No tak, tylko, że jak jest de to może być też dont hahaha
No i głównym moim problemem jest to, że trzeba znać połączenia tego a czy de z czasownikami, bo jak będziesz miała o np. takie zdanie:
- ce sont les sculptures...nous tenons
i w te 3 kropki masz wstawić odpowiedni zaimek to co zrobisz? Very Happy
Nic nie robię ;) bo nie potrafię :hahaha:
jeanne napisał:
A że jeanne nigdy tych połączeń nie pisała, wiec hahaha
Może jeszcze Twoje szczęście przetrwa i jakoś napiszesz :D
Dodano 3 minut temu:
jeanne napisał:
Bo mam dobry humor przez to, że mnie samochód chciał rozjechać Mr. Green
I liczysz, że następnym razem to zrobi i oszczędzi Ci wyboru :hahaha:
Rzucisz się pociąg tak :hahaha: Rozumiem, że miało być pod, nie martw się nie doczekasz się go, bo pociągi w Polsce są tak punktualne i jeżdżą z tak dużą szybkością :hahaha:
Rzucisz się pociąg tak hahaha Rozumiem, że miało być pod, nie martw się nie doczekasz się go, bo pociągi w Polsce są tak punktualne i jeżdżą z tak dużą szybkością hahaha
Nawet dramatyzowanie mi dzisiaj nie wychodzi :hahaha:
Eminema jeśli się nie mylę ? Miałam fazę na to, jednak teraz wszystko poszło na drugim plan, bo ponownie zaczęłam słuchać symfonicznego metalu <3.
konwalia7777 napisał:
No ba
Pamiętam czasy, kiedy to ja po 100 postów dziennie robiłam XD i każdy miał mnie dość ^^
Jeanne, no nie wiem. Kiedyś to na pewno bym wystartowała, teraz jestem grzeczna :D.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 16:56, 11 Kwi 2011
Jeanne posłuchaj mojej wczorajszej historii, którą mi koleżanka opowiadała, bo ja po prostu padłam ;) Guśka jak Ty grzeczna to nie czytaj ;)
Spojler:
Mówi mi, że przyjechała do swojej szkoły też liceum, a tam 7 osób, no ale po 2 lekcjach przyjechała jej koleżanka, no to ta do niej usiądź ze mną no i ta siada i do niej tekst: ...( tu pada imię) mnie rozdziewiczył, ta wielkie oczy i mówi nie żartuj, no ale ta powtórzyła ze 3 razy. No to ta, ale przecież mówiłaś, że ty po studiach, że nie chcesz i w ogóle on ci sie nie podoba tylko jego kolega, no tak. A zabezpieczyliście się? No nie wiem, ja nie widzę różnicy, ale on chyba nie jest taki głupi. Ale wiesz, że jak nie to możesz być w ciąży, ja no co coś ty :hahaha: