|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 372, 373, 374 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
konwalia7777 będziemy trzymać kciuki! dasz radę :* nie przemęczaj się! idź spać, a przed spaniem daj sobie zeszyt lub książkę z chemii pod poduszkę. To pomaga!
Ja dzisiaj byłam na łyżwach i jeszcze do tej godziny bolą mnie nogi więc ferie bardzo aktywnie. Szczególnie, że uczyłam się niemieckiego i jeszcze zrobiłam trochę notatek z historii sztuki. Zaraz idę spać, by rano wstać i czytać ten nudny "Potop" :roll:
|
|
Wysłany:
Wto 22:25, 01 Lut 2011 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Witajcie :* opiszę pokrótce dzień wczorajszy: pierwsze kroki w pointach koleżanki (auć), popcorn w domu, następnie kino (The Tourist + m&msy :]), później dałam się wyciągnąć na biegi i myślałam że się ugotuję przy temperaturze około -5 :hahaha: ale dałam radę, po 6 km byłam w domu, a oni pobiegli jeszcze raz taką trasę o_O. Respect.
Jest tu kto?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sro 11:28, 02 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zadziwiacie mnie ;) kiedyś to byłoby tu sto wiadomości dziennie,a tu tylko kilka od ostatniej mojej wizyty ;)
|
|
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!"
Wysłany:
Sro 16:30, 02 Lut 2011 |
|
Immortal
Toksykolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chyba większość naszych współbratymców jest już w szkole:) A ja mam wolne jeszcze trochę, ale muszę nadrabiać swoją pracę. Jak na razie czytam Marka Hłasko "Piękni dwudziestoletni" i będę kończyła czytać fanfiction:)
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sro 16:38, 02 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej wszystkim, jestem ledwo żywa. Szkoła dała mi w kość dziś :D Ostatnio rzeczywiście tu cisza...
|
|
Sro 16:41, 02 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 A co takiego tam ci robili? Torturowali? :) opowiadaj, co tam, jak tam! :D
Dodano 7 minut temu:
Ja już też uciekam, czas coś robić a mam zamiar skończyć dziś kilka rzeczy :) ciał:)
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sro 16:49, 02 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie :*.
Immortal, dawno, bardzo dawno Cię nie widziałam *rzuca się i ściska na powitanoe* :D rzeczywiście, forum nie jest już tak oblegane jak kiedyś, ale w tej chwili jest już lepiej niż było przez pewien okres czasu, kiedy to przez 3 dni zdarzało się, że napisali 5-7 wiadomości o_O.
A teraz jest już zdecydowanie lepiej, porównując z tamtą frekwencją ;).
Co u Ciebie?
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Sro 16:57, 02 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
AnEcZkA3370 miałam bardzo trudny sprawdzian z chemii, mimo że się uczyłam 2 dni do niego, nie zrobiłam wszystkich zadań, na sprawdzianie z polskiego, z czytania ze zrozumieniem dostałam artykuł z którego rozumiałam może co 2 słowo, a z matematyki była niespodziewana kartkówka :( Mój mózg już dziś nie myśli ;) W takim razie do napisania.
|
|
Sro 16:58, 02 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Konwalia :glaszcze: nie martw się szkołą, nie warto, niech mózg naprawdę już nie myśli, szczególnie o niej ;)
|
|
Wysłany:
Sro 17:03, 02 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej Sevir :) No na szczęście już trochę odetchnęłam. Jedno jest pewne dziś idę spać wcześniej, nie znowu o 12 czy 1 :D A co u Ciebie :?:
|
|
Sro 17:13, 02 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hmmm... Dzisiaj nie robiłam zbyt wiele, w przeciwieństwie do wczoraj, jak to napisałam rano. Cierpię z powodu zakwasów, coraz mocniejszych :roll:, co poza tym... O, właśnie zabieram się do oglądania Czarnego Łabędzia, tylko nie wiem, czy już go obejrzeć, czy poszukać w lepszej jakości ;).
A co u Ciebie poza szkołą?
|
|
Wysłany:
Sro 17:18, 02 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir tak poza szkołą to w sumie niewiele. Z utęsknieniem wyczekuje weekendu, a w tym momencie oglądam jakiś stary odcinek GA i jem jabłkowy kisiel. Będę musiała jutro zajrzeć wreszcie do mojego zwierza, bo w tym miesiącu nasza klasa ma hodowlankę w szkole. Wszyscy znajomi, którym mówię, że opiekuję się aksolotlem, robią wielkie oczy i pytają co to :)
|
|
Sro 17:23, 02 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Aksolotl... Wikipedia się kłania, już wiem, co to :hahaha:
Co do zwierzątek, to obok mnie żółw siostry usiłuje (jak zwykle) wykopać norę w plastikowej doniczce, w której sypia :roll: skrobie już od pół godziny.
|
|
Wysłany:
Sro 17:26, 02 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sevir no. Na szczęście, ten "mój" aksolotl nie jest różowy :hahaha: Ja też na początku nie wiedziałam czym mam się tak w sumie opiekować. Żółwie też mamy w hodowlance, jeszcze koszatniczki, szynszyla,różne ryby, gekona, a ostatnio ktoś przyniósł raki i jeśli ten jeden osobnik przetrwał to patyczaki :D
|
|
Sro 17:31, 02 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Żółwie też mamy w hodowlance, jeszcze koszatniczki, szynszyla,różne ryby, gekona, a ostatnio ktoś przyniósł raki i jeśli ten jeden osobnik przetrwał to patyczaki |
fajnie :] ja nie mam możliwości opiekowania się takim aksolotlem na przykład, raki też raczej odpadają :hahaha:
Ok, idę oglądać, ale będę pewnie wpadać co jakiś czas ;)
|
|
Wysłany:
Sro 17:34, 02 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 372, 373, 374 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 373 z 649 |
|