|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 493, 494, 495 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne Co?? Ja piję dużo wody, herbatę tylko jak zmarznę i mam czas wolny, kawę jak przysypiam a muszę posiedzieć przy czymś do późna albo bardzo mało spałam.
Cytat: |
Ja teraz też nie, ale przedtem to, jak jeżdziłam do brata to się śmiał, czy dać mi herbatę do szklanki, czy do cukierniczki Very Happy
| Ja nie słodzę nic już od ponad trzech lat i zawsze wyczuję choćby miligram cukru w szklance:)
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sro 17:33, 23 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Sal a truskawkowej też nieee? Pachnie tak okropnie uroczo, że najchętniej bym wsadziła nos do opakowania i tam go zostawiła :D
|
|
Sro 17:33, 23 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Konwalia jak nasza trójka ze sobą gada, to tylko się śmiać można z nas :C
np. on się tłumaczy:
- Jak widzę Adrią to mi się nóż w kieszeni otwiera!
J. - A czy to na pewno nóż?
2 kolega - I czy na pewno w kieszeni? |
Świetne :hahaha:
Ja ostatnio uczę się i do koleżanki masz zapisany ten mit o Eneauszu, no skrótowo w notatkach.
No i ona czyta "płynął przez morze, wziął oddał Sylwię do westalek,ona miała dzieci z Marsem, ale Mars się zabezpieczył " :D
|
|
Sro 17:34, 23 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra :) Granulowane lubię tylko rozpuszczalne, takie wieloowocowe z Netto:)
Ostatnio zmieniony przez AnEcZkA3370 dnia Sro 17:38, 23 Lut 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sro 17:35, 23 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej Salamandra :)
|
|
Sro 17:35, 23 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne konwalia7777 Salamandra jakie lubicie czekolady?
Ostatnio zmieniony przez AnEcZkA3370 dnia Sro 17:38, 23 Lut 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Sro 17:37, 23 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, nie lubię, bo dla mnie to w ogóle nie ma smaku. Owocowa herbata powinna dla mnie smakować jak sok :D
Cytat: | No i ona czyta "płynął przez morze, wziął oddał Sylwię do westalek,ona miała dzieci z Marsem, ale Mars się zabezpieczył " |
Dobre :)
Podobny tekst był u nas na sprawdzianie z religii.
Pytanie: czego zapomniały nierozsądne panny? (chodzi o jakąśtam przypowieść).
Odpowiedź kolegi: prezerwatyw.
Katechetka powiedziała, że pierwszy raz w historii przyznała ujemne punkty za coś takiego :hahaha:
|
|
Sro 17:38, 23 Lut 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Świetne hahaha
Ja ostatnio uczę się i do koleżanki masz zapisany ten mit o Eneauszu, no skrótowo w notatkach.
No i ona czyta "płynął przez morze, wziął oddał Sylwię do westalek,ona miała dzieci z Marsem, ale Mars się zabezpieczył " Very Happy |
Jest więcej fajniejszych tekstów, ale to trzeba być i to widzieć :D
To prawie tak jak moje emo ludziki w układach inercjalnych i nieinercjalnych na fizyce :D
Cytat: | jeanne konwalia7777 Salamandra jakie lubicie czekolady? |
Czekoladowe <3 Ogólnie wszystkie oprócz gorzkiej, bo mam uczulenie, nie pogardzę tą z bakaliami, ani tą z truskawkami, ani tym bardziej z toffi, czy kasztankiem, mrrrr! No i musi być jak najbardziej pełno mleczna, nie podróby :D
Cytat: | Katechetka powiedziała, że pierwszy raz w historii przyznała ujemne punkty za coś takiego hahaha |
Mój ksiądz dał koledze plusa, za bardzo kreatywną odpowiedź na pytanie "na czym skończyliśmy na ostatniej lekcji?"
- Na modlitwie
:X
|
|
Sro 17:47, 23 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne Ja za to gorzka! Gorzkie to moja słabość, ale "Wedlowska" odpada, bo nie lubię z tej firmy.
Jak nie ma gorzkiej, zostaje mleczna albo wszystkie MILKI:)
|
|
Wysłany:
Sro 17:49, 23 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie kreatywni ludzie! :mrgreen:
Potrzebuję pomocy, a na forum zawsze idzie ją znaleźć
Robimy na zajęciach artystycznych projekt o muzyce i subkulturach my wygraliśmy Rock/ Metal.
Jesteśmy w trakcie kończenia prezentacji multimedialnej, zrobiliśmy projekty własnych okładek płyt, chcemy zrobić projekt flagi, jedna z osób przebierze się by zaprezentować styl ubierania sie osób słuchających takiej muzyki.
I tu kończą się pomysły macie jakiś ?
|
|
_________________ avek mój
"Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow
Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones
Wysłany:
Sro 17:50, 23 Lut 2011 |
|
poprostuxzjawa
Reumatolog

Pochwał: 39
Miasto: Młodocin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | jeanne konwalia7777 Salamandra jakie lubicie czekolady? |
I gorzkie i zwykłe, prawie wszystkie, byle nie jakieś ohydztwa czekoladopodobne ;)
|
|
Sro 17:52, 23 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Generalnie mam uczulenie na czekoladę, ale jak uda mi się dorwać, to jem wszystkie oprócz gorzkiej. Najlepsza jaką jadłam to taka wielka milka toffi + orzechy. Mniam :)
poprostuxzjawa, dorzućcie coś o zabawach czy też ,,tańcach" na koncertach: pogo, mosh, headbang, wall of death... Możecie wyjść na środek klasy, puścić muzykę i pokazać wszystko co wyżej.
|
Autor postu otrzymał pochwałę.
|
Sro 17:53, 23 Lut 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | jeanne Ja za to gorzka! Gorzkie to moja słabość, ale "Wedlowska" odpada, bo nie lubię z tej firmy.
Jak nie ma gorzkiej, zostaje mleczna albo wszystkie MILKI:) |
Ja po gorzkiej kicham jak szalona, ogólnie po takich bardziej "prawdziwych" kicham, wiec sobie odpuszczam.
*ma ochotę na czekoladę*
Cytat: | I tu kończą się pomysły macie jakiś ? |
Mordki sławnych osób w formacie a4, na kijach, coś ala takie tablice jakie mają protestujący? :mrgreen:
|
|
Sro 17:56, 23 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
dzięki Salamandra to może być ciekawe
konwalia7777 napisał: | I gorzkie i zwykłe, prawie wszystkie, byle nie jakieś ohydztwa czekoladopodobne |
Czekoladopodobnych powinni zakazać!
Dodano 2 minut temu:
jeanne już wyobrażam sobie takie "protestujące tabliczki" :mrgreen:
|
|
_________________ avek mój
"Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow
Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones
Wysłany:
Sro 17:59, 23 Lut 2011 |
|
poprostuxzjawa
Reumatolog

Pochwał: 39
Miasto: Młodocin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Czekoladopodobnych powinni zakazać! |
Zgadzam się.
Co do prezentacji to może jako przerywnik puścicie klasie przygotowane wcześniej fragmenty piosenek, ten komu najlepiej pójdzie odgadywanie tytułów czy wykonawców w nagrodę dostanie czekoladę :hahaha:
|
|
Sro 18:04, 23 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 493, 494, 495 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 494 z 649 |
|