Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 108, 109, 110 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne napisał:
Wiesz, że jestem zdolna? Nie wiem, jak od tego, czy mi pomruczy przed snem doszliśmy do jego zostawiania mnie...

:przytul: I co on na to :?:
jeanne napisał:
Ja też... I fizykę powinnam ruszyć i francuski Sad

Ja też francuski, ale czuję się dziś beznadziejnie. I jakaś taka samotna :?:
Cytat:
Ja musiałam, bo nic do jedzenia nie miałam. I kot też nie Sad

Ja na szczęście miałam.

Hej LittleGirl :)

PostWysłany: Sob 18:14, 09 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

LittleGirl u mnie od czwartku 80km/h ;)

Cytat:

przytul I co on na to Question

Jak to on. Pocieszył jeanne, powiedział, że nigdzie się nie wybiera, i że nie zrezygnuje ze mnie. Obiecał mi jeszcze kiedyś, że jak go bardzo skrzywdzę, to odejdzie, więc, jak to przywołałam, to powiedział, że on wie, że tego nie zrobię, bo za bardzo go kocham, no ale boże! Jak ja mogę od mruczenia przejść tak płynnie do tego?!
Cytat:

Ja też francuski, ale czuję się dziś beznadziejnie. I jakaś taka samotna Question

To chyba przeze mnie, bo przez caaały dzień leżałam w łóżku i katowałam się przyszłą samotnością, o. :przytul:
Cytat:

Ja na szczęście miałam.

Ja oddałam futrzakowi ostatnie dwa plasterki padliny i już nie miałam, co mu dać :C

PostWysłany: Sob 18:28, 09 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
Jak to on. Pocieszył jeanne, powiedział, że nigdzie się nie wybiera, i że nie zrezygnuje ze mnie. Obiecał mi jeszcze kiedyś, że jak go bardzo skrzywdzę, to odejdzie, więc, jak to przywołałam, to powiedział, że on wie, że tego nie zrobię, bo za bardzo go kocham, no ale boże! Jak ja mogę od mruczenia przejść tak płynnie do tego?!

Bo masz za dużo wątpliwości :przytul:
jeanne napisał:
To chyba przeze mnie, bo przez caaały dzień leżałam w łóżku i katowałam się przyszłą samotnością, o. przytul

Ja jeszcze zaczęłam czytać te niewiele zwyczajnych smsów, które zostały mi od niego w telefonie. I poczułam się przez to jeszcze gorzej :hahaha:
jeanne napisał:
Ja oddałam futrzakowi ostatnie dwa plasterki padliny i już nie miałam, co mu dać :C

Zawsze chciałam mieć kota, ale moja mama stanowczo protestuję.

PostWysłany: Sob 18:35, 09 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

jeanne napisał:
LittleGirl u mnie od czwartku 80km/h ;)

wow! ostro! u mnie nie wiem ile, ale niemal zabytkowa, drewniana, mająca około 10 lat brama wjazdowa prawie wypadła z zawiasów.

a wiecie, że podobno dziś jest Światowy Dzień Pozdrawiania Brunetów :D ?

PostWysłany: Sob 18:35, 09 Kwi 2011
LittleGirl
Rezydent
Rezydent

Miasto: Bystrzyca Kł
Powrót do góry

Cytat:

Bo masz za dużo wątpliwości przytul

Mam syndrom porzucenia, to dlatego ;) Ale on wie, że trzeba mi po prostu powoli przetłumaczyć aż się uspokoję, o.

Cytat:

Ja jeszcze zaczęłam czytać te niewiele zwyczajnych smsów, które zostały mi od niego w telefonie. I poczułam się przez to jeszcze gorzej hahaha

My to mamy z tym czytaniem i dręczeniem sie O.o :przytul:
Cytat:

Zawsze chciałam mieć kota, ale moja mama stanowczo protestuję

Dlaczego?! O.o Moje kocisko jest w ciąży i będę niedługo miała małe potwory <3
Cytat:

wow! ostro! u mnie nie wiem ile, ale niemal zabytkowa, drewniana, mająca około 10 lat brama wjazdowa prawie wypadła z zawiasów.

Jak u mnie drzewa z korzeniami wyrywa ;)

PostWysłany: Sob 18:49, 09 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Mam syndrom porzucenia, to dlatego Wink Ale on wie, że trzeba mi po prostu powoli przetłumaczyć aż się uspokoję, o.

Zna Cię i ma wystarczająco cierpliwość :)
jeanne napisał:
My to mamy z tym czytaniem i dręczeniem sie O.o przytul

No :przytul: Jest mi źle, ale jeszcze sama swój stan pogarszam :C
jeanne napisał:

O :D Jej czołowe argumenty to to, że co z nim zrobimy na wakacje i że w kamienicy będzie mu źle, a mamy akurat dość duże pokoje, więc tego kompletnie nie rozumiem i że mam w ogóle skończyć ten temat :(

Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Sob 18:55, 09 Kwi 2011, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Sob 18:54, 09 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

jeanne napisał:

Będziesz miała kotki? Słodko :D A mogę zapytać, jaka rasa?

A ja dodam coś jeszcze odnośnie kalendarza:

O, ironio!

10 kwietnia – Dzień Wojskowego Lotnictwa

PostWysłany: Sob 18:54, 09 Kwi 2011
LittleGirl
Rezydent
Rezydent

Powrót do góry

Cytat:

Zna Cię i ma wystarczająco cierpliwość Smile

Bo on jest cudownym facetem wiesz?
Cytat:

No przytul Jest mi źle, ale jeszcze sama swój stan pogarszam :C

Bo jesteś moją jaźnią, to musimy robić tak samo! :D

Cytat:

O Very Happy Jej czołowe argumenty to to, że co z nim zrobimy na wakacje i że w kamienicy będzie mu źle, a mamy akurat dość duże pokoje, więc tego kompletnie nie rozumiem i że mam w ogóle skończyć ten temat Sad

Wakacje to albo rodzina, albo koleżanki. A są rasy kotów, którym to zupełnie nie przeszkadza, ba! Nawet wolą siedzenie w domu i to kwestia tylko wychowania nawet. Każdego da się nauczyć, jeśli od małego nie będzie wychodził, to za czym ma tęsknić?
Cytat:

Będziesz miała kotki? Słodko Very Happy A mogę zapytać, jaka rasa?

Zwykłe dachowce, ale najsłodsze na świecie ;)
Marzy mi się norweski leśny, ale to dopiero, jak będę już mieszkać sama.
Cytat:

Caałe szczeście, że TV jest tylko w kuchni.

PostWysłany: Sob 18:59, 09 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:

Cytat:

nie wiem, czy nie obrażę czyichś uczuć, ale z tym Smoleńskiem przesadzają. W ogóle, chyba nie potrzebnie wspominam taki temat na naszym kochanym forum :? ...

PostWysłany: Sob 19:05, 09 Kwi 2011
LittleGirl
Rezydent
Rezydent

Powrót do góry

jeanne napisał:
Bo on jest cudownym facetem wiesz?

Wiem, bo opisywałaś te wszystkie cechy, które w nim lubisz ;)
Cytat:
Bo jesteś moją jaźnią, to musimy robić tak samo! Very Happy

No tak :D
jeanne napisał:
Wakacje to albo rodzina, albo koleżanki. A są rasy kotów, którym to zupełnie nie przeszkadza, ba! Nawet wolą siedzenie w domu i to kwestia tylko wychowania nawet. Każdego da się nauczyć, jeśli od małego nie będzie wychodził, to za czym ma tęsknić?

No właśnie tego nie rozumiem. Szczególnie, że tłumaczę jej, że przecież kot to nie pies i ni trzeba go wyprowadzać na spacer, że na wakacje, to nawet kiedyś ciocia ( jej siostra) próbowała ją przekonać, bo ona ma dwa koty i stwierdziła, że trzeci na wakacje to niewielka różnica. I co z tego, że mam argumenty, jak ona nie i nie i koniec :(
Cytat:
Zwykłe dachowce, ale najsłodsze na świecie Wink

Dachowce są cudowne ;)
jeanne napisał:
Marzy mi się norweski leśny, ale to dopiero, jak będę już mieszkać sama.

Właśnie z rasowych to piękne są norweskie leśne i jeszcze podobają mi się bengalskie :D
Cytat:

Ja w ogóle nie oglądam TV, a informacji nie oglądam i nie czytam od długiego czasu.

PostWysłany: Sob 19:06, 09 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Wiem, bo opisywałaś te wszystkie cechy, które w nim lubisz Wink

I teraz sobie uświadomilam, że na pewno nie oddałam jego cudowności w dobry sposób O.o
Cytat:

No właśnie tego nie rozumiem. Szczególnie, że tłumaczę jej, że przecież kot to nie pies i ni trzeba go wyprowadzać na spacer, że na wakacje, to nawet kiedyś ciocia ( jej siostra) próbowała ją przekonać, bo ona ma dwa koty i stwierdziła, że trzeci na wakacje to niewielka różnica. I co z tego, że mam argumenty, jak ona nie i nie i koniec Sad

Ja bym ją postawiła przed faktem dokonanym :twisted: Kot to tylko kłopot przy wymienianiu żwirku (ale ja robiłam to, gdy było ich 6, więc miałam niezły zapieprz, a dałam radę!) i tyle ;) Spacery odpadają, dużo to nie zje, wystarczą mu nawet resztki z obiadu, a jak mruczy, oh! I wygrzewa. Mi np. pomaga na nerki ^^

Cytat:

Właśnie z rasowych to piękne są norweskie leśne i jeszcze podobają mi się bengalskie Very Happy

Wiesz, że on ma takiego kota, który przypomina trochę bengalskiego? :hahaha: Norweskie są genialne, ale jak każde rasowe - drogie.
Cytat:

Ja w ogóle nie oglądam TV, a informacji nie oglądam i nie czytam od długiego czasu.

Ja też. I jaka spokojna jestem! Rano tylko włączę na jakiś program na polsacie żeby nie było cicho, popatrzę, jaka jest pogoda u niego i tyle :D
Cytat:

nie wiem, czy nie obrażę czyichś uczuć, ale z tym Smoleńskiem przesadzają. W ogóle, chyba nie potrzebnie wspominam taki temat na naszym kochanym forum Confused ...

Wiesz w sumie bądz, co bądz to była tragedia. Co gorsze tragedia, która się stała publiczną. A zważywszy na to, co sobie Rosja zrobiła, to nie dziwne, że jeszcze bardziej będą o tym mówić, taka rola mediów. Tylko od nich zależy, czy zachowają w tym dobry smak i okażą chociaż odrobinę szacunku ludziom, którzy na nowo przeżywają 10 kwietnia.

PostWysłany: Sob 19:14, 09 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:

nie wiem, czy nie obrażę czyichś uczuć, ale z tym Smoleńskiem przesadzają. W ogóle, chyba nie potrzebnie wspominam taki temat na naszym kochanym forum Confused ...

Wiesz w sumie bądz, co bądz to była tragedia. Co gorsze tragedia, która się stała publiczną. A zważywszy na to, co sobie Rosja zrobiła, to nie dziwne, że jeszcze bardziej będą o tym mówić, taka rola mediów. Tylko od nich zależy, czy zachowają w tym dobry smak i okażą chociaż odrobinę szacunku ludziom, którzy na nowo przeżywają 10 kwietnia.[/quote]

fakt

a czy z okazji 10 kwietnia na forum będą jakieś ograniczenia co do tematów, albo coś takiego?

PostWysłany: Sob 19:17, 09 Kwi 2011
LittleGirl
Rezydent
Rezydent

Powrót do góry

jeanne napisał:
I teraz sobie uświadomilam, że na pewno nie oddałam jego cudowności w dobry sposób O.o

Nie przejmuj się, wierzę że jest cudowny :hahaha:
jeanne napisał:
a bym ją postawiła przed faktem dokonanym Twisted Evil Kot to tylko kłopot przy wymienianiu żwirku (ale ja robiłam to, gdy było ich 6, więc miałam niezły zapieprz, a dałam radę!) i tyle Wink Spacery odpadają, dużo to nie zje, wystarczą mu nawet resztki z obiadu, a jak mruczy, oh! I wygrzewa. Mi np. pomaga na nerki ^^

Ja to wszystko wiem. Też myślałam żeby postawić ją przed faktem dokonanym, ale obawiam się, że nie rozczuliła by się i oddała go komuś albo gdzieś :( Koty są cudowne :D
jeanne napisał:
Wiesz, że on ma takiego kota, który przypomina trochę bengalskiego? hahaha Norweskie są genialne, ale jak każde rasowe - drogie.

O to fajnie :) No właśnie rasowe są drogie.

PostWysłany: Sob 19:21, 09 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

a czy z okazji 10 kwietnia na forum będą jakieś ograniczenia co do tematów, albo coś takiego?

Hm, chyba nie, z dużym naciskiem na chyba, bo nie mam zielonego pojęcia. W tamtym roku tylko zrezygnowaliśmy z imprez, ale z racji tego, że teraz się one nie odbywają, nie będzie problemu raczej ;)

PostWysłany: Sob 19:22, 09 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Witajcie :*.

Widzę, że kiedy mnie nie było, pojawiła się nowa osoba :). Hej, LittleGirl, miło Cię poznać *podaje łapkę* ;).

Co u Was?

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Sob 19:23, 09 Kwi 2011
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 108, 109, 110 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 109 z 552

Skocz do: