|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 192, 193, 194 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
co tam co tam?
|
|
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....
Wysłany:
Sob 11:20, 30 Kwi 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dam, dam.
Juniuś napisał: | nawet nie wiem, gdzie ją wybudowali... |
za Witosa, przy obwodnicy ...
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 11:21, 30 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lady M, nie mam zielonego pojęcia gdzie jest ul. Witosa :mrgreen: przy tej obwodnicy, która wylatuje na Kraków?
Shee, monia, hej :)
Jak na razie dzień mija bardzo miło :) Mam nadzieję, że się pogoda nie zepsuje. A Tobie jak, Shee?
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 11:25, 30 Kwi 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune, pierwszy semestr zawsze jest najgorszy :-D zobaczysz jak Ci będzie na drugim roku dobrze szło.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 11:35, 30 Kwi 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lady M napisał: | DOMA ! ! ! jak ja Cię dawno nie widziałam ! :shock:
Co u Ciebie ?
DOMA napisał: | Teraz siedze na lotnisku, czekam na odprawe i przezywam |
gdzie się wybierasz ? |
Do Poznania :P Teraz już jestem w domu i znowu dopada mnie powrotowa depresja. Co u mnie? Tego się nie da opisać ;) A u Ciebie?
|
|
Sob 14:52, 30 Kwi 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wróciłam ! Zakupy w sumie udane, ale po samej galerii spodziewałam się czegoś więcej. Szału nie ma, puste korytarze, według mnie w ogóle BRAK SKLEPÓW ! :shock:
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 17:32, 30 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lady M, zazwyczaj mam wrażenie, że sklepów jest za dużo, bo nigdy nie mogę się zdecydować i kończy się na tym, że kupuję książki/gazety ;)
|
|
Sob 19:15, 30 Kwi 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
DOMA napisał: | zazwyczaj mam wrażenie, że sklepów jest za dużo, bo nigdy nie mogę się zdecydować |
i tak być powinno ! :D
nooo, nie powiedziałaś mi, skąd wracałaś i jak było !
|
|
Wysłany:
Sob 19:37, 30 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lady M, wracałam z Londynu. Byłam na the Royal Wedding i był to najbardziej niesamowity dzień w moim życiu. Noooo, naprawdę nie umiem jeszcze o tym pisać :P Muszę poczekać aż dojdę do siebie.
edit: 'byłam na' dziwnie brzmi; raczej 'uczestniczyłam w' :lol:
|
|
Sob 19:45, 30 Kwi 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jejcia, super ! Jak dojdziesz do siebie to czekam na specjalne relacje ! :)
|
|
Wysłany:
Sob 19:59, 30 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lady M, oj, relacja specjalna będzie na pewno :D Oglądałaś?
|
|
Sob 20:01, 30 Kwi 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 192, 193, 194 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 193 z 552 |
|