Dzień dobry!
Ślicznie tutaj, prawda? Tak... wampirycznie :twisted:
Odkryłam, że mam już rozplanowane całe ferie i stwierdzam, że są stanowczo za krótkie. Dwa tygodnie to tylko taka rozgrzewka.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 8:49, 18 Sty 2011
Udało mi się wstać o tej porze co uważam za osobisty sukces. Kolejnym będzie wyłączenie za chwilę przeglądarki i zaczęcie się uczyć tak jak mam to w planie :)
Hejcia wszystkim:) Idę zaraz na uczelnię, LArger than Life się ściąga, wieczorem obejrzę,ale po ujęciach, jakie Tweeterowcy wsadzili na ten portal uważam, że odcinek po prostu powala na kolana:) No nic, spadam, bo jestem w stanie się spóźnić:) Buziole:)
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Wto 10:24, 18 Sty 2011
Sal ja aż się zastanawiam, czy nie zrezygnować z bycia modem właśnie dla tych wampirycznych obrazków przy nicku :twisted:
Odcinek się ściągnął, nie wiem, czy oglądać, czy czekać na napisy.
Dobry :* dzisiaj byłam w szkole na sprawdzianie z biologii, później łaskawie zostałam na francuskim, a teraz wróciłam do domu i się "przygotowuję" do konkursu :twisted: jak widać.
Mirela, gratulacje za banner ;).
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Jeanne no dwie różne nauczycielki je prowadzą, to pewnie się nawet nie dowie, a jak już, to może sobie uświadomi p. K., tj. ta druga, że nie cierpię lekcji z nią, bo można na nich zasnąć :roll:.
Idę, może spróbuję coś zrobić z tymi konkursami, a z włączonym laptopem nic mi nie wyjdzie ;). Do napisania :papapa:
Dodano 1 minut temu:
Mirela napisał:
jeanne to może jakieś forum o wampirach? trumienki, kołki, krew
Czemu nie :twisted:
Mir, tak w ogóle, jest jasny dzień na dworze, a Ty nie w krypcie o_O?
Znowu przypomniałaś mi ucztę z Caelem :twisted:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*