_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 20:59, 24 Kwi 2011
Jestem :) zaraz będzie scena z samochodem w Titanicu, chyba pytałaś w której jest części.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 21:01, 24 Kwi 2011
Podanie złożone w pięciu egzemplarzach do Administratora Głównego lub Technicznego złożone do rąk własnych w godzinach od 12:00 - 12:30 w poniedziałki, środy i piątki, czas rozpatrzenia podania: czternaście dni roboczych, dziękujemy, zapraszamy ponownie
Jak ja to kocham :hahaha:
Cytat:
U mnie na roku niektórzy forsują tezę że lesbijkom brakuje chłopa, żęby im założył homonto xD
Zdążyłaś? Chyba trochę za późno Ci powiedziałam, ale nie byłam pewna, czy to już. Też mi brakuje rozmów, napiszę do Ciebie, jak będę miała chwilkę, to sobie trochę poplotkujemy :)
Nie 21:04, 24 Kwi 2011
Załapał się na kawałek : ( Idę obejrzeć na YT i posłuchać mojej muzy Celine Dion <3. Tak, Tak napisz. Wiesz, że do dziś mam Twoje zdjęcie, jak stoisz w lustrze, bo pokazywałaś mi nową fryzurę :hahaha:. I poplotkować musimy o moim bardzo realnym śnie z C. w głównej roli O.o
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 21:08, 24 Kwi 2011
Gusia, usuń je, błagam. I więcej tego nie wspominaj. Dobrze, że moje włosy już trochę odrosły :) ciekawa jestem snu :)
Nie 21:10, 24 Kwi 2011
Junia, ale to jest ładne zdjęcie :(, jeśli wytnie się włosy i zostawi sam dół :hahaha:. Widziałam, dużo Ci właśnie odrosły. Powiem Ci jedno. Mój organizm był tak głupi i nie odróżnił snu od rzeczywistości.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 21:11, 24 Kwi 2011
Witajcie, kochani :* jako że wchodzę tu po raz pierwszy dzisiaj, krótko napiszę to, co już się wiele razy pojawiło: wesołych świąt!
Widzę, że dziś ruch jak już dawno nie było: Korn, Jig, Juniuś, dawno Was nie widziałam :przytul:.
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Powiem Ci jedno. Mój organizm był tak głupi i nie odróżnił snu od rzeczywistości.
Ok, nie pytam przy ludziach o szczegóły :P a co jest na dole, bo nie pamiętam? To nie jest dużo. Nadal mam krótkie, bo w między czasie kilka razy podcinałam, żeby były zdrowsze.
Sevir, hej, też Cię dawno nie widziałam.
Nie 21:14, 24 Kwi 2011