|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 52, 53, 54 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
lesio napisał: | Marguerite napisał: | lesio myślę,że będę jedyną osobą,która serialu być może nie będzie oglądać Być może moje dzisiejsze nie oglądanie odcinka,to tylko wstęp do nie oglądania całej 7 serii |
Aż tak desperackich kroków podejmować nie będę i jutro raczej obejrzę premierowy odcinek. Ale bardziej z ciekawością niż entuzjazmem :roll: |
Yyy, ja nie uważam mojej niechęci do obejrzenia premiery i reszty za jakąś desperację. Już z tym sezonem byłam na bakier,jeśli idzie o ilość obejrzanych odcinków,wiec...
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Pon 19:02, 20 Wrz 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Co do języków obcych to też za nimi nie przepadam, ale jestem w szkole dwujęzycznej z francuskim, więc chcąc nie chcąc, po tych 2 latach coś umiem, ale jak się ma przez rok 9h tygodniowo, a w następnym roku 6h tyg, to coś tam się umie :P
Język milion razy ładniejszy niż niemiecki i choć ten drugi prostszy, to w życiu bym nie wybrała niemca :roll:
Marg też miałam ambitny plan nie oglądania 7 sezonu, ale widzę, że może być ciężko, bo jak się chodzi do szkoły z Domą to wiesz...
A ty czemu nie chcesz oglądać, pamiętam, że Mirela pisała, że nie zamierza oglądać, ale ty też?
|
|
Wysłany:
Pon 19:05, 20 Wrz 2010 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | Czyli mam rozumieć będę cierpieć, przez tłumy, które mnie zlinczują |
Bez przesady :P.
Salciu, nie ma za co :) :*
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Pon 19:06, 20 Wrz 2010 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej. Zrobiłam lekcje. I zastanawiam się, gdzie mogę obejrzeć House'a 2day? :mrgreen:
Gdzie oglądacie?
Ostatnio zmieniony przez kretowa dnia Pon 19:12, 20 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Pon 19:08, 20 Wrz 2010 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Yyy, ja nie uważam mojej niechęci do obejrzenia premiery i reszty za jakąś desperację. |
To taka lekka ironia z tą desperacją :wink: Ale mój błąd :D
|
|
Pon 19:10, 20 Wrz 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Marg też miałam ambitny plan nie oglądania 7 sezonu, ale widzę, że może być ciężko, bo jak się chodzi do szkoły z Domą to wiesz... |
No nie wiem :P A tak poważnie podejrzewam,że będzie to trudne :hahaha: Doma, jest naczelna fanka serialu na forum :)
nimfka napisał: | A ty czemu nie chcesz oglądać, pamiętam, że Mirela pisała, że nie zamierza oglądać, ale ty też? |
Może jak politycy,przemilczę i publicznie nie napiszę,czemu nie chcę oglądać serialu :) Jako siostry powinnyśmy się trzymać razem :twisted:
Ewel napisał: |
Bez przesady Razz. |
Wymyślicie jakieś lepsze tortury :lol: Będę musiała uważać :D
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Wysłany:
Pon 19:13, 20 Wrz 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A tam, obejrzelibyście z samego sentymentu, albo żeby popatrzyć na Hałsową laskę, a nie 8)
Mam w notatce słowa, których nie rozumiem O.o Dzięki borowi za wiki.
|
|
Pon 19:15, 20 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | ona jak nie obejrzę to mi jutro minuta po minucie, ba sekunda, po sekundzie opowie cały odcinek Rolling Eyes |
I prawidłowo! Masz ją gorąco za to wyściskać od jeanne :D
Zaraz sobie wydrukuję tego Housa z demotywatorów z "bierz się do nauki", bo chyba się nie wezmę.
Dodano 1 minut temu:
Oh nie! Na exsite jest MySQL Fatal error! (moja szkoła, śmiertelny błąd? :hahaha: ) cóż ja pocznę :(
|
|
Pon 19:19, 20 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć Dzieciaczki powróciłem z dalekich zakamarków mojego pulpitu
|
|
Pon 19:20, 20 Wrz 2010 |
|
Korn
Neurolog

Pochwał: 9
Miasto: Mielec/Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Marguerite napisał: | Doma, jest naczelna fanka serialu na forum Smile |
dokładnie :P ona jak nie obejrzę to mi jutro minuta po minucie, ba sekunda, po sekundzie opowie cały odcinek :roll: |
Wiesz,widz jakiś pozytyw tego ;) nie zarwiesz nocy :) a odcinek i tak będziesz znać.
Ehh, muszę jutro odebrać dyplom, a już kompletnie zgłupiałam jak jest ten mój bos otwarty...
|
|
Wysłany:
Pon 19:22, 20 Wrz 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć Korn, siedziałeś w koszu? :o
Nemezis gratuluję
|
|
Pon 19:23, 20 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 52, 53, 54 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 53 z 649 |
|