|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 193, 194, 195 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
eeee, no ten .... tak słabiutko :oops:
ale chętnie posłucham Twoich 'wrażeń' !
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 20:03, 30 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Lady M napisał: |
eeee, no ten .... tak słabiutko :oops:
|
Nieładnie, nieładnie! :nonono:
Moja klasa włączyła sobie transmisję na matematyce i próbowali mnie namierzyć 8)
|
|
Sob 20:19, 30 Kwi 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej wszystkim :D
Wpadłam tylko na chwilę, aby przypomnieć DOMIE, że obiecała wrzucić zdjęcie ze ślubu, o ile takowe [zdjęcia] zrobiła. No i w ogóle, opowiadaj, jak było na ślubie! Ja oglądałam tylko fragment z klasą na lekcji plastyki... Na wspaniałym telewizorku o wymiarach 20x20 cm i widziałam tyle, że... Szkoda pisać. Tak więc, czekam na relację :D
|
|
_________________ Na świecie jest tyle tabletek, których człowiek jeszcze nie spróbował...
Wysłany:
Sob 20:26, 30 Kwi 2011 |
|
LittleGirl
Rezydent

Miasto: Bystrzyca Kł
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
LittleGirl hej, hej!
Zdjęcia oczywiście są i wrzucę, jak wszystko ogarnę ;) Stałam w drugim rzędzie, więc widok był genialny! Oczywiście zamiast robienia zdjęć, w większości kręciłam filmy (na których z kolei nic nie widać) :roll: Dopiero pod koniec się wzięłam i mam cudowną sesję spod balkonu :lol:
|
|
Sob 20:31, 30 Kwi 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Och, ach, już nie mogę się doczekać :D
Ogarniaj, ogarniaj jak najprędzej!
Cytat: | Stałam w drugim rzędzie |
Jak ty tego dokonałaś!? :shock:
|
|
_________________ Na świecie jest tyle tabletek, których człowiek jeszcze nie spróbował...
Wysłany:
Sob 20:34, 30 Kwi 2011 |
|
LittleGirl
Rezydent

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | Nieładnie, nieładnie! |
no wiem, wiem, ale byłam ze znajomymi na lodach i wróciłam na końcówkę...
No i chyba oczywiste, że zdjęcia mają być także takie, na których zobaczymy Ciebie, nie ? 8)
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 20:34, 30 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Doma, muszę to zobaczyć, bo nie widziałam nawet fragmentu :oops: to przez wycieczkę :roll:. Czekam na relację (+fotorelację ;))
Tak w ogóle, to witajcie :* co tam u Was?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 20:39, 30 Kwi 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć, Lady M, Cześć, Sevir
A ja sobie dziś spałam do 14! Taka jestem! I zaraz dalej idę spać, ale najpierw:
DOMA, bardzo proszę, chociaż orientacyjnie: Kiedy będziesz mogła wrzucić fotki? Bo już się doczekać nie mogę,jak to pisałam gdzieś tam wyżej :D
|
|
Wysłany:
Sob 20:44, 30 Kwi 2011 |
|
LittleGirl
Rezydent

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
LittleGirl napisał: |
Cytat: | Stałam w drugim rzędzie |
Jak ty tego dokonałaś!? :shock: |
Przyjechałam dzień wcześniej i koczowałam przed Buckingham przez jakieś 15 godzin :lol:
Lady M napisał: | No i chyba oczywiste, że zdjęcia mają być także takie, na których zobaczymy Ciebie, nie ? 8) |
Oczywiście, że nie :P Nie lubię robić sobie zdjęć. Chociaż mam dwa. Z Lisą Blackwell (gra w 'Skins' Pandorę) i Ellen Burstyn <3 Keira Knightley i Elisabeth Moss (z którą się chwilę nawet pośmiałam, bo mój marker odmówił współpracy 8)) za bardzo się spieszyły, ale autografy mam.
Ah no, musiałam się pochwalić :] Wieczorem wybrałam się do Comedy Theatre na The Children's Hour.
Dodano 2 minut temu:
LittleGirl, postaram się do wtorku ;) Jutrzejszy dzień cały prześpię, bo jestem na nogach od jakiś 65 godzin.
Sevir! Hej :* A jak tam wycieczka się udała?
|
|
Sob 20:55, 30 Kwi 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Oj, pozazdrościć przeżyć... No OK, kochane, ja wierzę w DOMĘ i jej zdjęcia, ale idę już spać... Dobranoc!
|
|
Wysłany:
Sob 20:56, 30 Kwi 2011 |
|
LittleGirl
Rezydent

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | Przyjechałam dzień wcześniej i koczowałam przed Buckingham przez jakieś 15 godzin |
:shock: wooow
DOMA napisał: | Oczywiście, że nie Nie lubię robić sobie zdjęć. Chociaż mam dwa. Z Lisą Blackwell (gra w 'Skins' Pandorę) i Ellen Burstyn <3 Keira Knightley i Elisabeth Moss (z którą się chwilę nawet pośmiałam, bo mój marker odmówił współpracy ) za bardzo się spieszyły, ale autografy mam. |
No to mamy czego zazdrościć. :sciana: Aaaa Doma zazdroszczę!
Wycieczka bez rewelacji, było ok, raczej nic ponadto ;).
Branoc, LittleGirl :*.
Zaraz będę uciekać, miłego wieczoru :papapa:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Sob 21:00, 30 Kwi 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | Oczywiście, że nie |
Bez dyskusji, proszę !
skany wszystkich autografów też bardzo chętnie zobaczę, oczywiście ! :D
|
|
Wysłany:
Sob 21:05, 30 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej, Mamuta, ładny nick :przytul:.
Dobranoc ponownie, muszę znikać :( :papapa:
|
|
Wysłany:
Sob 21:07, 30 Kwi 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Hej, Mamuta, ładny nick . |
heja córuś ! dziękuję i dobranoc ! :przytul:
|
|
Wysłany:
Sob 21:16, 30 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witojcie! :wink: Po wielkanocy moja forma fizyczna znacznie spadła...w sumie nei ma się co dziwić bo ostatnio wf-y ciągle mi wypadają,co oczywiście bardzo mnie cieszy :mrgreen: Czyż nasz Adaś nie jest fantastycznym człowiekiem>? :D taki ...normalny.W tym kraju to rzadkość.Moja dieta chyba nie pomaga,jem tyle co nic a jeśli już to zazwyczaj dużo sałatek a tu co?nic.Zero efektu.Chyba mnie rozniesie.Powie mi ktoś na co teraz warto do kina pójść?zamierzam w poniedziałek zaatakować cinema city :twisted: ."między światami" mnie kusi,ale nawet film z dobrym aktorem może sie okazać szajsem więc... :roll:
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Nie 9:27, 01 Maj 2011 |
|
Nika603
Laryngolog

Pochwał: 2
Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 193, 194, 195 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 194 z 552 |
|