Hej : )
Przyszłam na chwilę, bo później musze nadrobić braki w umyślę z Historii :(.
Okazało się, że moja rodzina powiększyła się o dwóch potomków, oczywiście puchatych :D. Dziś w czasie spaceru z Neonem koło mojego chlewka(tam zostały poczęte) biegały dwa czarne, małe kotki <3. Postanowiłam się z nimi zaprzyjaźnić, że poszłam do domu po jedzenie. O dziwo pobiegły zjadły i stwierdziły, że jestem fajny ziomek, bo nie mogłam od nich się odpędzić i jeden teraz śpi na moim balkonie xD.
A tym czasem idę się chyba uczyć :(
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Czw 19:49, 30 Wrz 2010
Bo Starbucks jest jeszcze bardziej lansiarski niż Coffee Heaven.
Ale mają tam boskie frappuccino.
Wreszcie koniec dzisiejszego dnia! Padam na pyszczek, ale znając mnie zapewne znów zostanę na nocne premiery i pójdę spać koło piątej.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
U mnie trochę się pozmieniało, na szczęście na lepsze. Udało mi się wczoraj zdać prawko i mam jeszcze jedną osobę na korki - krótko mówiąc jestem happy. :)