|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 276, 277, 278 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Za takich się wychodzi, ale kocha się badassy |
exactly :lol: i najbardziej wzdycha się do osób, które są nieosiągalne. Słyszałam, że jak ktoś jest w takiej osobie zakochany, to już potem nigdy nikogo nie obdarza takim silnym uczuciem. To coś zupełnie innego, taka platoniczna miłość jest magiczna. ;)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Wto 13:27, 24 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
Szczerze, to załatwianie takich spraw przez gg to objawy największego i najbardziej upodlającego człowieka tchórzostwa.
|
To prawda! Tylko to było takie moje małe marzenie.. nierealne i absolutnie nie na miejscu w takiej zaistniałej sytuacji :wink:
Cytat: | Takie życie. Ja też zawsze miałam wrażenie, że najlepszy facet to romantyk, czuły, troskliwy i po uszy zakochany. Jak się potem okazało, to coś strasznego. Co prawda mój P. okazał się największym dupkiem świata, ale w czasie trwania naszego związku był tak słodki, że aż mnie mdliło. Nie lubię, jak ktoś powtarza milion razy dziennie "śliczna jesteś", albo "kocham cię". Blah. |
Niektórzy jednak lubią takich romantycznych.. nie mam tu na myśli w filmach gdzie grają jacyś wielcy, znani aktorzy tylko w życiu. P.? Nie znam historii z nim. Ja też takich tekstów zaczynam nie lubić :(
|
|
Wysłany:
Wto 13:27, 24 Sie 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis napisał: | jest tak duszno i tak niemożliwie boli mnie głowa i serce, że chyba zaraz zaszyję się w jakiejś ciemnej i chłodnej czasoprzestrzeni. Evil or Very Mad
|
To pewnie kwestia pogody. U mnie, choć wygląda jakby zbierało się na deszcz, powietrze jest jakieś takie zawiesiste. Tutaj byt też nie jest najłatwiejszy xD
Ostatnio zmieniony przez A.B. dnia Wto 13:32, 24 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Wto 13:28, 24 Sie 2010 |
|
A.B.
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | P.? Nie znam historii z nim. |
Jak to nie znasz? Nigdy nie słyszałaś historii o moim prawie 3-letnim związku, który zakończył się przed zeszłorocznymi wakacjami?
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Wto 13:29, 24 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | i najbardziej wzdycha się do osób, które są nieosiągalne. Słyszałam, że jak ktoś jest w takiej osobie zakochany, to już potem nigdy nikogo nie obdarza takim silnym uczuciem. To coś zupełnie innego, taka platoniczna miłość jest magiczna. |
Boże, ja mam coś takiego! To może to jest już na to wszystko odpowiedzią..
|
|
Wysłany:
Wto 13:29, 24 Sie 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A.B. napisał: | To pewnie kwestia pogody |
ból głowy?
mnie głowa nie boli odkąd znalazłam swoje okulary.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Wto 13:31, 24 Sie 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś uduś, zjedz, zrób wszystko ale ja w ogóle o tym związku nic a nic nie słyszałam! Opowiadaj
|
|
Wysłany:
Wto 13:31, 24 Sie 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jak to nie znasz? Nigdy nie słyszałaś historii o moim prawie 3-letnim związku, który zakończył się przed zeszłorocznymi wakacjami?
|
Ja też nie słyszałam :shock:
|
|
Wto 13:32, 24 Sie 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiecie, że wygrałabym konkurs na najgłupsze zdjęcie z wakacji, jakby ktoś taki zorganizował?
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Wto 13:40, 24 Sie 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, wiesz, czasem trudno zdać sobie sprawę z tego, że ta miłość platoniczna istnieje tylko w nas, że nigdy nie będzie spełniona i nawet, jeśli spotykamy kogoś wspaniałego na naszej drodze, od razu skazujemy to na niepowodzenie, bo istnieje nadal tamta osoba. :roll:
W takim razie powiem w największym skrócie. Pod koniec gimnazjum kochałam się w koledze z klasy, on mnie olał i pojawił się Paweł, jak mi się wtedy wydawało - anioł wybawiciel, który wyciągnął mnie z nieszczęśliwej miłości. :lol: Przez rok byliśmy blisko na stopie koleżeńskiej, bo w mojej głowie cały czas był A.. W końcu zdałam sobie sprawę, że to nie ma sensu i postanowiłam spróbować z Pawłem, bo to on pierwszy chciał czegoś ode mnie, ale ja, ze względu na A. na początku się przed tym broniłam. Z P. byłam ponad dwa lata. Były wzloty i upadki, spowodowane osobnikiem o imieniu Kasia, która była jego dziewczyną jeszcze przede mną. Nie podobało mi się to, że mieli cały czas kontakt, że czasem ona była ważniejsza. Czułam, że coś ich łączy i cały czas to we mnie siedziało, choć wszyscy w koło krytykowali i twierdzili, że przesadzam. W zeszłym roku w Boże Ciało powiedział, że nie wie, czy mnie kocha i chce przerwy. Cios prosto w serce i kilka dni milczenia. Nie wytrzymałam i postanowiłam odezwać się pierwsza. Spotkaliśmy się. Zerwał. Kilka dni później okazało się całkiem przypadkiem, że cały czas mnie oszukiwał i spotykał się z panną Kasią, kryli go nawet koledzy. Nawet mnie zdradził. :lol: Zerwałam z nim całkowicie kontakt. Gdyby nie to, może rozmawiali byśmy do dzisiaj. Od tego czasu nawet kilka razy próbował się do mnie odzywać, twierdząc, że już wie, czego chce, ale kopnęłam go w dupę. Nie mam zamiaru tracić czasu na kogoś takiego. I tak to nie było jakieś wyjątkowe uczucie. Teraz na ulicy mówimy sobie 'cześć' i nic poza tym. Pewnie nie wiedzie mu się w życiu uczuciowym, dlatego do mnie zagadywał i na pewno ma na to też wpływ fakt, że studiujemy w tym samym mieście. Może chłopak zdecydował się ustatkować?
|
|
Wysłany:
Wto 13:40, 24 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja uciekam obejrzeć jakiś film, może jeszcze później do was zajrzę.
See you again.
|
|
Wysłany:
Wto 13:42, 24 Sie 2010 |
|
joker508
Dermatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jej, Juniuś, faktycznie burzliwy związek... A jak Ci sie wiedzie obecnie, jeśli mogę spytać, oczywiście?
maria lucie napisał: | wiecie, że wygrałabym konkurs na najgłupsze zdjęcie z wakacji, jakby ktoś taki zorganizował? |
Serio?! Pokażesz? :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 13:45, 24 Sie 2010 |
|
A.B.
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kajak-Tygrysek Pokazuj!
Juniuś Oooo... zatkało mnie O.o Teraz nie wiem jak skomentować...
|
|
Wto 13:47, 24 Sie 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 276, 277, 278 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 277 z 636 |
|