Mirela nie czytaj, w obawie o Twoją psychikę *głaszcze*
Konwalia:
Spojler:
Wiesz, co jest najbardziej wkurzające? Takie najbardziej w tym wszystkim? Że po takim czasie rozmów z nim, nie ma rzeczy, która by mi się z nim nie kojarzyła ;/ Gadam z chłopakami i albo przypominam sobie to, co on mi mówił, albo zapisuje sobie, że mam go o coś zapytać, albo tylko głupkowato się uśmiecham. ZWARIOWAŁAM.
Cytat:
Yyy nie wiem, może się u niektórych łapiesz w przedział "młoda"
Niue :(
Dodano 57 sekund temu:
Cytat:
jeanne no bo co się facet będzie brał za starsze, jak to już nie karalne i dreszczyku emocji ni ma
No ja wim. Ale mnie nikt nie chciał jak byłam tą hot 15 i mniej :(
Wiesz, co jest najbardziej wkurzające? Takie najbardziej w tym wszystkim? Że po takim czasie rozmów z nim, nie ma rzeczy, która by mi się z nim nie kojarzyła ;/ Gadam z chłopakami i albo przypominam sobie to, co on mi mówił, albo zapisuje sobie, że mam go o coś zapytać, albo tylko głupkowato się uśmiecham. ZWARIOWAŁAM.
Aż za dobrze wiem ;* Mi się już potem wszystko kojarzy, nie mówiąc, że ja ktoś mi mówi Dawid, to dla mnie istnieję tylko jedna osoba o takim imieniu :hahaha: Ja teraz żywiołowo reaguję na dźwięk smsa. Zastanawiam się co powiedział, co sądzi. Powiedziałabym, że zwariować od tego można, ale ja już też i tak zwariowałam :twisted:
jeanne napisał:
No ja wim. Ale mnie nikt nie chciał jak byłam tą hot 15 i mniej Sad
Przede mną i koleżanką jakiś stary co jeździł na rowerze się zaczął rozbierać, ale nie spodobało nam się :hahaha: Ale to było z 3 lata temu.
Dodano 11 minut temu:
jeanne napisał:
Yyy nie wiem, może się u niektórych łapiesz w przedział "młoda"
Niue Sad
No racja teraz chyba jeszcze bardziej się im kryteria zaniżają.
Miałam sypiać 6h, a znów nie idę spać przed 24 :roll:
Zmykam się wykąpać, dobranoc :*
Wto 0:30, 22 Mar 2011