In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Dzień dobry :P Obudziłam się nawet o godzinie 1:45, ale po rozważeniu wszystkich za i przeciw postawiłam jednak na rozsądek i biorąc pod uwagę, jak poważne zadanie mnie dziś czeka w pracy z samego rańca, postanowiłam dalej spać. Dzięki temu zadanie wykonane wzorowo punktualnie o godzinie 11:00 :mrgreen:
Dlaczego jest ciemno, ponuro i pada? :roll: Znowu będzie mnie spanie prześladować po pracy, ale nie dam się, będę twarda :mrgreen:
Trzy budziki jakimś cudem zdołały mnie wreszcie obudzić. Ale dzielnie się broniłam. ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.