_________________ Yes, we can.
-----------------------------
'As Jimmy suggested that I'm on heroin, I decided to admit I'm on Methadone. In return I got a bunch of very "friendly" words and a warning about side effects. One of them was already done to me, that was apnea occurs. Ceased to circulate air through my airway, and the pulse was almost imperceptible, but Foreman decided to return it to me stimulating my sensory receptors.' - I looked at him significantly, expected some questions, at the end my story was interesting. I looked more closely, raising single eyebrow slightly. Then Lucas said. 'How?' 'Excellent question. He twisted my nipples! '
Hej kochani :*
Ja odcinka nie oglądałam, ani House'a, ani nawet Castle, a i tak mało spałam :roll:
Dzień w szkole spokojny, znów napisałam sor z matmy na 5 prawdopodobnie :shock:
Wto 14:46, 22 Mar 2011
Witajcie;*
Ja własnie ze szkoły wróciłam :D 5 z Chemii dostałam wiec jestem szczęsliwa :]
A teraz jade na trening , postaram sie zajrzeć tu wieczorem .
Miłego Popołudnia :mrgreen:
nimfka napisał:
znów napisałam sor z matmy na 5 prawdopodobnie
Gratuluje :wink: U mnie matematyka nie jest mocna stroną .
Wybaczcie me wczorajsze niespodziewane zniknięcie, ale poszłam się poużalać do łazienki i siedziałam tam do 3 O.o
[użalanie mode on]
Spojler:
*Spałam około 2 godziny, obudziłam się nawet przed budzikiem (5:42...)...
- {koleżanka dzisiaj tak niefortunnie wysiadła z jadącego autobusu, że zapewniła mi rozrywkę na pozostałe 10 minut, bo praktycznie zawiesiła się na drzwiach}
* moja droga do szkoły wyglądała tak, że dopóki szłam z ww. koleżanką, to szłam. Ona poszła coś załatwić, ja usiadłam na chodniku w bocznej uliczce i patrzyłam w asfalt O.o Potem stałam 15 minut nad rzeką, żeby przyjść po dzwonku na religię, uświadomić sobie, że zapomniałam klucza do szatni i oglądać film "7 dusz", a raczej jego końcówkę [idealna tematyka, jak na moje rozważania]!
* kolejne 2 lekcje spędziłam na albo:
- słuchaniu Konrada i pomaganiu mu zapamiętać te zdania z francuskiego
- powstrzymywaniu się od myślenia
*na francuskim oczywiście mnie nie zapytała, chociaż umiałam wszystko. zapytała konrada i tym zburzyła naszą wiarę, że pyta nas razem
*przez pozostałe 2 lekcje się kłóciłam z wyżej wymienionym, jak stare małżeństwo podobno, czyli dogryzanie sobie na każdym kroku, on do mnie dekuwr, ja do niego oskur, tak po frąsusku.
* z angielskiego wiem tyle, że babka się na mnie darła, że z 1 grupy przeszłam i nie piszę bezbłędnie, a na historię nie poszłam
[użalanie mode off]
Zrobię zadanie z francuskiego, angielskiego, matematyki, pouczę się na geografię, angielski i spróbuję porobić jeszcze zadania z fizyki i pójdę poszukać sobie na allegro mojej nokii i zamówię sobie, ha <3
- słuchaniu Konrada i pomaganiu mu zapamiętać te zdania z francuskiego
- powstrzymywaniu się od myślenia
*na francuskim oczywiście mnie nie zapytała, chociaż umiałam wszystko. zapytała konrada i tym zburzyła naszą wiarę, że pyta nas razem
Ja w poniedziałek przeżyłam na francuskim , gdy kolega który dukał o zabytkach dostał 5- a ja 4+, choć ja popełniłam ze 2 błędy i mówiłam płynnie a on z 10 jak nie więcej :hahaha:
Cytat:
Wybaczcie me wczorajsze niespodziewane zniknięcie, ale poszłam się poużalać do łazienki i siedziałam tam do 3 O.o
Trzeba było zostać i poużalać się tu :hahaha:
jeanne napisał:
Zrobię zadanie z francuskiego, angielskiego, matematyki, pouczę się na geografię, angielski i spróbuję porobić jeszcze zadania z fizyki i pójdę poszukać sobie na allegro mojej nokii i zamówię sobie, ha <3
Ja nie mam dwóch pierwszych matematyk, więc się wyśpię, ale muszę się pouczyć na fizykę i chemię. Jaką nokię :?:
Grażynka lubi Konrada i dała mu 4+ chociaż sierota nawet nie umie czytać z ust, jak mu podpowiadam, cały czasownik trzeba zawalił ściana
Haha mi się podobało jak siedzi sobie kolega, który miał poprawiać kartkówkę i z lewej strony plecak otwarty a tam kartka wielkości A4 i tak wielkimi literami napisane, że chyba z ostatniej ławki widać :hahaha:
Pomijam fakt, że napisali sobie ołówkiem na krześle też wielkimi literami na oparciu ten tekst o zabytkach i postawili ławkę przed i czytają tak. Wszyscy już popłakani ze śmiechu a ona nic :D
jeanne napisał:
A weź... Napisałam mu rano taką złośliwą wiadomość z tego wszystkiego, że nie wiem, co ja sobie myślałąm ściana
:przytul:
Cytat:
Nokię e51 ^^
Nokię są fajne, bo chyba najbardziej wytrzymałe :D
Dodano 2 minut temu:
Ja się zastanawiam czy choć się nie pokusić o konwerter do mojego aparatu ;)
to całkiem miłe, jak kilka dni po tym, jak cała grupa urwała się z angielskiego anglistka mówi do nas: "rozmawiałam o tym z waszym wychowawcą. powiedział, że mieliście jakieś problemy z nowym planem".
bry wieczór, co słychać?
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Wto 18:22, 22 Mar 2011