Ale ty nie masz psychicznej klasy takiej jak ja Very Happy
No tak ;)
Cytat:
Ja pół nocy spędziłam obżerając lodówkę i jakoś mi po tym lepiej hahaha
Ja poszłam spać, z tym że choć miałam na 9.50 to wstałam wcześniej, żeby przeczytać jeszcze raz podręcznik z biologii. Ja z lodówki nie miałabym chyba czego wyżerać, bo jakoś pustki :hahaha:
Ja poszłam spać, z tym że choć miałam na 9.50 to wstałam wcześniej, żeby przeczytać jeszcze raz podręcznik z biologii. Ja z lodówki nie miałabym chyba czego wyżerać, bo jakoś pustki hahaha
Ja nie czytałam biologii wcaaaale, ale teraz muszę się wziąć i powtórzyć od zwierząt do parzydełkowców, a potem zabrać się za 2 ostatnie lekcje :D
Ja takie połączenia tworzyłam, że szok! Szproty w pomidorach z mlekiem, mleko bananowe, jabłko, potem ser z pomidorami, a potem mleko waniliowe -,- :hahaha:
Ja takie połączenia tworzyłam, że szok! Szproty w pomidorach z mlekiem, mleko bananowe, jabłko, potem ser z pomidorami, a potem mleko waniliowe -,- hahaha
Smakowo musiało być ciekawie :hahaha:
jeanne napisał:
Ja nie czytałam biologii wcaaaale, ale teraz muszę się wziąć i powtórzyć od zwierząt do parzydełkowców, a potem zabrać się za 2 ostatnie lekcje Very Happy
Ja miałam kartkówko- sprawdzian z mięczaków, a po świętach się umówiliśmy na pierścienice, taki misz masz. A jesteśmy już przy kręgowcach :hahaha:
Bo wy to nie Kopernik, Kopernik będzie pracował do ostatniego dnia przed zakończeniem roku [to nie żart] hahaha
Coś Ty nam też nie odpuszczają i pewnie też będziemy do ostatniego dnia. a z biologii po kręgowcach, które dopiero zaczęliśmy, jeszcze duży rozdział o roślinach, możemy się nie wyrobić i kończyć tą książkę w II klasie, więc tym bardziej będzie lecieć żeby jak najmniej.
Cytat:
PYCHA!
gdybym była wiatropylna to podejrzewałabym ciąże ;d
Aż się głodna zrobiłam od tych rozmów o jedzeniu, szczególnie, że na francuskim też jedzenie przerabiamy :hahaha:
Aż się głodna zrobiłam od tych rozmów o jedzeniu, szczególnie, że na francuskim też jedzenie przerabiamy hahaha
Może jabłuszko? ;>
Cytat:
Coś Ty nam też nie odpuszczają i pewnie też będziemy do ostatniego dnia. a z biologii po kręgowcach, które dopiero zaczęliśmy, jeszcze duży rozdział o roślinach, możemy się nie wyrobić i kończyć tą książkę w II klasie, więc tym bardziej będzie lecieć żeby jak najmniej.
To jaką ty masz książkę?
Ja mam z operonu i po zwierzakach jest ekologia i koniec książki ^^
Zdaję mi się, że w pierwszej klasie mamy zrobić nawet zielnik drzew i krzewów, a w drugiej roślin zielnych i pozaliczać nazwy tych które w nim mamy, ale nie narzekam to będą chyba proste oceny :D
Jeszcze mam wiosnę po rozmowie z nim i po tej 5.
A z tej mojej prezentacji z religii, z którą się tak męczyłam dostałam 5, widać jakoś dałam radę uzasadnić dlaczego warto iść do zakonu :hahaha:
Jeszcze mam wiosnę po rozmowie z nim i po tej 5.
A z tej mojej prezentacji z religii, z którą się tak męczyłam dostałam 5, widać jakoś dałam radę uzasadnić dlaczego warto iść do zakonu hahaha
Wpisuj 11 do kalendarza, że to DOBRY dzień :hahaha: Ja próbuję zrozumieć francuski, ale ogarnia mnie czarna rozpacz :hahaha:
i zazwyczaj pojawiają się w towarzystwie przyimków głównie à lub de
No tak, tylko, że jak jest de to może być też dont :hahaha:
No i głównym moim problemem jest to, że trzeba znać połączenia tego a czy de z czasownikami, bo jak będziesz miała o np. takie zdanie:
- ce sont les sculptures...nous tenons
i w te 3 kropki masz wstawić odpowiedni zaimek to co zrobisz? :D
A że jeanne nigdy tych połączeń nie pisała, wiec :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
Cytat:
Skąd ta pewność, nie strasz, jest tak fajnie teraz Sad
Bo mam dobry humor przez to, że mnie samochód chciał rozjechać :mrgreen: