Nie zrobiłam nic co miałam zrobić do szkoły :roll:
Olewam francuski, albo przyjmie moje usprawiedliwienie i wpisze mi minus, albo dostanę 1, jakoś nie specjalnie mnie to rusza :evil:
Dobranoc kochani :*
Sro 0:05, 23 Mar 2011
Moje mycie polegało na wejściu do wanny, leżeniu dopóki woda nie wystygła, i wyjściu -,-
Spojler:
Bo ja teraz dziwnie się wysławiam O.o
Osoba, która mi siedzi na sercu, wątrobie i w głowie i o której tu pisałam aż takie poematy zamiast siedzieć sobie ładnie w mieszkaniu, siedzi w więzeniu. A przez ten uroczy fakt, ja nie zasnę. Jeśli nie zasnę będę się dręczyć myślami. Żeby się nie dręczyć myślami, będę robić zadania z fizyki... O.o
Osoba, która mi siedzi na sercu, wątrobie i w głowie i o której tu pisałam aż takie poematy zamiast siedzieć sobie ładnie w mieszkaniu, siedzi w więzeniu. A przez ten uroczy fakt, ja nie zasnę. Jeśli nie zasnę będę się dręczyć myślami. Żeby się nie dręczyć myślami, będę robić zadania z fizyki... O.o
Te X stron "spoiler, spoiler, spoiler" robi się irytujące, czy tylko ja tak mam? Piszcie normalnie, jak ktoś tego nie zniesie to lekarze i farmaceuci, ba w skrajnych przypadkach zakłady pogrzebowe i grabarze będą wam dozgonnie wdzięczni ;)
Piszcie normalnie, jak ktoś tego nie zniesie to lekarze i farmaceuci, ba w skrajnych przypadkach zakłady pogrzebowe i grabarze będą wam dozgonnie wdzięczni Wink
Mirela naprawdę potrafisz człowieka zdemotywować :hahaha:
Jakiś idiota zaczepiał jego siostrę w barze, więc przeładowany testosteronem i własnym ego osobnik, zaatakował idiotę i został zamknięty za bójkę w miejscu publicznym -,- Niby na 24 godziny, ale podobno coś policjantowi się nie spodobał i zamiast wynająć adwokata, on myśli, że mu się upiecze, norma O.o