|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 109, 110, 111 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
*także podając dłoń i kłaniając się do samej ziemi*
Witam, Sevir, mi również miło :)
|
|
_________________ Na świecie jest tyle tabletek, których człowiek jeszcze nie spróbował...
Wysłany:
Sob 19:26, 09 Kwi 2011 |
|
LittleGirl
Rezydent

Miasto: Bystrzyca Kł
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: |
Nie przejmuj się, wierzę że jest cudowny hahaha |
Jest najukochańszy na całym świecie <3 (ostatnio właśnie się biedny zmartwił, bo mu powiedziałam, że żeby był naj, to musiałby inny facet w mojej opinii być kochany, ale ustaliliśmy, że weźmiemy pod uwagę mojego kota też :hahaha: )
Ja to wszystko wiem. Też myślałam żeby postawić ją przed faktem dokonanym, ale obawiam się, że nie rozczuliła by się i oddała go komuś albo gdzieś Sad Koty są cudowne Very Happy |
Możesz jej powiedzieć, że największy leń świata nie miał problemu z kotem i 5 małymi i zajmowaniem się nimi ;) Tylko mnie budziły w nocy, jak mnie biły łapą w twarz, bo były głodne :O
O to fajnie Smile No właśnie rasowe są drogie. |
Ja już wiem, na co będę zbierać, mając już jako taką pracę:
- ścigacz
- norweski leśny
Na razie innych planów brak :D
Dodano 2 minut temu:
Sevir helouu! <3 Ja właśnie próbuję się przekonać, że skoro mam 25 różnych lakierów do paznokci, używam 3 to naprawdę, ale to NAPRAWDĘ nie potrzebuję kolejnych ;D
|
|
Sob 19:29, 09 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
LittleGirl napisał: | *także podając dłoń i kłaniając się do samej ziemi* |
Pierwsza myśl: to tak się da, podając dłoń kłaniać aż do ziemi :hahaha: .
Moja babcia miała norweskiego leśnego, znaleźnego o_O, ale niestety ostatnio miał zawał chyba :(...
Ostatnio zmieniony przez Sevir dnia Sob 19:31, 09 Kwi 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 19:29, 09 Kwi 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: |
- ścigacz
- norweski leśny
Na razie innych planów brak :D |
ja, jak tylko będę miała stałe źródło dochodów, tzn. jak pójdę do pracy (co nastąpi za parę lat) to odkładam na jakiś fajny motor i na berettę 92, glocka 17 albo walthera tph
Dodano 1 minut temu:
[quote="Sevir"][quote="LittleGirl"]*także podając dłoń i kłaniając się do samej ziemi* Cytat: |
Pierwsza myśl: to tak się da, podając dłoń kłaniać aż do ziemi :hahaha: .
|
ale mi chodziło tak bardziej... bardziej metafizycznie :D
|
|
_________________ Na świecie jest tyle tabletek, których człowiek jeszcze nie spróbował...
Wysłany:
Sob 19:31, 09 Kwi 2011 |
|
LittleGirl
Rezydent

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Jest najukochańszy na całym świecie <3 (ostatnio właśnie się biedny zmartwił, bo mu powiedziałam, że żeby był naj, to musiałby inny facet w mojej opinii być kochany, ale ustaliliśmy, że weźmiemy pod uwagę mojego kota też hahaha ) |
Rozumiem ;*
jeanne napisał: | Możesz jej powiedzieć, że największy leń świata nie miał problemu z kotem i 5 małymi i zajmowaniem się nimi Wink |
Ją już nic nie przekonuję, uparła się i tyle :(
- ścigacz
- norweski leśny
Na razie innych planów brak Very Happy |
Moja koleżanka stwierdziła, że na samochód, ja jej powiedziałam, że ja nie, bo mam duże wątpliwości czy z moim talentem udało by mi się zrobić prawo jazdy :hahaha:
Hej Sevir ;*
|
|
Sob 19:36, 09 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ooo. Wtedy, co jechałam w piątek i był 6km korek, to ciężarówce odpadły koła i uszkodziło 3 samochody. Fajnie! Zważywszy, że gdyby mamuśka po mnie przyjechała, to byśmy właśnie wtedy jechały ;/
Cytat: | ale niestety ostatnio miał zawał chyba Sad... |
:przytul: Ja jestem tak przywiązana do mojego kota, że jak zdam sobie sprawę, że aż taaaak strasznie długo nie pociągnie to mam dreszcze.
Cytat: | na berettę 92, glocka 17 albo walthera tph |
Ja bym nie dostała pozwolenia ;)
|
|
Sob 19:38, 09 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
LittleGirl napisał: | ale mi chodziło tak bardziej... bardziej metafizycznie |
:]
Konwalia, udałoby się :wink: z Twoją jaźnią jakoś napisałybyście i zdałybyście wszystko razem, no bo w końcu od tego ma się drugą połówkę swojego mózgu alias musku, i by się udało :P
Dodano 1 minut temu:
jeanne napisał: | Ja jestem tak przywiązana do mojego kota, że jak zdam sobie sprawę, że aż taaaak strasznie długo nie pociągnie to mam dreszcze. |
Och, na pewno będzie jeszcze długo z Tobą, nie przejmuj się na zapas :przytul:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Sob 19:41, 09 Kwi 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ją już nic nie przekonuję, uparła się i tyle Sad |
Głupia! Nie lubię ludzi, którzy nie są nawet w stanie podać rozsądnych, bądz nie argumentów na swoje zdanie.
Moja koleżanka stwierdziła, że na samochód, ja jej powiedziałam, że ja nie, bo mam duże wątpliwości czy z moim talentem udało by mi się zrobić prawo jazdy hahaha |
Ja też! Ale myślę dręczyć brata na wakacjach, albo jak znajdzie czas żeby nauczył sierotę ;D
|
|
Sob 19:44, 09 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja też! Ale myślę dręczyć brata na wakacjach, albo jak znajdzie czas żeby nauczył sierotę ;D |
ja po lesie jeżdżę z tatą ^^ mama wysiada wtedy, woli się nie denerwować :hahaha:.
Przed chwilą szukałam czegoś w archiwum gg. Trafiłam na wiadomość: ja nie używam tlenu. Zwątpiłam, o co chodzi. Okazało się, że o komunikator, a na to nie wpadłam :]
|
|
Wysłany:
Sob 19:46, 09 Kwi 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | na berettę 92, glocka 17 albo walthera tph |
Ja bym nie dostała pozwolenia ;) |
zawsze można sfałszować. w razie, gdyby mi nie dali pozwolenia, to, choć to niezgodne z prawem, sfałszowałabym. albo pozwoliła korupcji kwitnąć, i przekupiła kogo trzeba.
|
|
Wysłany:
Sob 19:46, 09 Kwi 2011 |
|
LittleGirl
Rezydent

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Och, na pewno będzie jeszcze długo z Tobą, nie przejmuj się na zapas przytul |
Tia, chyba, że go samochód potrąci :C
|
|
Sob 19:47, 09 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Głupia! Nie lubię ludzi, którzy nie są nawet w stanie podać rozsądnych, bądz nie argumentów na swoje zdanie. |
Mnie to też denerwuję. Dlatego lubię w rozmowach z nim, że on lubi uzasadnienia, no bo skoro ktoś ma swoje zdanie, to powinien wiedzieć dlaczego tak a nie inaczej ;)
Sevir napisał: | ja po lesie jeżdżę z tatą ^^ mama wysiada wtedy, woli się nie denerwować hahaha |
Mnie nawet nie ma kto nauczyć :hahaha: bo moja mama stwierdziłaby, że zwariowałam.
|
|
Sob 19:48, 09 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zawsze można sfałszować. w razie, gdyby mi nie dali pozwolenia, to, choć to niezgodne z prawem, sfałszowałabym. albo pozwoliła korupcji kwitnąć, i przekupiła kogo trzeba.
|
No wiesz, ale moja niebezpieczność wzrosła by o 100% i o ile teraz nie mam zbytniej możliwości zrobić ludziom krzywdy wtedy bym miała ;)
Cytat: | ja po lesie jeżdżę z tatą ^^ mama wysiada wtedy, woli się nie denerwować hahaha.
Przed chwilą szukałam czegoś w archiwum gg. Trafiłam na wiadomość: ja nie używam tlenu. Zwątpiłam, o co chodzi. Okazało się, że o komunikator, a na to nie wpadłam krzywy |
Moja mamuśka jest przewrażliwiona na punckie samochodu, ale jej ukradniemy!
A Aqq znasz? ;>
Dodano 1 minut temu:
Mnie to też denerwuję. Dlatego lubię w rozmowach z nim, że on lubi uzasadnienia, no bo skoro ktoś ma swoje zdanie, to powinien wiedzieć dlaczego tak a nie inaczej Wink |
Ooo! Dokładnie tak samo! Rozpływam się, jak mi coś tłumaczy, mrrr.
Mnie nawet nie ma kto nauczyć hahaha bo moja mama stwierdziłaby, że zwariowałam.
|
Moja stwierdziła, że mam sobie zrobić prawo jazdy, bo jak jej się nie będzie chciało jechać, to ja pojadę. O.o
|
|
Sob 19:51, 09 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeanne, napisałam: nie martw się na zapas :przytul:.
A tak odnośnie argumentów, nie potrafię przekonać mojej mamy, że pójście do szkoły w poniedziałek na 3 lekcje, kiedy 4 są odwołane, na francuski, angielski i historię, jest bez sensu :sciana:.
|
|
Wysłany:
Sob 19:51, 09 Kwi 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: |
Sevir napisał: | ja po lesie jeżdżę z tatą ^^ mama wysiada wtedy, woli się nie denerwować hahaha |
Mnie nawet nie ma kto nauczyć :hahaha: bo moja mama stwierdziłaby, że zwariowałam. |
a mnie tata chce nauczyć jeżdżenia taką ciągniko- kosiarką... prowadzi się podobnie jak auto.
ale ja pamiętam, jak miałam chyba 9 albo 10 lat. któregoś dnia mój starszy brat powiedział, że nauczy mnie prowadzić auto. poszliśmy do samochodu, wsiedliśmy, a on... pokazał mi, jak się wkłada kluczyk do stacyjki. tak się wysilił :(
|
|
Wysłany:
Sob 19:52, 09 Kwi 2011 |
|
LittleGirl
Rezydent

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 109, 110, 111 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 110 z 552 |
|