Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
sunsee napisał: |
Ciekawe czy jest tutaj ktoś, kto jej nie lubi? Cool |
zdaję się ze ty :hahaha:
Ja ją po prostu ubóstwiam
|
|
_________________ avek mój
"Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow
Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones
Wysłany:
Pią 18:15, 05 Mar 2010 |
|
poprostuxzjawa
Reumatolog

Pochwał: 39
Miasto: Młodocin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | jej nie da się nie lubić |
Da się.
|
|
Wysłany:
Pią 20:28, 05 Mar 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Da się. |
A łyżka na to: niemożliwe :hahaha:
Ostatnio miałem drobne zawieszenie i Lisurkowy nie dosyt :( W końcu ile razy można oglądać 5 to 9 i wlepiać rozmarzone zaropialce w kabinę prysznicową mając nadzieję, że zdarzy się cud i szyba stanie się nagle prześwitująca (tak...wiem, nieskończenie wiele razy) :hahaha: W akcie desperacji ściągnąłem z sieci wszystkie momenty z Liskiem z 5 sezonu i oglądałem kilka razy. Potem*czyt. dzisiaj* kupiłem DVD z G.W i cały czas przewijałem sceny z Cuddlesem z 2x23... Od teraz to jeden z moich ulubionych epizodów!
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Sob 0:47, 06 Mar 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Widzę, że w tym temacie zrobiło się niespotykanie cicho... Jednak nie martwcie się - posiadam coś, co obudzi drzemiące w Was demony;)
|
Autor postu otrzymał pochwałę.
|
Wysłany:
Nie 12:53, 23 Maj 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
MUSZĘ to jakoś skomentować, aczkolwiek nic wystarczająco zÓego mi w tej chwili nie przychodzi do głowy :P
Przypomina mi się tekst Joeya z "Friendsów": "Kobiety mogą oglądać biust, kiedy tylko zechcą. Patrzycie tylko w dół i - O! JEST! Jak wy w ogóle możecie pracować?!". :twisted:
|
|
_________________ Zapytaj mnie (anonimowo) o cokolwiek:
www.formspring.me/Miztlikatia
Wysłany:
Nie 13:24, 23 Maj 2010 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mam takie pytanie, bo ostatnio z kumpelą się o to kłóciłyśmy :). Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź (pytanie dotyczy oczywiście Cuddy).
Bo Cuddy ma adpotowaną córkę Rachel. I pamiętam, że to było tak: najpierw była taka blondynka (jako pacjentka House'a) i chciała jej oddac dziecko, ale okazało się, że dziecko ma niedorozwinięte płuca i była cała akcja ratunkowa i w ogóle. Ale ostatecznie ta blondynka się rozmyśliła i zatrzymała dziecko.
Potem była taka otyła pacjentka, nastolatka. Na końcu została postawiona diagnoza, że była w ciąży i niedawno urodziła. Ona przyznała się do tego i powiedziała, że zostawiła to dziecko w jakimś opuszczonym domu po porodzie. Cuddy pojechała tam i odebrała dziecko bezdomnym, którzy się nim zajęli. Została jego matką zastępczą.
I teraz tak - czy w niczym w tym opisie się nie pomyliłam i czy właśnie ta dziewczynka, której była matką zastępczą jest Rachel? :)
|
|
Wysłany:
Sro 16:00, 16 Cze 2010 |
|
TheSejka
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Pierwsza dziewczyna, ta której dziecko miało niedorozwinięte płuca nie była pacjentką House'a tylko Cuddy. House tylko pomagał ją diagnozować.
Poza tym szczegółem wszystko się zgadza.
|
|
_________________ "To change the world, start with one step
however small, first step is hardest of all"
strony internetowe
Wysłany:
Sro 16:52, 16 Cze 2010 |
|
orco

Pochwał: 28
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | W akcie desperacji ściągnąłem z sieci wszystkie momenty z Liskiem z 5 sezonu i oglądałem kilka razy. |
Ja miałam w planie ze wszystkich sezonów, ale skoro teraz spalił mi się komp (wiwat burze nad małopolską -.-) to sobie trochę poczekam na znalezienie ich xD
|
|
Sro 17:07, 16 Cze 2010 |
|
Alextasha
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Niesamowita kobieta! Cuddy, niestety postać fikcyjna, lecz zdecydowanie ktoś, kim chciałabym być w przyszłości. Zdecydowana, zaradna, silna, bystra, inteligentna, a do tego piękna. No i racja - ma fajny styl.:d Moja ulubiona postać całego serialu. AVE CUDDY:D
|
|
Wysłany:
Pią 0:16, 02 Lip 2010 |
|
shauni
Student medycyny

Miasto: Zawiercie
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Po odcinku 7x11 przypomniało mi się za co ją tak bardzo kocham.
Scena w karetce mnie złapała za serce, nawet nie wiem dlaczego, po prostu pierwszy raz od kilkunastu odcinków Cuddy znów miała to... coś, tę iskrę, tę energię.
Oby więcej takich scen.
|
|
Wysłany:
Wto 3:02, 08 Lut 2011 |
|
Sarusia
Patomorfolog

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sarusia Racja, scena w karetce mnie zachwyciła. Lisa była pewna siebie, przekonałaby nawet mumię żeby wyszła z sarkofagu (tak mi się powiedziało). Świetny odcinek, świetna rola Cuddy. Naprawdę, jestem pod wrażeniem. I to ogromnym, Cuddy pokłony! :D
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Wto 3:53, 08 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
W każdym odcinku jej rola jest świetna i ci co mają szersze spojrzenie na tę sprawę tak jak członkowie Housikowego forum to dostrzegają również że i w innych odcinkach jest wspaniała.
|
|
Wysłany:
Pią 16:17, 11 Mar 2011 |
|
deathspellomega
Student medycyny

Miasto: Houseville
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cuddy jest wspaniała pod kazdym zwgledem..
ma urok, charkterek, upór no i ma cos takiego ze przyciaga do siebie ludzi...
|
|
_________________ "Chciałabym pomóc, ale... jako dyrektor mam w terminarzu kilka innych osób, z którymi muszę przespać się najpierw."
Dr Lisa Cuddy
....Wspomnienia....
....Co Było Nie Wróci....
Wysłany:
Pią 13:47, 25 Mar 2011 |
|
monia9122
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|