Nika603 czemu Hannah nie lubisz, ona jest fajna :D Kilka(naście) stron temu pisałam o niej dłuższy komentarz w spoilerze :P
Nie 20:43, 03 Paź 2010
O a mi Akinator Geralta dopiero za drugim razem zgadł
Zgadł mi wszystkich mężów po kolei. Nawet Ryana!
Zgadł samego siebie. I mnie też.
I mojego zmyślonego przyjaciela też.
I mój cień.
Dobry jest. ^^
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Nika603 czemu Hannah nie lubisz, ona jest fajna Kilka(naście) stron temu pisałam o niej dłuższy komentarz w spoilerze
Tak?a no czytałam,no bo ja chce B&B. :x
Cytat:
Ale ja luuubię!
No wiesz,nie lubisz nas? :roll:
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet'' Wysłany:
Nie 20:45, 03 Paź 2010
A ja was nie kocham. Ja jutro obejrzę, O. Teraz Glee oglądam <3
wiolka17 napisał:
Ja tam żeruję na szkolnej drukarce. Kosztuje mnie to tylko papier.
Pf...ja mam swoją, której się podoba, że drukuję takie piekne rzeczy. Teraz wspojrzałam się w prawą stronę, a tak HuK i HuS Huddy . :serducho: Normalnie ludzie mogą mieć wziąć za zboczeńca O.o
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 20:45, 03 Paź 2010
A ja was nie kocham. Ja jutro obejrzę, O. Teraz Glee oglądam <3
Foch! :x
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Nie 20:46, 03 Paź 2010
Dobrze, że moja leżała wtedy w łóżku, bo jak zobaczyła mnie z paluchem wiszącym na kawałku skóry, to prawie zemdlała Wink
Twoje szczęście. ;)
U mnie był dziś zlot czarownic - sorry, rodzinny i wspominaliśmy z kuzynami upadki, stłuczenia, zadrapania, itd. No i wypominali mi, że jak w wieku 4 lat rąbnęłam kuzyna łopatką, to tak do dzisiaj została mu rysa na bani. :mrgreen:
Cytat:
jeanne napisał:
Rocket z entuzjazmu dostajesz +5 Mr. Green
To jeszcze drugie tyle i wygram czajnik albo blender...
:hahaha: Zabiłaś mnie. :mrgreen:
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Nie 20:47, 03 Paź 2010
ja nie mówię, że jest boska z wyglądu, choć jest ładna, ale generalnie podoba mi się postać :D Mimo, że jestem w 100% za B&B :D To już wyjaśniałam wcześniej, że ona jest taki drugi Sully, tylko tym razem to bije w Bones i dobrze, niech pocierpi trochę, będę wredna i powiem, że zasłużyła, odrzuciła Bootha, więc niech teraz pocierpi. Byleby nie za długo, jak Hannah zniknie po kilku odcinkach to będzie idealnie :P
Nie 20:50, 03 Paź 2010
Nie 20:50, 03 Paź 2010
Trzy razy klikałam "go on" i rzeczywiście nie zgadł, ale na końcu przedstawił mi trzydzieści propozycji i była tam Rachel Cuddy ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
:hahaha: No co Ty. Ja ostatnio tatę wołałam, aby pokazać jakie `niezłe dupy` są w teledysku :hahaha:. I w ogóle sąsiad się pytał, czy mam namiar na Lisę, bo się jej oświadczy :mdleje: :hahaha:. Za to moja mama nie cierpi Hugh i go wyzywa. :( Jedyna Aneta mnie ratuję i pomaga mi w tym trudnym okresie. xD A co do zboczeńca to raczej nie, poczekaj już Ci liczę ile mam Huków i HuSów xD Tylko zapalę światło
Edit : 14 HuKów i Jeden HuS :(
Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Nie 20:53, 03 Paź 2010, w całości zmieniany 3 razy
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 20:51, 03 Paź 2010