Mnie nie dziwią, ale zachwycają, bo było by nam obu lepiej, gdybyśmy były optymistkami, prawda?
Zdecydowanie :) Optymiści budzą mój podziw.
jeanne napisał:
Mogłam przy nim zapomnieć i o pesymiźmie i o realiźmie, po prostu było mi błogo. Nawet gdyby powiedział, że niebo jest zielone, to bym pewnie mu uwierzyła
No właśnie, w moim przypadku jak jest gdzieś blisko, to nie ma dobrze czy źle, nie zastawiam się nad tym, jest po prostu łatwiej.
Mirela bo czytasz na własną odpowiedzialność :twisted:
Patrz jeanne jednak znalazł się ktoś komu się tak nudziło, że czytał Shocked
Znajdzmy Mireli zajęcie, bo czytanie tego zalatuje już na desperację :hahaha:
Powinnam iśc się umyć, ale mi się nie chce. Ciepło się robi, znowu trzeba zacząć golić nogi :C
Ja nie czytam ja na chybił trafił parę spoilerów otworzyłam i wyraziłam opninię Very Happy
I dobrze. *głasku głasku* Bo zaczęłam się obawiać o Twoją psychikę po przeczytaniu tego.
Cytat:
Dobrze, że ja się zdążyłam umyć. Ciekawe kiedy będę mieć bojler ;/
Mi po całej zimie wysokich rachunków (oczywiscie, że to nie ja sie myłam tyle razy i tak długo!) zmniejszyli o połowę i jest mniej ciepłej wody i już nie jest taki fun ;/
Dodano 1 minut temu:
Cytat:
Przyznaj, że się wzruszyłaś hahaha
Mirela aż zaszlochała w krzakach nad naszym strasznym losem.
Ale my jesteśmy głupie :hahaha:
Bo zaczęłam się obawiać o Twoją psychikę po przeczytaniu tego.
Ja też ;)
jeanne napisał:
Mirela jak ten pedobear sie zachowujesz :O
Nie za stare :?: Poszukaj młodszych ofiar może :D
Cytat:
Mi po całej zimie wysokich rachunków (oczywiscie, że to nie ja sie myłam tyle razy i tak długo!) zmniejszyli o połowę i jest mniej ciepłej wody i już nie jest taki fun ;/
Nie za stare Question Poszukaj młodszych ofiar może Very Happy
Ty! Ostatnio u mnie w mieście złapali na serio jakiegoś pedofila, który podrywał dziewczynki na nk. No i ja tak myślę, myślę, kurcze, do mnie nie pisał! Potem patrzę na przedział 10-15 lat. Za stara jestem :(