Ja tak mam z piosenkami w szkole, które lecą z radia hahaha
No to właśnie słucham radia, nauczyłam się!
Cytat:
Jeanne, oni mają niezbite dowody na to hahaha, masz alibi ?
Oj no z tym bratem. Opowiadam im, że jak byłam młodsza to mnie nosił do góry nogami no i użyłam słowa
Spojler:
jebał
o progi, no i już! A z tym drugim to Arek chciał żebym po popchnęła, jak przechodziłam, ja powiedziałam, że ja nie popycham, wiec sobie skojarzyli to z drzwiami i zaczęli się z Maćkiem śmiać, że w takim razie
Spojler:
ciągnę
, a że ja powiedziałam, że dla mnie to nie obelga to się zaczęło :hahaha:
Konwalia :O :O Jestem w szoku, naprawdę są jeszcze takie istoty?
Hej kochani :*
Mogłabym mieć zawsze wolne poniedziałki :mrgreen:
Wyspałam się, nie uczyłam się na razie prawie nic, a jutro testy, cudownie... :roll:
Pon 17:12, 11 Kwi 2011
Tylko, że ja nie palę, a zakosiłam papierosa Kamilowi, bo robi mi pokój. A tak na odprężenie. Może mi nos od dymu wyzdrowieje :hahaha:. A jak im dam, to Ola mi całego spali, bo ona palaczka jest, a nie kupuje, żeby się nie uzależnić. :D ale raczej sama zapalę.
jeanne napisał:
Bardzo się dziwię, ogromnie!
Nie pamiętam komu z forum ciągle kit wciskałam, że jestem grzeczna i żeby się nie słuchał innych :hahaha: . Wiem, że Ty jedna mi wierzyłaś.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 17:23, 11 Kwi 2011
Ja po kilku zaciągnięciach mam fazę, tak jak Klaudia po ziole :hahaha:. Sytuacja w zimę :
Mieliśmy na 9, więc postanowiliśmy pójść na jeziorko i wypalić wszystkie fajki Oli (malboro czarne :hahaha: ). Wypaliłam pół i nagle : `Ale jazda, kręci mi się w głowie *wybuch śmiechu* i poleciałam na śnieg i zaczęłam się tarzać, i nie chciałam wstać :hahaha:. Spóźniliśmy się przeze mnie na fizykę :( Jedyny plus, że ja praktycznie nie palę, czyli raz na dwa miesiące ^^ Nie lubię fajek :D
jeanne napisał:
Bo my obie jesteśmy JEDNAKOWO grzeczne
Nie powiedziałabym :D Ty bardziej ^^
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 17:30, 11 Kwi 2011
L&M niebieskie, po samym zapachu dusiłam się, jakbym dostała astmy. Malboro, zapaliłam, bo wtedy piliśmy i dziewczyny mnie namówiły. Oczywiście Olka podpaliła mi włosy :hahaha: . West Ice, to jedyne papierosy, jakie mogłabym palić :D
jeanne napisał:
Ja? No coś ty
A kto z Jigiem rozróbę na forum robił ?
Pon 17:35, 11 Kwi 2011