia buja w obłokach
U mnie wszyscy są z dzielnic, albo miast obok. Z centrum 2 osoby prócz mnie, poza tym ja mieszkam najbliżej szkoły :hahaha:
Spojler:
Słusznie, w nowym roku Ty wypijesz z nimi
jeanne napisał:
Wzięłam sie za chemie i mam załamanie nerwowe.
A co z niej masz?
Cytat:
hehe jeanne przebije największego kujona w klasie
:hahaha:
Sevir napisał:
Ok, kochani, zbieram się już.
Do napisania w przyszłym roku, więc życzę wam po prostu tego, czego byście sobie sami życzyli, poza tym by przyszłe 12 miesięcy było lepsze niż te poprzednie, i żebyśmy się tu spotkali za rok. Wszyscy.
Bawcie się dobrze gdziekolwiek będziecie przytul
Pa i do napisania.
Wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń w nowym roku :przytul:
Nie konwalia z nowym nickiem Smile A co do imienia to Julka. Nie mam najmniejszego zamiaru się obrażać ;*
A co u Ciebie? Przepisałaś się z tego strasznego liceum plastycznego do innej szkoły?
Czułam, że coś przekręcę :P Nie, nie.. jeszcze nie. Stresuję się bo w pt mam rozmowę z dyrektorką prywatnego liceum ale nie jestem pewna czy ta szkoła jest w porządku. Żadnego znajomego z niej nie mam! Więc zastanawiam się nad jeszcze innym prywatnym. Ech, szkoda gadać..
jeanne napisał:
Jednak nie gryziemy? chtry
jednak NIE. Warto, że zaryzykowałam : D
jeanne napisał:
Mają tam takie fajne...hm... traktorki do jeżdżenia z wózkami dla dzieci *,* Kwalifikuje sie jeszcze jako dziecko co? Very Happy
Za rok to byłby problem i bym Cię nie namawiała ale teraz... Jeszcze się kwalifikujesz więc korzystaj!
PS: UBÓSTWIAM TWÓJ BANNER! Z moją ukochaną, przepiękną Keirą!
Sevir jestem cały czas w stresie, nawet w wolne :C a co u Ciebie? stęskniłam się!
Czułam, że coś przekręcę Razz Nie, nie.. jeszcze nie. Stresuję się bo w pt mam rozmowę z dyrektorką prywatnego liceum ale nie jestem pewna czy ta szkoła jest w porządku. Żadnego znajomego z niej nie mam! Więc zastanawiam się nad jeszcze innym prywatnym. Ech, szkoda gadać..
Co do znajomych to fajnie mieć w szkole kogoś kogo znasz, ale z drugiej stroni ci nowi mogą okazać się naprawdę w porządku :przytul:
Życzę powodzenia żebyś znalazła takie, które będzie Ci odpowiadać i w którym będziesz się czuć dobrze :)
5 g tlenku manganu II ogrzewano w strumieniu wodoru. Po przerwaniu ogrzewania pozostały tlenek i wytworzony mangan ważyły 4,1 g. Ile gramów tlenku manganu II uległo reakcji ??
:placze:
Jak ktoś wie, jak to rozwiązać, niech wytłumaczy blondynce, proszę, bo to, co znalazłam w internecie mi tylko namąciło w głowie -,-
Cytat:
To żadnego z tych trudniejszych Ci w końcu nie rozwiązał chtry ?
Nie :D
Cytat:
U mnie wszyscy są z dzielnic, albo miast obok. Z centrum 2 osoby prócz mnie, poza tym ja mieszkam najbliżej szkoły hahaha
A u mnie po równo ^^
Cytat:
A co z niej masz?
Charakterystyka pierwiastków bloku d 8)
Cytat:
jednak NIE. Warto, że zaryzykowałam : D
My nie, ale mój kot tak, właśnie po kolanie mnie gryzie :C
Cytat:
PS: UBÓSTWIAM TWÓJ BANNER! Z moją ukochaną, przepiękną Keirą!
Wiesz, że zawsze myśle o tobie jak widze ją na ekranie? :D
płacze
Jak ktoś wie, jak to rozwiązać, niech wytłumaczy blondynce, proszę, bo to, co znalazłam w internecie mi tylko namąciło w głowie -,-
Nie mam pojęcia :( Też mnie pokonało.
jeanne napisał:
Charakterystyka pierwiastków bloku d Cool
A potrzebujesz notatki, ja mam do każdego z bloków, bo robiliśmy to w tamtym roku. Takie na 5 linijek. Chyba, że musisz po kolei każdy pierwiastek opisywać, to mam tylko potem coś o manganie i chromie xD
jeanne napisał:
My nie, ale mój kot tak, właśnie po kolanie mnie gryzie :C
Musisz jej coś do gryzienia chyba kupić...
Dodano 2 minut temu:
Znalazłam takie rozwiązanie jeśli coś Ci to mówi, ja z niego przynajmniej coś zrozumiałam:
Spojler:
Reakcja :
MnO + H2 ---> Mn + H2O
Podczas redukcji MnO odchodzi tlen w postaci pary wodnej . Obliczam ile tlenu ubyło .
5 g – 4,1 g = 0,9 g – tyle ubylo tlenu . Z takiej ilości tlenu powstała para wodna H2O
O2 + 2H2 ---> 2H2O
Obliczam ilość pary wodnej, zgodnie z równaniem jest ona w stosunku stechiometrycznym z manganem 1:1
A potrzebujesz notatki, ja mam do każdego z bloków, bo robiliśmy to w tamtym roku. Takie na 5 linijek. Chyba, że musisz po kolei każdy pierwiastek opisywać, to mam tylko potem coś o manganie i chromie xD
Notatki mam, przeraża mnie tylko, jak ja się tego nauczę :| No i reakcje z związkami organicznymi, których nie mieliśmy.
I fakt, że połowa tych notatek jest zła -,-
Cytat:
Musisz jej coś do gryzienia chyba kupić...
Oh, a kartki z notatkami z chemii nie wystarczą? POsmakowały jej -,-
Cytat:
Znalazłam takie rozwiązanie jeśli coś Ci to mówi, ja z niego przynajmniej coś zrozumiałam:
A mi nie. Gubię się we własnym toku rozumowania. Ale dzięki ;*
Notatki mam, przeraża mnie tylko, jak ja się tego nauczę Neutral No i reakcje z związkami organicznymi, których nie mieliśmy.
I fakt, że połowa tych notatek jest zła -,-
Mogę Ci przesłać swoje. Skoro je nam nasza pani profesor dyktowała to muszą być dobre :D Jeśli są jakieś błędy to prędzej w podręczniku niż w nich (chyba że ja jakiś zrobiłam) A te reakcje dokładniej z czym?
jeanne napisał:
Oh, a kartki z notatkami z chemii nie wystarczą? POsmakowały jej -,-
Ja się tam zawsze z kotami bawiłam sznurkami, lubiły na nie polować, ale skoro notatki woli -.-
Cytat:
A mi nie. Gubię się we własnym toku rozumowania. Ale dzięki ;*
A jak studenci mają pisać ? Skoro dziwnym zbiegiem okoliczności promotorzy nie zmieniają swoich tematów ? I po 20 lat są pisane te same prace ?
Nie wiem, ale to nie ja napisałam, że zbyt szanuję swoją promotorkę, żeby się w to bawić :roll:
Ja nie robiłam "Kopiuj-Wklej", bo nie bardzo miałam możliwość, ale jak ktoś ma pisać pracę odtwórczą na podstawie danych z neta, to nie widzę różnicy między przepisaniem a skopiowaniem, tyle, że kopiowanie i wklejanie skraca czas.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 22:25, 27 Gru 2011