nic ciekawego, zostaje mi napawać sie ostatnimi dniami wolnosci... A u Ciebie? słyszałam o wczorajszej konferencji, twojej, mamuta i nuciora, ba widzialam ja xD myslalam ze zejde
Haha :mrgreen:
Tak mieliśmy wczoraj ostrego świra na punkcie / wiadomo jakiej parki/ a że troche śmiechu nie zaszkodzi to mieliśmy niezłą beke :wink: :jupi:
Dzień dobry wszystkim!
Ktoś w ogóle zauważył, że mnie nie było? :] Przejechałam Polskę wszerz i wzdłuż i mogę stwierdzić, że wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. I strasznie mi się dłużył ten tydzień.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 20:04, 29 Sie 2010
Na pewnno któraś część "Dekalogu" Kieślowskiego, końcówka TLW i może uda się "Sugar Rush" z jeden odcinek, ale wątpię, bo padnę, a muszę raniutko wstać.
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 20:06, 29 Sie 2010
wow dawno tylu ludzi tu nie widziałam :D
hej alhambra :*
Cytat:
nimfka, albo oglądasz Bones i House'a albo wcale, o!
phi!! Bones bez względu na wszystko będę oglądała, już nadrobiłam wszystkie zaległości spoilerowe i widziałam boskie promo, już się nie mogę końca września doczekać :D Nawet
Spojler:
mi kiss B&H nie przeszkadza
Nie 20:07, 29 Sie 2010
Na pewnno któraś część "Dekalogu" Kieślowskiego, końcówka TLW i może uda się "Sugar Rush" z jeden odcinek, ale wątpię, bo padnę, a muszę raniutko wstać.
Zazdroszczę bo ja nawet na odrabianie strat filmowych nie mam czasu :(
A też muszę jutro wstać do pracy o 5 rano :roll:
madziu pa:*
Ostatnio zmieniony przez Mrukasia dnia Nie 20:10, 29 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz