|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 205, 206, 207 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Witam
Może jednak nie będzie tak źle i jeszcze znajde partnerkę na studniówke, tzn już znalazłem, już sie zgodziła ale jeszcze jej nie poznałem :D
Wpadłem na pomysł, że naucze sie grać naszą klasę klasycznie, tabulatury jednak nie są chyba dla mnie...
|
|
Pon 20:47, 26 Gru 2011 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
alhambra napisał: | Codziennie mi to powtarzają |
alhambra to oprócz wybierania trumny pozostaje nam rozejrzeć się za jakąś laską :P
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Pon 20:47, 26 Gru 2011 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir, dałaś radę, czuję się pocieszona :wink: Ale tylko w kwestii godziny pobudki :P
Chociaż z drugiej strony...Warszawa ma swój atut...moją drugą połowę :P
Dodano 59 sekund temu:
Cytat: | alhambra to oprócz wybierania trumny pozostaje nam rozejrzeć się za jakąś laską Razz
|
Jedną mam :wink: A taką, o której piszesz, to już mam upatrzoną. Ktoś tu wrzucał linka do strony z laskami a'la House :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pon 20:49, 26 Gru 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | A co u Ciebie Smile? |
U mnie ? Dobre pytanie wychodzę z zarazy,która mnie zakatowała wczoraj :P Ludzie z imprez świątecznych wreszcie wyruszyli w drogę powrotną do domu(i chyba wiadomo,że reaguję na rodzinę dość alergicznie). Ze spraw bardziej przyziemnych przygotowuję się z wolna do przedostatniej sesji,poprawiam moją pracę odtwórczą znaną szerzej jako praca magisterska. Klnę na jednego z panów wykładowców który przed nazwiskiem ma ustawione dr...Bo się znalazł socjolog od siedmiu boleści i musiałam mu jakaś dziką pracę napisać. Chyba tyle :D
Cytat: | Marg jakbym ci pokazał to jeszcze być zgapiła, ooo! |
No naprawdę :P
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Pon 20:50, 26 Gru 2011 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | Może jednak nie będzie tak źle i jeszcze znajde partnerkę na studniówke, tzn już znalazłem, już sie zgodziła ale jeszcze jej nie poznałem Very Happy |
O to powodzenia :) Moja za rok i na razie jestem zdania, że się na nią nie wybieram.
Cytat: | Ja nie jutro, ale pojutrze mam zbiórkę o 6:00 pod Katedrą Wink |
A co będziesz robić?
|
|
Pon 20:51, 26 Gru 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witaj, lesio :).
lesio napisał: | Może jednak nie będzie tak źle i jeszcze znajde partnerkę na studniówke, tzn już znalazłem, już sie zgodziła ale jeszcze jej nie poznałem | czytam, aż do "ale...", gdzie zamarłam :hahaha: . Nie będzie źle!
alhambra napisał: | Sevir, dałaś radę, czuję się pocieszona Ale tylko w kwestii godziny pobudki | :D
Ale, jak piszesz, skoro są plusy, to pewnie warto ;). Ja też mam plusy wyjazdu, co prawda dołączył minus, nimfka wie, o czym mówię, jedzie dziewczyna, którą bym jako jedną z ostatnich posądziła o chęć pojechania razem z nami, a za którą... specjalnie nie przepadam, tak to określmy, bo jest strasznie pretensjonalna... ale zobaczymy, jak to będzie.
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Pon 20:52, 26 Gru 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Ale, jak piszesz, skoro są plusy, to pewnie warto Wink |
Kolejny jest taki, że kupuję jutro nową kurtkę snowbordową :P
|
|
Wysłany:
Pon 20:54, 26 Gru 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
jeanne chciałbym mieć takie problemy Razz i chciałbym wrócić na studia, wieść życie od sesji do sesji, kiedy to pojawiał się stresik |
Okej, zamieńmy się ;)
Ja cały czas zastanawiam się nad śledziem, ale stwierdziłam, że padnę jak go jeszcze zjem xD |
Ja padłam -,-
Jedną mam Wink A taką, o której piszesz, to już mam upatrzoną. Ktoś tu wrzucał linka do strony z laskami a'la House Mr. Green |
Ja też chcę!
Pamiętacie fazę na pomarańczowe tic taki? Przypomniało mi się, jak byłam w psychiatryku. Niestety zabrali nam je :C
brat chce mnie wziąć na spacer, zwariował, przy takim halnym -,-
Cytat: | Może jednak nie będzie tak źle i jeszcze znajde partnerkę na studniówke, tzn już znalazłem, już sie zgodziła ale jeszcze jej nie poznałem |
lesio na studniówkę lepiej nie mieć partnerki mimo wszystko, mniej stresu i wszystkiego, nam tak wychowawczyni tłumaczyła, bo wybawimy się z klasą i będziemy mieć miłe wspomnienia ^^
|
|
Pon 20:55, 26 Gru 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Źle. Potrzebuję Doktora. Laughing
Jutro minie dokładnie tydzień jak choruję, najpierw miałam spory katar i ból głowy, więc pomyślałam, że to zatoki. A teraz wszystko przeszło na gardło i brzmię jakbym przechodziła mutację |
Z tego co pamiętam w kolekcji mężów masz jednego Doktora :D
Przynajmniej możesz mówić, ja od 3 dni praktycznie się nie odzywam. Co najdziwniejsze głos straciłam recytując na biologii w piątek prawa Mendla. Jakiś znak, aluzja, mam przestać się uczyć? :D
Cytat: | Nem, zaproś mnie, ja z tobą pójdę. :3 |
Jeśli tylko założysz muchę, możesz czuć się zaproszona <3
|
|
Pon 20:57, 26 Gru 2011 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | przy takim halnym -,- |
Przeniósł się do Ciebie? ;>
|
|
Wysłany:
Pon 20:58, 26 Gru 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Szczęściarzu. Ja dalej poszukuję partnera, ale wygląda na to, że idę sama. |
Nie wiem czy taki ze mnie szczęsciarz, moja porzednia partnerką jest najwazniejszą kobieta w moim zyciu. Ale spotkałem ją na randce w jednoznacznej sytuacji z moim kumplem i potem wszystko odwołała. A Ty napewno kogoś jeszcze znajdziesz :)
Cytat: | czytam, aż do "ale...", gdzie zamarłam . Nie będzie źle! | \
No może, kolega mi ją znalazł. Studenka biologii, wydaje sie być bardzo miła. Jak sie z Nią spotkam to zobaczymy.
Cytat: | lesio na studniówkę lepiej nie mieć partnerki mimo wszystko, mniej stresu i wszystkiego, nam tak wychowawczyni tłumaczyła, bo wybawimy się z klasą i będziemy mieć miłe wspomnienia ^^ | \
Dlatego moja pierwsza partnerka była z klasy :) Ale wyszło jak wyszło i tak nigdy nie bardzo umiałem sie odnaleść w towarzystwie z mojej klasy :)
Cytat: | Moja za rok i na razie jestem zdania, że się na nią nie wybieram. |
Lepiej pójśc i żałowac niż żałować że sie nie poszło. Tak mi sie zdaje...
Cytat: | Nem, zaproś mnie, ja z tobą pójdę. :3 |
W jednej klasie, kumpel zaprosił swojego kumpla :D
|
|
Pon 21:00, 26 Gru 2011 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marg to sporo się działo ;).
Cytat: | Sevir sto lat Cię nie czytałam! Co u Ciebie? |
Tęskniłam... Bardzo... :przytul:
Co poza tym? W takich ogólnych sprawach wiele się nie zmieniło, szkoła, jak zawsze; budujemy dom, mój WŁASNY pokój ma już okna, jeszcze pół roku i spokój... Co by tu jeszcze powiedzieć. Tak naprawdę większość została tak samo :). A co u Ciebie? Wiem tyle, ile wyśledziłam na Fb ;)...
Pantero mglista :] , jadę na ESM do Berlina.
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Pon 21:01, 26 Gru 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | Lepiej pójśc i żałowac niż żałować że sie nie poszło. Tak mi sie zdaje...
|
Też mi się tak wydaje :) Nawet jak ktoś nie lubi takich imprez, to zawsze wspólne wspomnienia z klasą ;) No chyba, że ktoś nie lubi klasy i imprez :]
Dodano 1 minut temu:
lesio napisał: | moja porzednia partnerką jest najwazniejszą kobieta w moim zyciu. Ale spotkałem ją na randce w jednoznacznej sytuacji z moim kumplem i potem wszystko odwołała. |
Oj :? Niefajne doświadczenie miłosne :?
|
|
Wysłany:
Pon 21:03, 26 Gru 2011 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 205, 206, 207 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 206 z 552 |
|