|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 189, 190, 191 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Dzisiaj jeszcze ok. 22.30 do rana nastąpi przerwa w dostępie do forum.
Za utrudnienia przepraszam
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Czw 20:31, 28 Kwi 2011 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
ja rozumiem raz się zalogować, ale do każdego tematu forum wymusza na mnie logowanie, choć już to zrobiłam wcześniej
jakaś lebiega ten admin techniczny :mrgreen:
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Czw 20:42, 28 Kwi 2011 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lupusku jest problem z ciasteczkami i będę od 22.30 nad tym walczył.
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Czw 20:58, 28 Kwi 2011 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToAr napisał: | Lupusku jest problem z ciasteczkami i będę od 22.30 nad tym walczył. |
z ciasteczkami :D to ja nie walczę, ja je właśnie pożeram, choć umyłam już zęby.
Owocnej pracy. Idę na Szpilki na Giewońcie
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Czw 21:02, 28 Kwi 2011 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dzień dobry!
Kto ma tydzień wolnego? Ja! :)
To jak na razie najdłuższy długi weekend w moim życiu :P
Co będę robić? Pielęgnować nieróbstwo ;)
|
|
Pią 17:12, 29 Kwi 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Otwieram szampana! Forum znowu działa!
Doszłam do wniosku, że jestem uzależniona. Dziwnie tak jakoś było, jak nie działało.
Sal, z jednej strony jest czego pozazdrościć, a z drugiej nie :) ja już chwilami mam ochotę wrócić na uczelnię, stęskniłam się. 2 tygodnie w domu to jednak trochę za dużo, za bardzo się rozleniwiłam...
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pią 17:13, 29 Kwi 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Kto ma tydzień wolnego? Ja! Smile |
Ja też ;)
Salamandra napisał: | Co będę robić? Pielęgnować nieróbstwo Wink |
Obawiam się, że moja szkoła skutecznie przeciwstawia się tak szlachetnym zamiarom i dba o to, by uczeń o niej nie zapomniałam ( mnóstwo sprawdzianów po powrocie mnie czeka) :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
Juniuś napisał: | Doszłam do wniosku, że jestem uzależniona. Dziwnie tak jakoś było, jak nie działało. |
Ja tu lecę, dopadam laptopa klikam i nic, forum nie działa O.o
|
|
Pią 17:16, 29 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
witam, witam !
dzień dzisiejszy pozytywny :mrgreen:
biologia napisana, drzemka zaliczona, zeszyt z chemii przepisany, jestem wasza ! :twisted:
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 17:18, 29 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Magda, czy to Ty? Ale masz ładny nick :shock: nie poznałabym Cię, gdyby nie ubranko i podpis. Cóż to za zmiana?
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Pią 17:21, 29 Kwi 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam!
Ja powitałam wielkanoc osiemnastkowo :lol: teraz czekam na dowód i tylko patrzeć jak pójdę na prawko
Co tam u was słychać ciekawego?
Juniuś twój avek jest genialny!
Ostatnio zakochałam się w niej przez rolę w " Instynkcie"
|
|
Pią 17:22, 29 Kwi 2011 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | Magda, czy to Ty? |
a tak, zapomniałam :głupek:
TO JA, TO JA !
Juniuś napisał: | Cóż to za zmiana? |
aaa, tak wyszło :D
co z angielskim ?
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 17:24, 29 Kwi 2011 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mrukasiu, KOCHAM Twój bannerek <3
King for a day, princess by dawn :P
Mi nie zapowiedzieli żadnego sprawdzianu :) Wygląda na to, że pierwszy raz będzie jako tako luźno. Tylko ciekawe jak zmieni się nam plan lekcji.
|
|
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mrukasia, dziękuję, wiem, że jest genialny :-) przy okazji polecam film, z którego pochodzi, jeśli nie widziałaś - "Chopin. Pragnienie miłości".
Mnie się w "Instynkcie" średnio podoba. To znaczy serial nie bardzo mi się podoba. Przekoloryzowany taki i widać, że polska produkcja. Ale nie ma co za dużo wymagać. W sumie oglądam go tylko dla Niej... :) I ciekawa jestem jak rozwiążą tajemnicę komisarz Oster.
EDIT:
Lady M, co z angielskim? Nic, zrezygnowałam i już prawie o tym zapomniałam. Napisałam do nich e-maila, ale nie dostałam odpowiedzi, więc chyba będę zmuszona dzwonić do nich w przyszłym tygodniu. Albo po prostu nie pójdę. Będę niedostępna pod telefonem z powodu zajęć, to tym bardziej zaczną beze mnie :)
|
|
Wysłany:
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | "Chopin. Pragnienie miłości". |
Muszę ci się przyznać że kiedyś, kiedyś... chyba go oglądałam i ogólnie go kojarzę, ale chyba specjalnie obejrzę go jeszcze raz :wink:
Juniuś napisał: | I ciekawa jestem jak rozwiążą tajemnicę komisarz Oster. |
Chyba w tym filmie to jest najlepsze ta cała aura tajemnicy. Jej gra jest świetna, a wątek filmu trochę oklepany, ale ona wszystko to ratuje, więc z uciechą oglądam dalsze odcinki :P
Salamandra dzięki :*
Przypadkiem znalazłam na deviantart i nie mogłam się pokusić by go nie założyć
|
|
Pią 17:33, 29 Kwi 2011 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mrukasia, ja też tylko dzięki niej z uciechą oglądam dalsze odcinki. Na początku nie mogłam się trochę przyzwyczaić do jej sposobu bycia, bo pierwszy raz widzę ją w takiej roli, ale teraz już o wiele lepiej mi się ogląda.
Miałam zamiar jechać po zakończeniu i mam-nadzieję-zdanej-sesji do Warszawy na jakiś spektakl, ale... W TN akurat w drugiej połowie czerwca nie ma już żadnego spektaklu z jej udziałem, a potem mają przerwę wakacyjną. Nie wiem jak z TR, muszę się tam rozejrzeć, może akurat coś się trafi :)
A za tydzień - 7 maja, w sobotę "Jeszcze raz" na TVN-ie :) chyba sobie wykrakałam. Ostatnio myślałam o tym, że o mniej więcej tej porze w którymś roku TVN emitował ten film i że przydałoby się powtórzyć, i proszę, moje życzenie zostanie spełnione :) Co prawda niedawno ten film oglądałam i jakoś szczególnie za nim nie przepadam, ze względu np. na wątek młodych (Cypriański...), ale dla niej warto obejrzeć. I nasze piękne Tatry...
|
|
Wysłany:
Pią 17:40, 29 Kwi 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 189, 190, 191 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 190 z 552 |
|