|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 197, 198, 199 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Hello, jest tu kto? ;)
Wreszcie skończyłam streszczanie artykułu, trzymać za mnie kciuki w czwartek, bo podobno mam go referować.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pon 10:44, 02 Maj 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Ja jestem ;)
Juniuś napisał: | Wreszcie skończyłam streszczanie artykułu, trzymać za mnie kciuki w czwartek, bo podobno mam go referować. |
Będę trzymać.
|
|
Pon 10:45, 02 Maj 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No, nareszcie ktoś się odezwał. Co słychać? :)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Pon 10:47, 02 Maj 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | No, nareszcie ktoś się odezwał. Co słychać? Smile |
Byłam na dwa dni we Wrocławiu, zobaczyłam ogród botaniczny, ogród japoński i trochę architektury, wczoraj wróciłam. Dziś będę musiała trochę ogarnąć, rozpakować się do końca i zastanowić co robić w tym tygodniu skoro mam wolne. A co u Ciebie?
|
|
Pon 10:51, 02 Maj 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wolne z powodu matur? ;)
Mój dwutygodniowy weekend niestety powoli dobiega końca. Dziś po południu idę na imieniny, a już jutro wracam do Opola. Wracam w piątek, więc na długo nie wyjeżdżam. A na maturę nie idę, znacznie bardziej wolę siedzieć na piątkowych zajęciach.
|
|
Wysłany:
Pon 10:54, 02 Maj 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | Wolne z powodu matur? Wink |
Tak :)
Juniuś napisał: | A na maturę nie idę, znacznie bardziej wolę siedzieć na piątkowych zajęciach. |
To Ty chciałaś podwyższyć wynik z angielskiego? Bo mi się wszystko zawsze miesza ;)
Juniuś napisał: | Mój dwutygodniowy weekend niestety powoli dobiega końca |
Moje wolne się dopiero zaczyna. I co wracasz chętnie czy wolałabyś jeszcze odpoczywać?
|
|
Pon 10:58, 02 Maj 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | To Ty chciałaś podwyższyć wynik z angielskiego? |
Tak :)
konwalia7777 napisał: | I co wracasz chętnie czy wolałabyś jeszcze odpoczywać? |
Wracam chętnie, stęskniłam się trochę za moim Opolem :) byłabym bardziej usatysfakcjonowana, gdybym przez to wolne zrobiła wszystko, co sobie zaplanowałam, bo teraz brakuje mi dni, ale i tak się cieszę na powrót.
Dodano 1 minut temu:
Ale w piątek, choć na krótko, chętnie wrócę do domu na weekend ;) tym bardziej, że w sobotę "Jeszcze raz", a ja tam TV nie mam.
|
|
Wysłany:
Pon 11:02, 02 Maj 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: |
Wracam chętnie, stęskniłam się trochę za moim Opolem Smile |
To dobrze, że chętnie ;)
Juniuś napisał: | byłabym bardziej usatysfakcjonowana, gdybym przez to wolne zrobiła wszystko, co sobie zaplanowałam, bo teraz brakuje mi dni, ale i tak się cieszę na powrót. |
U mnie z reguły jak mam wolne wygląda to tak: trzeba zrobić to i to, pouczyć się na to i na to, a potem wszystko na ostatnią chwilę.
|
|
Pon 11:02, 02 Maj 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
U mnie jest dokładnie tak samo... Zawsze przed egzaminami szczególnie się to sprawdza: a, masz jeszcze kilka dni, zdążysz, a potem do nocy siedzę :P
Ale w tym semestrze muszę się wziąć do kupy, to chyba będzie najgorsza sesja, nawet nie chcę jeszcze o tym myśleć.
|
|
Wysłany:
Pon 11:04, 02 Maj 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ale w tym semestrze muszę się wziąć do kupy, to chyba będzie najgorsza sesja, nawet nie chcę jeszcze o tym myśleć.
|
O. A cóż to tak przerażającego ?
|
|
Pon 11:17, 02 Maj 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A, bo w tym semestrze mam egzamin z lektoratu i cholernie się go boję. Będę miała już z głowy, bo większość z mojej grupy będzie go miało dopiero za rok, ale i tak wolałabym go odwlec jak najdalej w przyszłość. I na ten semestr przypada nam w ogóle dużo egzaminów, jeden z całego roku, a trochę tego materiału tam jest, w dodatku dużo zagadnień wziętych z medycyny.
|
|
Wysłany:
Pon 11:21, 02 Maj 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | A, bo w tym semestrze mam egzamin z lektoratu i cholernie się go boję. Będę miała już z głowy, bo większość z mojej grupy będzie go miało dopiero za rok, ale i tak wolałabym go odwlec jak najdalej w przyszłość. I na ten semestr przypada nam w ogóle dużo egzaminów, jeden z całego roku, a trochę tego materiału tam jest, w dodatku dużo zagadnień wziętych z medycyny. |
To rzeczywiście zapowiada się trochę trudno, ale może nie będzie źle. A egzamin jak sama powiedziałaś będziesz miała przynajmniej z głowy.
|
|
Pon 11:24, 02 Maj 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No tak, jakoś będę musiała dać radę :)
|
|
Wysłany:
Pon 11:26, 02 Maj 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | No tak, jakoś będę musiała dać radę Smile |
A kiedy zaczynają się Twoje wakacje?
|
|
Pon 11:30, 02 Maj 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie wiem. Sesja zaczyna się 14 czerwca i i skończy się w zależności od tego, jak będą rozłożone egzaminy. Bo poprawki i tak są dopiero we wrześniu :P a ja wtedy mam praktyki, więc gdyby coś, to nie wiem jak to będzie...
|
|
Wysłany:
Pon 11:37, 02 Maj 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 197, 198, 199 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 198 z 552 |
|