|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 199, 200, 201 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Nic nowego tak naprawdę ;) z rzeczy kreatywnych wczoraj zrobiłam (skończyłam) swój banner i zastanawiam się do teraz, czy mi się podoba, z pozostałych, to właściwie nic. Nie mam co robić, siedzę tu i się nudzę :]
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Pon 17:34, 02 Maj 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Sevir napisał: | Nic nowego tak naprawdę Wink z rzeczy kreatywnych wczoraj zrobiłam (skończyłam) swój banner i zastanawiam się do teraz, czy mi się podoba, z pozostałych, to właściwie nic. Nie mam co robić, siedzę tu i się nudzę krzywy |
O a ja właśnie miałam Ci napisać, że masz mroczne i fajne Óbranko :)
|
|
Pon 17:35, 02 Maj 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | O a ja właśnie miałam Ci napisać, że masz mroczne i fajne Óbranko |
dziękuję :oops: .
Nie wiedziałam, jakie chcę zrobić, i wyszło coś takiego -.-
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Pon 17:36, 02 Maj 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Nie wiedziałam, jakie chcę zrobić, i wyszło coś takiego -.- |
Bardzo fajne coś takiego ;)
Sevir napisał: | Nie mam co robić, siedzę tu i się nudzę krzywy |
A do kiedy masz wolne? Ja tam jak się zacznę nudzić to zawsze mogę się na sprawdziany, które czekają mnie po wolnym zacząć uczyć :hahaha:
|
|
Pon 17:39, 02 Maj 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | Bardzo fajne coś takiego |
to się cieszę, że Ci się podoba :]
a wolne mam do przyszłego poniedziałku :jupi: a planów praktycznie żadnych... Na jutro jedynie.
Zaraz będę się zbierać... :(
|
|
Wysłany:
Pon 18:01, 02 Maj 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | a wolne mam do przyszłego poniedziałku jupi a planów praktycznie żadnych... Na jutro jedynie. |
O to tak jak ja :) To też macie gimnazjum z liceum łączone czy jak ^^ ?
Sevir napisał: | Zaraz będę się zbierać... Sad
|
Szkoda ;*
|
|
Pon 18:05, 02 Maj 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | O to tak jak ja To też macie gimnazjum z liceum łączone czy jak ^^ ? |
tak ;)
Miłego dnia w takim razie, do napisania :papapa:
|
|
Wysłany:
Pon 18:11, 02 Maj 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir napisał: | Miłego dnia w takim razie, do napisania papapa |
Do napisania :)
|
|
Pon 18:16, 02 Maj 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia, widzę, że sama tu siedzisz, więc wpadam zapytać co tam słychać? :)
|
|
Pon 18:29, 02 Maj 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | konwalia, widzę, że sama tu siedzisz, więc wpadam zapytać co tam słychać? Smile |
A no, hej Doma :)
Byłam w weekend we Wrocławiu u rodziny. Zwiedziłam ogród japoński, ogród botaniczny, rynek, wspięłam się na wieżę po niezliczonej licznie kręconych i wysokich schodów ;) widziałam kłódki na moście zakochanych. I obejrzałam jeszcze kilka rzeczy, niestety do zoo wrocławskiego była za dużo kolejka ze względu na wolną niedzielę.
A co u Ciebie?
|
|
Pon 18:32, 02 Maj 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia, aktywnie :] Lubię Wrocław! Co u mnie? Nadal odpoczywam i chłonę po wyjeździe, leżąc od dwóch dni w łóżku i oglądając wszystkie możliwe filmiki dotyczące brytyjskiej monarchii ^^
|
|
Pon 18:37, 02 Maj 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | konwalia, lubię Wrocław! krzywy Co u mnie? Nadal odpoczywam i chłonę po wyjeździe, leżąc od dwóch dni w łóżku i oglądając wszystkie możliwe filmiki dotyczące brytyjskiej monarchii ^^ |
Zapytałabym jak było, ale domyślam się, że musisz jeszcze ochłonąć nim coś opowiesz ^^ ?
Wrocław zaskoczył mnie tym, że no przynajmniej w tej części której byłam dużo zieleni, pełno parków, jakiś takich terenów spacerowych no i jest coraz bardziej skomputeryzowany. Ja architekturą się nie zachwycam, ale przypadły mi do gustu wrocławskie krasnoludki :D
|
|
Pon 18:41, 02 Maj 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | DOMA napisał: | konwalia, lubię Wrocław! krzywy Co u mnie? Nadal odpoczywam i chłonę po wyjeździe, leżąc od dwóch dni w łóżku i oglądając wszystkie możliwe filmiki dotyczące brytyjskiej monarchii ^^ |
Zapytałabym jak było, ale domyślam się, że musisz jeszcze ochłonąć nim coś opowiesz ^^ ?
|
Dokładnie ;) Chociaż już się zabrałam za segregowanie zdjęć.
I w tym właśnie przypomina mi Poznań :) W sumie to lubię wszystkie większe polskie miasta (co nie zmienia faktu, że nie wyobrażam sobie życia w Polsce i wyprowadzam się do UK przy najbliższej okazji :P).
|
|
Pon 18:45, 02 Maj 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | Dokładnie Wink Chociaż już się zabrałam za segregowanie zdjęć. |
Rozumiem, że dokumentacja wycieczki jest ;)
DOMA napisał: | I w tym właśnie przypomina mi Poznań Smile W sumie to lubię wszystkie większe polskie miasta (co nie zmienia faktu, że nie wyobrażam sobie życia w Polsce i wyprowadzam się do UK przy najbliższej okazji Razz). |
W Poznaniu chyba nie byłam. U mnie nie ma o czymś takim mowy, bo moja znajomość angielskiego jest porażająca...
|
|
Pon 18:48, 02 Maj 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | W Poznaniu chyba nie byłam. U mnie nie ma o czymś takim mowy, bo moja znajomość angielskiego jest porażająca... |
Don't worry - chcę mieszkać we Włoszech, a w tym języku umiem jedynie zamówić średniego loda :hahaha:
|
|
Pon 18:51, 02 Maj 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 199, 200, 201 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 200 z 552 |
|