|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 628, 629, 630 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Do wyrażania swojego zdania, owszem, ale może w nieco bardziej dyplomatyczny sposób, nie sądzisz, Agawo?
Dodano 3 minut temu:
vanilla_bear napisał: | Agatar napisał: | vanilla_bear Czyżbyś miał jakiś problem, mężczyzno z Radomia. Niezwykle ambitny obrazek, jaki został przez Ciebie wklejony sugeruje, żeowszem. Czyżbyś potrzebował pomocy? *szuka w kieszeni wizytówki do psychiatry* Proszę bardzo! I teraz odpowiedź na pytanie, którego nie zadałeś : nie, nie chodziłąm do niego. Tomój kochany wspólnik. Ja rozwiązuje problemy w brutalniejszy sposób*szuka w kieszeni czegoś innego, nieco bardziej niebezpiecznego...* |
Nie rozśmieszaj mnie. Ten koleś jest, najmniej "pięknistym, cudoFnym, epickim i zajedwabistym facetem" jakiego ostatnio widziałem. A uwierz, ze w Radomiu widuje naprawde ciężkie przypadki deformacji twarzy. Myślisz że dlaczego jest singlem? Raczej nie z wyboru... z reguł grał najbardziej porąbane rolę psycholi jakie się trafiały. Nie trawie gościa i jego aparycji. Dlatego wstawiłem obrazek, by poskąpić Wam tego komentarza. |
Dziękuję za dyplomację i wytłumaczenie. Ja tam lubię jego psychiczną twarz, ale każdy ma prawo do własnej opinii, dlatego tez rozumiem Cię. Mimo to wcale nie twierdze, żema deformację twarzy. I na pewno wielu osobom się podoba. Czemuś jest taki pewny, że nie z wyboru?
|
|
Sro 17:05, 15 Wrz 2010 |
|
Agatar
Student medycyny

Miasto: Wieliczka
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
vanilla_bear napisał: | Nie rozśmieszaj mnie. Ten koleś jest, najmniej "pięknistym, cudoFnym, epickim i zajedwabistym facetem" jakiego ostatnio widziałem. A uwierz, ze w Radomiu widuje naprawde ciężkie przypadki deformacji twarzy. Myślisz że dlaczego jest singlem? Raczej nie z wyboru... z reguł grał najbardziej porąbane rolę psycholi jakie się trafiały. Nie trawie gościa i jego aparycji. Dlatego wstawiłem obrazek, by poskąpić Wam tego komentarza. |
vanilla_bear, teraz taka moda jest na takich facetów ;) nie irytuj się, bo nic tym nie zdziałasz. ja już się przyzwyczaiłam do tego.
|
|
_________________ Mój Kochany małż Greg :*
my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
|
sinaj
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 35 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Legnica/Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Agatar napisał: | Do wyrażania swojego zdania, owszem, ale może w nieco bardziej dyplomatyczny sposób, nie sądzisz, Agawo? |
No jasne. Jeszcze powiedz, że wstawienie obrazka zamiast wyrażania niepochlebnego zdania, jest mało dyplomatyczne...
Agatar napisał: | Dziękuję za dyplomację i wytłumaczenie. Ja tam lubię jego psychiczną twarz, ale każdy ma prawo do własnej opinii, dlatego tez rozumiem Cię. Mimo to wcale nie twierdze, żema deformację twarzy. I na pewno wielu osobom się podoba. Czemuś jest taki pewny, że nie z wyboru?
|
Przyznaję, że nie jestem piękny, ani nawet brzydki. Jestem paskudny, ale przy tym kolesiu wymiękam.
Jak podoba Ci się jego portret psychologiczny, a właściwie portret psychologiczny postaci przezeń granych, to niech Ci się podoba. Ale używaj wtedy innych określeń niż, cudowny, piękny, zajedwabisty.
Ostatnio zmieniony przez vanilla_bear dnia Sro 17:07, 15 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
vanilla_bear
Stażysta

Użytkownik zbanowany Pochwał: 2
Miasto: Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobra, czas skończyć ten temat, zanim dojdzie do obustronnego obrzucania się mięsem. Ktoś ma propozycje tematu na dyskusję?
|
|
|
BluePoliceBox
Kardiochirurg

Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
vanilla_bear Jest dyplomatyczne bardzo, ja jednak oczekiwałam jakiegoś rozwinięcia i miło mi, że się takowego doczekałam. Nie musisz go wielbic, nikt Ci nie każe. Przynajmniej mamy temat dyskusji na RwT i szybko dobijemy do 1000... :D
Tak, Agawo - koniec. Co powiecie na...*myśli*... "muzykę" lat bieżacych?
|
|
Sro 17:07, 15 Wrz 2010 |
|
Agatar
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
sinaj napisał: | vanilla_bear, teraz taka moda jest na takich facetów nie irytuj się, bo nic tym nie zdziałasz. ja już się przyzwyczaiłam do tego.
|
Hohoł, wiem coś o tym :D
|
|
Sro 17:08, 15 Wrz 2010 |
|
vanilla_bear
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeszce w nawiązaniu dopoprzedniej dyskusji - vanilla_bear - wolałbyś gdybym zachwycała się Bieberem, naprawdę?
Śmiesz twierdzic, że nie mamy kontrargumentów, tak?
|
|
Sro 17:10, 15 Wrz 2010 |
|
Agatar
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
o.O co to za dziwne tematy?
jest tu jeszcze moja siostra? :D
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Sro 17:11, 15 Wrz 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

Pochwał: 30
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jeszce w nawiązaniu dopoprzedniej dyskusji - vanilla_bear - wolałbyś gdybym zachwycała się Bieberem, naprawdę? |
A któż tak powiedział? Zacznij rozgraniczać żartobliwe wzmianki na bagatelne tematy, od poważnych rozmów, a wtedy możemy podyskutować.
Dodano 2 minut temu:
Agatar napisał: | Śmiesz twierdzic, że nie mamy kontrargumentów, tak? |
A i owszem, choć użycie wyrażenia "śmiesz" jest tutaj nie na miejscu. Nie jestem Twoim podwładnym, czy psem, byś się tak wobec mnie zwracała. Mogłabyś użyć tego słowa w średniowieczu, na zamku królewskim, do swojego parobka, przynoszącego Ci zborze.
Ostatnio zmieniony przez vanilla_bear dnia Sro 17:15, 15 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Sro 17:14, 15 Wrz 2010 |
|
vanilla_bear
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dlaczego mam oceniać faceta przez pryzmat postaci przezeń granych, hm? To, że gra psycholi wcale nie oznacza, że sma nim jest. Ja swego czasu grałam mężczyznę, a mimo wszystko wcale takowym nie jestem. Nie sądzę, że to wybitnie trafne porównanie, ale mimo wszystko... A jeżeli takowych gra, a takowym nie jest oznacza, że po prostu ma talent, ot co!
A teraz - wybacz. Dyskusja z Tobą jest niezwykle interesująca, kontrargumentów mam miliony, ale niestety muszę schodzic. Do zobaczenia, ludzie.
|
|
Sro 17:15, 15 Wrz 2010 |
|
Agatar
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr napisał: | o.O co to za dziwne tematy? |
fanki bronią swojego idola no i masz ;)
Cytat: | jest tu jeszcze moja siostra? |
melduje się ;D
zapytałabym, jak zadania z chemii, ale troche się boje wiedzieć... :P
|
|
_________________ Mój Kochany małż Greg :*
my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
Sro 17:16, 15 Wrz 2010 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 35 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Legnica/Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Agatar, kilkowiek jesteś nie przejmuj się. Jak wkleje gdziekolwiek zdjęcie mojego idola, to faceci wyjezdzają zaraz z tekstem "co to za pasztet" :P cóż, najwyrazniej zazdroszczą że lecą na nich panienki, podczas gdy oni siedzą całe dnie przed kompem oglądając megan fox na monitorze :P
a teraz przejdzmy do robienia tych 8 stron :D
sis - super!! pomogłaś mi jak nie wiem. wczoraj pisałam exam i nieźle poszło. trzymaj kciuki ;)
Ostatnio zmieniony przez Hambarr dnia Sro 17:17, 15 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Sro 17:16, 15 Wrz 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

Pochwał: 30
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Agatar napisał: | Śmiesz twierdzic, że nie mamy kontrargumentów, tak? |
Agatar, z tymi kontrargumentami to ty bądź ostrożna...
Dobra, popatrzę sobie jak się kłócicie, mam gdzieś wzmianki, że to też trochę moja wina, im szybciej i gęściej będziecie się przerzucać postami, tym szybciej otworzę szampana, zacznie się nowe RwT i o wszystkim "się zapomni".
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | teraz - wybacz. Dyskusja z Tobą jest niezwykle interesująca, kontrargumentów mam miliony, ale niestety muszę schodzic. Do zobaczenia, ludzie.
|
Cześć. I pamiętaj o tych winylach... I problem umarł śmiercią częściowo naturalną.
Hambarr napisał: | a teraz przejdzmy do robienia tych 8 stron |
Teraz już siedmiu! :D
|
|
Sro 17:18, 15 Wrz 2010 |
|
BluePoliceBox
Kardiochirurg

Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Przejrzałam swój temat w fanarcie i stwierdziłam, że cofam się w rozwoju :o
Próbowałam obczaić, o co dokładnie jest ta zażarta dyskusja ale mój musk już nie pracuje :D
|
|
Sro 17:19, 15 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Dlaczego mam oceniać faceta przez pryzmat postaci przezeń granych, hm? To, że gra psycholi wcale nie oznacza, że sma nim jest. Ja swego czasu grałam mężczyznę, a mimo wszystko wcale takowym nie jestem. Nie sądzę, że to wybitnie trafne porównanie, ale mimo wszystko... A jeżeli takowych gra, a takowym nie jest oznacza, że po prostu ma talent, ot co!
A teraz - wybacz. Dyskusja z Tobą jest niezwykle interesująca, kontrargumentów mam miliony, ale niestety muszę schodzic. Do zobaczenia, ludzie. |
Ujmę to w sposób w jaki wykładowcy sztuk pięknych w tym aktorstwa lubią powiadać: "Stajesz się tym kogo grasz." Przykłądem jest chociażby Heath Ledger, który popełnił samobójstwo, zaraz po skończeniu filmu, w którym grał niebywale świetnie psychopatycznego morderce. Więc, Twoja sprawa kto Ci się podoba, ale nie próbuj zmieniać mojego zdania i najeżdżać na mnie gdy je mam.
|
|
Sro 17:20, 15 Wrz 2010 |
|
vanilla_bear
Stażysta

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 628, 629, 630 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 629 z 636 |
|