Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 123, 124, 125 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nimfka będę trzymać kciuki ;*

Cytat:

To dobrze ;* Ja też idę, do ciepłej wody z herbatą Smile

Ja bez herbaty. Znowu nie otworzyłam francuskiego :(

PostWysłany: Pon 22:02, 11 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Hej hej, wpadłam tylko na moment życzyć gimnazjalistom powodzenia (nawet jeśli w głębi duszy wyśmiewam się z egzaminu gimnazjalnego i uważam, że każda ludzka istota powinna z palcem w nosie uzyskać dość dobry wynik).
Tak więc: powodzenia!

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 22:05, 11 Kwi 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Cytat:
uważam, że każda ludzka istota powinna z palcem w nosie uzyskać dość dobry wynik).

Nie wiem czy 34 to dobry wynik, ale jeśli nie to nie jestem ludziem :C

PostWysłany: Pon 22:10, 11 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Nie wiem czy 34 to dobry wynik, ale jeśli nie to nie jestem ludziem :C

Jeśli łącznie - no to nie bardzo. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 22:15, 11 Kwi 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Hej Shitzune :)

PostWysłany: Pon 22:18, 11 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Jeśli łącznie - no to nie bardzo. Wink

Niue? :D Z mat-przyr :P
[i taka osoba jest na bio-chem, wstyd!]

PostWysłany: Pon 22:20, 11 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Z mat-przyr

A ja miałam 39, a teraz jestem chem na pełen etat, i co?
O jeżu, jak ja ryczałam, jak wróciłam do domu po tym mat-przyr, już po wyjściu z sali od razu wiedziałam, że mnóstwo błędów strzeliłam. :lol:

PostWysłany: Pon 22:23, 11 Kwi 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Cytat:

A ja miałam 39, a teraz jestem chem na pełen etat, i co?
O jeżu, jak ja ryczałam, jak wróciłam do domu po tym mat-przyr, już po wyjściu z sali od razu wiedziałam, że mnóstwo błędów strzeliłam. Laughing

A ja nie ryczałam, tylko się nabijałam z tego, bo wiedziałam, że im do gorszej szkoły pójdę tym mniej będę mieć roboty 8) *ambicja jeanne*
Potwierdzenie, że tak naprawdę takie testy są bardzo wiarygodne -,-

Dodano 3 minut temu:

W sumie to ja do tej pory nie sprawdziłam jakie błędy zrobiłam. Nie interesowało mnie to ;D

PostWysłany: Pon 22:29, 11 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne, wiesz, ja wtedy jeszcze byłam naiwnym dziewczątkiem, co to się wszystkim na maksa przejmowało. :D Nabijać to ja się teraz nabijam ze wszystkiego. Na przykład dzisiaj nabijam się z tego, że mój ćwiczeniowiec przysłał maila, że owszem, pojutrze możemy poprawiać calutki poprzedni semestr. Mam dwa dni na ogarnięcie kinematyki, dynamiki, pracy, pędu, energii, ruchu obrotowego, elektrostatyki, prądu, pola magnetycznego i indukcji :lol:

jeanne napisał:
otwierdzenie, że tak naprawdę takie testy są bardzo wiarygodne -,-

Takie testy są... dziwne. Coś tam w sobie mają, ale tak naprawdę nie wiadomo co.

PostWysłany: Pon 22:31, 11 Kwi 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Cytat:
Mam dwa dni na ogarnięcie kinematyki, dynamiki, pracy, pędu, energii, ruchu obrotowego, elektrostatyki, prądu, pola magnetycznego i indukcji Laughing

Jeanne nie miała tylko tych ostatnich 6, ale resztę kojarzy chociaż trochę z nazwy! :D
Cytat:
Takie testy są... dziwne. Coś tam w sobie mają, ale tak naprawdę nie wiadomo co.

Mój miał radioaktywne biedronki jakby ktoś pytał ;)

PostWysłany: Pon 22:34, 11 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

O, chyba nawet przeglądałam wasze arkusze. Matematyczno-przyrodniczy rzeczywiście był nieco dziwny, za to humanistyczny nie był zły - a ta cała afera o streszczenie nie tego tekstu była po prostu śmieszna. Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem. :D

Chociaż nic nie pobije afery z Syzyfowymi Pracami i Kamieniami na Szaniec i tłumaczeniami jakichś polonistek, że one sobie "zostawiły te lektury na maj i czerwiec" i dlatego powinno się nie uwzględniać prac jakichśtam biednych dzieci z jakichśtam szkół...

PostWysłany: Pon 22:39, 11 Kwi 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

jeanne napisał:
Mój miał radioaktywne biedronki jakby ktoś pytał Wink

I tonę węgla :D
Shitzune napisał:
Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem. Very Happy

Ja na szczęścia przeczytałam i streściłam odpowiedni, ale kilka osób w mojej klasie inny.
Cytat:
Niue? Very Happy Z mat-przyr Razz
[i taka osoba jest na bio-chem, wstyd!]

Ja miałam 37 :hahaha:

PostWysłany: Pon 22:41, 11 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
O, chyba nawet przeglądałam wasze arkusze. Matematyczno-przyrodniczy rzeczywiście był nieco dziwny, za to humanistyczny nie był zły - a ta cała afera o streszczenie nie tego tekstu była po prostu śmieszna. Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem. Very Happy

Humanistyczny był boski. Zawaliłam plastykę, jedno z historii i nie wiem, co jeszcze. Ale właśnie nie było rozprawki na podstawie jakiś lektur, bo na tym bym poległa z moją pamięcią. Bo jak czytam książki to się skupiam na tym żeby przyniosło mi to jak największą radość, zadowolenie czy cokolwiek, a to nie idzie w parze z zapamiętywaniem O.o

Dodano 1 minut temu:

Cytat:

Ja na szczęścia przeczytałam i streściłam odpowiedni, ale kilka osób w mojej klasie inny.

Laska ze średnią 5,7 streściła inny ;)

Cytat:

Ja miałam 37 hahaha

Tylko Jeanne jest taka gÓpia żeby mieć 34 *pada i umiera*

PostWysłany: Pon 22:43, 11 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Tylko Jeanne jest taka gÓpia żeby mieć 34 *pada i umiera*

Bo niepojętym dla mnie do tej pory cudem zrobiłam zadanie z fizyki z czajnikiem :D
jeanne napisał:
Laska ze średnią 5,7 streściła inny Wink

O.o :hahaha: Moja koleżanka taka co miała z 5,5 też ;)
jeanne napisał:

Humanistyczny był boski. Zawaliłam plastykę, jedno z historii i nie wiem, co jeszcze.

Ja już nie pamiętam i jakoś się nie przejmowałam, sprawdziłam rozwiązania w internecie jak były i stwierdziłam, że będzie jak będzie, najwyżej pójdę do Żeroma :]

PostWysłany: Pon 22:46, 11 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Bo niepojętym dla mnie do tej pory cudem zrobiłam zadanie z fizyki z czajnikiem

JA TEŻ!
Tylko nie wiem czy mi uznali ;)
Cytat:

Ja już nie pamiętam i jakoś się nie przejmowałam, sprawdziłam rozwiązania w internecie jak były i stwierdziłam, że będzie jak będzie, najwyżej pójdę do Żeroma krzywy

A ja stwierdziłam, że mechanik (żałuje, że nie poszłam, żałuje! *bije się w piersi* 2 dziewczyny na cały rocznik), albo OHP mnie przyjmie :D

PostWysłany: Pon 22:53, 11 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 123, 124, 125 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 124 z 552

Skocz do: