|
 |
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Tak, wiem jestem nudna - House i tylko on!
|
|
Wysłany:
Pią 18:07, 13 Lis 2009 |
|
Kasha49
Student medycyny

Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
hahah - witold latoszek x DD
dobre sobie - House, oczywiście :D
|
|
_________________ ' Jeśli cuda się zdarzają, to znaczy, że mam jeden procent szansy . ' ; 3
Wysłany:
Nie 19:19, 15 Lis 2009 |
|
confused
Student medycyny

Miasto: Krk .
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Greg zawsze bd. górą :)
|
|
_________________ Luizka ;)
Wysłany:
Pon 20:44, 21 Gru 2009 |
|
luiza9595
Student medycyny

Pochwał: 1
Miasto: Koło
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
"Trzynastka" i..Cuddy - bo pomimo swojego wieku jest jak wino, interesująca i wciąż piękna no i jest to typ dojrzałej kobiecości który mi się jak najbardziej podoba...
|
|
Wysłany:
Wto 18:19, 23 Lut 2010 |
|
deathspellomega
Student medycyny

Miasto: Houseville
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Oczywiscie Greg : )
|
|
Wysłany:
Wto 19:19, 23 Lut 2010 |
|
Hałs.
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ostatnio uznałam, że Toub jest dziwny, właściwie gdy oglądałam odc Selfish w całkowitym oryginale, więc on odpada:) Foreman, nie jestem do niego przekonana, jako facet jest po prostu zabójczy:), Chase - wszyscy go chwalą, ja to nie wszyscy, Wilson - umie się martwić i jak się przyjaźni, to widać, że chce pomóc, lubię go bardzo bardzo. And the Winner is... Gregory House!
Pewnie, kto nie lubi tego zabójczo przystojnego dupka! On ma w sobie wszystko to, co powinien mieś facet:błyskotliwość, inteligencję, poczucie humoru i... jednym słowem jest słodki:) - to tak jeśli chodzi o aktorów, bo widzę, że jest mowa i o kobietach!
Stanowczo Cuddy, nie Cam, nie 13, Cuddy! Rewelacja, nigdy nie wyjdę z podziwu dla Lisy Edelstein i za rolę Cuddy i za jej indywidualność. TA kobieta działą na mnie jak najlepszy narkotyk. Nie sposób się nie uśmiechać!
Ta para stanowczo u mnie wygrywa!!
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sob 21:44, 02 Paź 2010 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|