|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 496, 497, 498 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Nika603 szkoda że ja nie jestem taka pracowita nigdy nie mogę się zmobilizować. Nie wiem czy to jestem jakaś ułomna jestem. I mam słabą pamięć żeby iść na studia medyczne :)
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Nie 20:21, 05 Wrz 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Idealne podsumowanie utworu Smile Mogłabyś pisać streszczenia dla jakichś wydawnictw na tył okładki Very Happy |
Wszystko, tylko nie lektury szkolne! Przeczytałam każdą jedną, jaka została mi zadana i z miłą chęcią wzięłabym ponownie w ręce może ze 2-3.
To Wy wszyscy chcecie na medycynę? :shock:
|
|
Wysłany:
Nie 20:21, 05 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nika603 napisał: | dzięki za wsparcie mam nadzieje,że sobie poradzę i napewno nie jesteś d*bilem wiem to uwierz, gorzej ze mną i moją samooceną |
Natalia, wydajesz mi się bardzo ciekawą i nienormalną osobą, a ja takie bardzo lubię.
Póki co muszę uciekać, trzymajcie się grzecznie...jutro do szkoły :)
|
|
Wysłany:
Nie 20:23, 05 Wrz 2010 |
|
joker508
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Też nie lubiłem fizyki, ale siłą rzeczy...musiałem polubić. | mi akurat o fizyke nietrudno,ale chemia hmm...niby 5 jest ale czy będzie?
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Nie 20:23, 05 Wrz 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: |
To Wy wszyscy chcecie na medycynę? |
ja nie, nikt mnie nie zmusi do uczenia się biologii i chemii. ale ja tu tylko sprzątam.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Nie 20:24, 05 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nika603 napisał: | mi akurat o fizyke nietrudno,ale chemia hmm...niby 5 jest ale czy będzie? |
Jescze tak ci powiem, że ja w gimnazjum miałem 5/6 a z moim nowym profesorem nie wiem czy bede miał 3, bo on utrzymuje poziom akademicki. Dobra uciekam już :)
Bajo Nati :)
|
|
Wysłany:
|
joker508
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Pa!do usłyszenia lub raczej napisania! :] nienormalna jestem wiem!i dziękijoker
|
|
Wysłany:
|
Nika603
Laryngolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Cytat: | Idealne podsumowanie utworu Smile Mogłabyś pisać streszczenia dla jakichś wydawnictw na tył okładki Very Happy |
Wszystko, tylko nie lektury szkolne! Przeczytałam każdą jedną, jaka została mi zadana i z miłą chęcią wzięłabym ponownie w ręce może ze 2-3. |
mam to samo :) tylko, że nie przeczytałam wszystkich :P
rocket queen napisał: | To Wy wszyscy chcecie na medycynę? :shock: |
ja jeszcze ze 3 lata temu poważnie się nad tym zastanawiałam ;) ale moja rodzicielka wytłumaczyła mi, że pierwszego roku zakuwania na pamięć wszystkiego co da się w ludzkim ciele znaleźć bym nie przetrwała, bo nie umiem zakuwać ;)
a potem bardzo długą i pokręconą drogą znalazłam się na kulturoznawstwie bliskowschodnim ;)
|
|
Wysłany:
Nie 20:25, 05 Wrz 2010 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

Pochwał: 11
Miasto: Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Egzamin w tym tygodniu. Na chwilę obecną rozważam czy go nie przełożyć, bo pomimo tego, że mam jeszcze kilka dni oddechu, wcinam Persen jak wściekła. |
Jeeju, moje największe marzenie - prawo jazdy :D Ale bardzo głęboko obawiam się czy jestem zdolna być kierowcą xDD
rocket queen napisał: | tudzież ubierał się co najmniej dziwnie... w końcu, kto z własnej i nieprzymuszonej woli przywdziewa granatowe kamizelki i żółte koszule? |
o tak, o tak, też zwróciłam na to uwagę ^^ Ale ten Werter serio miał coś na bańce... te jego wynurzenia doprowadzały mnie do szału i po prostu nie mogłam się na nich skupić :P Chociaż książka sama w sobie nie jest taka zła :D
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Nie 20:25, 05 Wrz 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | a potem bardzo długą i pokręconą drogą znalazłam się na kulturoznawstwie bliskowschodnim | czemu akurat taki pomysł?i co potym można robić? :] ciekawe...
|
|
Wysłany:
Nie 20:26, 05 Wrz 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
vanilla_bear napisał: |
Sam bożek miał może i smutne życie, jednak pełne zwrotów i niespodzianek, tych radosnych jak i smutnych. Był dobrym "człowiekiem", ustatkowanym, ciężko pracującym i ceniącym własną pracę. Można by rzec, że w pewnym stopniu oddaje to moje życie, stąd wybór takiego imienia |
Tutaj muszę przyznać rację każdej z wymienionych cech. A jeżeli odnajdujesz angalogię z swoim życiem to ok. W końcu sam najlepiej znasz samego siebie.
Chasper napisał: | A no jesteśmy, jako iż nasza klasa to CHÓman to teoretycznie (i praktycznie ) pędzimy z materiałem. Gdy babka podała nam program na cały rok to z deczka się przeraziłam O.O a zwłaszcza powtórzeniami na 30 pytań O.o Straszy nas, że druga klasa jest najtrudniejsza, że pierwsza to lajcik, bla bla.... Mam nadzieję, że tylko żartowała ^^ |
My dopiero zaczynamy oświecenie ale teraz mamy omówić Potop bo miał być przeczytany przez wakacje żeby potem nie tracić czasu w roku szkolnym. A co do tej drugiej klasy to nam też opowiadała jakieś historie o wielkiej ilości lektur, pozytywistycznych "cegłach" i o tym że będziemy mieli full z przedmiotów prowadzących. Ale jakoś nie jestem przerażony :D
|
|
Nie 20:27, 05 Wrz 2010 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nika603 napisał: | Cytat: | a potem bardzo długą i pokręconą drogą znalazłam się na kulturoznawstwie bliskowschodnim | czemu akurat taki pomysł?i co potym można robić? :] ciekawe... |
Można chociażby być tłumaczem - przy dzisiejszej coraz większej emigracji ludzi z krajów arabskich do europy ma to przyszłość. A pomysł stąd, że interesują nie tamte kultury po prostu. Chciałabym jeszcze pójść na indologię i nauczyć się hindi, ale myślę, że wcześniej niż za 2 lata nie będę próbować...
|
|
Wysłany:
Nie 20:29, 05 Wrz 2010 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

Pochwał: 11
Miasto: Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja też jestem w 2 klasie tylko technikum :) ale mamy zamiar omawiać Cierpienia młodego Waltera pod koniec października. A tak po za tym ile to ma stron?
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Nie 20:30, 05 Wrz 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | ja jeszcze ze 3 lata temu poważnie się nad tym zastanawiałam Wink ale moja rodzicielka wytłumaczyła mi, że pierwszego roku zakuwania na pamięć wszystkiego co da się w ludzkim ciele znaleźć bym nie przetrwała, bo nie umiem zakuwać Wink
a potem bardzo długą i pokręconą drogą znalazłam się na kulturoznawstwie bliskowschodnim Wink |
Coś czuję, że kroi się 5 cudownych lat. Moja znajoma studiowała/studiuje coś w ten deseń na UJ (chyba turkologię), ale od kilku lat nie mam z nią kontaktu. Wiem tylko tyle, że po pierwszym roku była wniebowzięta. Jakich języków będziesz się uczyć?
Co do zakuwania na kierunku lekarskim... Mieszkałam przez dłuższy czas z dziewczyną, studiującą medycynę, która uchodziła za prymuskę i niezłego mózga. Od poniedziałku do piątku siedziała nad książkami od 14-15 do 23. I bynajmniej nie czytała sobie podręczników, tylko uczyła się ich na pamięć.
Dodano 1 minut temu:
Chasper napisał: |
o tak, o tak, też zwróciłam na to uwagę ^^ Ale ten Werter serio miał coś na bańce... te jego wynurzenia doprowadzały mnie do szału i po prostu nie mogłam się na nich skupić Razz Chociaż książka sama w sobie nie jest taka zła Very Happy |
Niesamowicie intrygowała mnie jeszcze jego niespotkana miłość do dzieci. Przez moment podejrzewałam go nawet o zapędy pedofilne.
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Nie 20:39, 05 Wrz 2010, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Wysłany:
Nie 20:34, 05 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 496, 497, 498 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 497 z 636 |
|