Guśka podziel się ze mną swoją polonistyczną mądrością *prosi*
Ja mam nadzieję, że będę mogła też jutro nie iść, no ale zobaczymy :roll:
Czw 16:52, 10 Mar 2011
Monia, co studiujesz ?
Historia <3. 6,6,5,6. Kocham moje oceny :hahaha:
Konwalia, dzięki, ale nie ma czego :P :D ! Jest równowaga, bo zawalę fizykę, więc...xD
Nimfka *oddaję swój mózg polonisty. Zagląda do środka i zastaję pustkę*
Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Czw 16:54, 10 Mar 2011, w całości zmieniany 1 raz
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Czw 16:53, 10 Mar 2011
monia9122 Mnie już coś trafia. Ten Internet nie powinien istnieć :mrgreen: Zamiast coś robić tak mi dobrze tutaj na forum, że nie chce mi się wychodzić:) Przyjechałabyś na takowy zlot fanów gdyby się odbył?
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Czw 19:16, 10 Mar 2011
AnEcZkA3370 no jasne dlaczego nie? z wielka checia... a co do internetu to masz racje NIE POWINIEN ISTNIEC! człowieksiedzi i szuka albo sie zastanawia co bedzie dalej?
Ok. Na dziś zmykam stąd. W TVP2 o 20:45 4 odcinek 6 sezonu dla nieuświadomionych - ale i to powtórka powtórki z zeszłego roku :) kisess i do jutra :P
Dodano 3 minut temu:
monia9122 Ciekawa jestem gdzie by był :)
Idę stąd dalej czytać o Szwedzie, którego Gustaw oprowadza po Krakowie, upija i prowadzi do panienek ~~ coś w stylu naszego House'a. Książka podoba mi się - jest lekkich obyczajów. Polecam - Jerzy Pilch - "Spis cudzołożnic".
Miłych rozmów i dla wszystkich szkolnych naukowców - powodzenia jutro! Dla studenckich - również powodzenia (włącznie ze mną, która od soboty zamieszkuje mentalnie i fizycznie w bibliotece z komputerem tłumacząc co to jest np. sala operacyjna.). See Ya :mrgreen:
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Czw 19:27, 10 Mar 2011