|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 479, 480, 481 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: |
Ja nie wiem, czy w ogóle u mnie jest coś takiego, jak kółko, ale chyba nie ma, bo by cała klasa już chodziła... |
Przerażająca klasa, taka ambitna :?: Ja wśród swojej czuję się czasem jak idiotka, więc nie mogę sobie wyobrazić jak wśród Twojej bym się czuła.
|
|
Pon 20:43, 21 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | Hej wiolka17. Czy ja dobrze pamiętam, że ta prezentacja miała jakiś ambitny temat Twisted Evil |
Heh. Widocznie już musiałaś o tym czytać, bo każdy tak reaguje. ;) Czekaj, już Ci mówię...
"Wykorzystanie językowych środków ekspresji w tekstach wybranego zespołu rockowego. Zanalizuj odpowiednie przykłady, wskaż ich funkcje."
|
|
Pon 20:44, 21 Lut 2011 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Wiolka hej! <3 |
Witaj! :przytul:
Cytat: | IDĘ SIĘ UCZYĆ. a przynajmniej tak sobie wmawiam...
|
Nie idź! Nie bd sobie musiała nic wmawiać. ;) A tak serio to sama siedzę ostatnio albo nad prezentacją albo w próbnych maturach.
jeanne napisał: | Prezentacja maturalna to bardzo złe słowo, którym mnie dręczą od 1 września. |
A po kiego grzyba? Czemu? Bo nie mogę jakoś tego zrozumieć.
|
|
Pon 20:47, 21 Lut 2011 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | "Wykorzystanie językowych środków ekspresji w tekstach wybranego zespołu rockowego. Zanalizuj odpowiednie przykłady, wskaż ich funkcje." |
O właśnie czytałam chyba i pamiętałam, że coś z muzyką. Takiego tematu nie da się szybko zapomnieć :D
nimfka szkoła dwujęzyczna, z francuskim :?: Wow. Ja przez całe gimnazjum na francuskim nie czytałam, teraz jestem męczona i ciągle poprawiana ;)
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | IDĘ SIĘ UCZYĆ. a przynajmniej tak sobie wmawiam... |
ja to sobie wmawiam już od pół godziny i nie mogę się dziś zebrać.
Ostatnio zmieniony przez pantera mglista dnia Pon 20:50, 21 Lut 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Pon 20:49, 21 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: |
L. a co studiujesz :?: |
prawo
Dodano 1 minut temu:
nimfka napisał: |
L taaa uczę się, szkoła dwujęzyczna do tego... Rolling Eyes |
ale później będziesz miała z tego korzyści ;)
|
|
Wysłany:
Pon 20:51, 21 Lut 2011 |
|
L.
Ginekolog

Miasto: 3city
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Same ambitne kierunki tu ;)
|
|
Pon 20:51, 21 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | Cytat:
"Wykorzystanie językowych środków ekspresji w tekstach wybranego zespołu rockowego. Zanalizuj odpowiednie przykłady, wskaż ich funkcje."
O właśnie czytałam chyba i pamiętałam, że coś z muzyką. Takiego tematu nie da się szybko zapomnieć Very Happy |
Taak. A pamiętasz jaki zespół? ;>
konwalia7777 napisał: | nimfka szkoła dwujęzyczna, z francuskim Question Wow. Ja przez całe gimnazjum na francuskim nie czytałam, teraz jestem męczona i ciągle poprawiana Wink
|
U nas tylko human jest jak ten naród wybrany i mają fr. Zwykli śmiertelnicy ang. i niem. ;)
|
|
Pon 20:53, 21 Lut 2011 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Taak. A pamiętasz jaki zespół? ;> |
Nie, a pisałaś :?: Jaki :?:
wiolka17 napisał: | U nas tylko human jest jak ten naród wybrany i mają fr | U nas Ci co mieli w gimnazjum, mogą kontynuować zamiast niemieckiego. Z mojej klasy chodzą 4 osoby.
|
|
Pon 20:57, 21 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | Cytat:
Taak. A pamiętasz jaki zespół? ;>
Nie, a pisałaś Question Jaki Question |
Wydaje mi się, że tak. Lady Pank :)
konwalia7777 napisał: | wiolka17 napisał:
U nas tylko human jest jak ten naród wybrany i mają fr
U nas Ci co mieli w gimnazjum, mogą kontynuować zamiast niemieckiego. Z mojej klasy chodzą 4 osoby. |
Aha. Tłum. Ja tam mam w tym roku takie ustrojstwo, które się zwie 'ang zawodowy'. Tak po ludzku mówiąc, biznesowy. Najlepsze jest to, że czasami pytamy o coś, a sorka sama drapie się po głowie i jest: 'I don't know./I have no idea.' :)
|
|
Pon 21:02, 21 Lut 2011 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Przerażająca klasa, taka ambitna Question Ja wśród swojej czuję się czasem jak idiotka, więc nie mogę sobie wyobrazić jak wśród Twojej bym się czuła. |
Klasa, w której poprawia się +4 na 5, która prosi o dodatkowe lekcje fizyki o 7 rano, (jutro też chcieli... ), która jest chętna do wszelkich przejawów nauki...
Nie idź! Nie bd sobie musiała nic wmawiać. |
|
Muszem, albowiem jutro frąsuski. A babka jest na mnie cięta. Kawusia już zrobiona, teraz tylko wyłączyć radio i let's go...
A po kiego grzyba? Czemu? Bo nie mogę jakoś tego zrozumieć. |
Mnie się nie pytaj. Wiem, że babka z polskiego omówiła wszystko, ale ja nie słuchałam.
U nas tylko human jest jak ten naród wybrany i mają fr. Zwykli śmiertelnicy ang. i niem. Wink |
U mnie politechniczna klasa ma hiszpański jeszcze do wyboru :C
|
|
Pon 21:04, 21 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Cytat:
Nie idź! Nie bd sobie musiała nic wmawiać.
Cytat:
Muszem, albowiem jutro frąsuski. A babka jest na mnie cięta. Kawusia już zrobiona, teraz tylko wyłączyć radio i let's go... |
A to się ucz. Jezu, smaku mi narobiłaś tą kawą. Niedobra jeanne, zóa jeanne. ;)
jeanne napisał: | Mnie się nie pytaj. Wiem, że babka z polskiego omówiła wszystko, ale ja nie słuchałam. |
I dobrze. Na razie Ci to niepotrzebne. No chyba, że masz tak przewrażliwioną polonistkę, jak moja koleżanka. Tj. była w 2. klasie, a ta im kazała pisać na oceny prezentacje maturalne. Istne kuriozum.
|
|
Pon 21:08, 21 Lut 2011 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Wydaje mi się, że tak. Lady Pank Smile |
Aha ;) O ekspresji w tekście "Zostawcie Titanica" było :D ?
wiolka17 napisał: | Najlepsze jest to, że czasami pytamy o coś, a sorka sama drapie się po głowie i jest: 'I don't know./I have no idea |
Nieźle, mój angielski przez całe gimnazjum schodził na sprawach wychowawczych i teraz kiepsko.
|
|
Pon 21:10, 21 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobra, wszyscy mnie po prostu zignorowali, więc sobie stąd idę.... .!
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Pon 21:11, 21 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A to się ucz. Jezu, smaku mi narobiłaś tą kawą. Niedobra jeanne, zóa jeanne. Wink |
Ja ostatnio preferuję system kawa +4 godziny snu :hahaha: Dzisiaj sobie zafundowałam drzemkę, bo jestem chora i nie miałam siły już nawet otworzyć oczu ^^
Cytat: | Tj. była w 2. klasie, a ta im kazała pisać na oceny prezentacje maturalne. Istne kuriozum. |
A kto wie, co jej do głowy strzeli. Skoro ona każe nam pisać analizy i nawet nie omówiła jak...
|
|
Pon 21:11, 21 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 479, 480, 481 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 480 z 649 |
|