ej, ej, nie mam zwyczaju ślinić ludzi, mogę Cię co najwyżej pocałować w czółko :-P
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 20:51, 23 Sie 2010
Ann! wieki całe Cię chyba nie czytałam!
u mnie słychać radio, ktoś tam znowu się o czymś tam wymądrza. nie wiem nawet o czym mówią.
i czytam sobie "Szumowiny" Singera, strasznie mi się podoba ta książka. wyczytałam w niej jedno takie zdanie - "Lepszy Żyd bez brody, niż broda bez Żyda". no po prostu mądrość życiowa w pigułce :mrgreen:
aaa, i nie mówiłam Ci, że jechałam w Paryżu metrem z facetem, który wyglądał jak połączenie Johnnego Deppa ze Stu Sutcliffem. ah, żal było wysiadać...
Guśka_ napisał:
* nastawia się*
*całuje w czółko*
a mnie nie tulisz, oj oj.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pon 20:55, 23 Sie 2010
ann, mam do ciebie sprawę, ale odezwę się jutro, bo teraz nie mam czasu ;)
Ogółem chodzi o to, że jest szansa, że przyjadę, ale nic nie obiecuję, bo ostatnio ludzie mają tendencję do wystawiania mnie do wiatru.
Głosować na fiki konkursowe! ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Guśka_ Twój filmik z rurą na FB jest genialny :mrgreen:
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pon 21:15, 23 Sie 2010
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 21:19, 23 Sie 2010
Mój komentarz: House i Cuddy za 30 lat xD
A co do parodii, to ta użytkowniczka zrobiła też genialne covery Miley Cyrus, Ke$hy i Britney Speras :) Jakbyś chciała, to mogę Ci pokazać ;)
Autor postu otrzymał pochwałę.
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pon 21:21, 23 Sie 2010
Spałam dziś 1,5 h i nie mogę teraz zasnąć przez ból głowy, który powiększył mi się od zmęczenia O.o
oj, to kiepawo...
próbowałaś już jakiegoś ibuprofenu czy innych proszków?
Pon 21:23, 23 Sie 2010
maria lucie nie próbowałem, ale po Twojej radzie chyba zaraz wezmę. A tak w ogóle to na co? ;)
Pon 21:25, 23 Sie 2010
Dziękuję :*! Wczoraj w nocy robiłam go :D.
NiG, ja Cię kocham normalnie. Szczałam ze śmiechu :hahaha:
Na szczęście mój wypadek z rurą chyba aż tak strasznie nie wyglądał :hahaha:. Choć może ?
nigide napisał:
Mój komentarz: House i Cuddy za 30 lat xD
:hahaha: w snach :P
nigide napisał:
A co do parodii, to ta użytkowniczka zrobiła też genialne covery Miley Cyrus, Ke$hy i Britney Speras Smile Jakbyś chciała, to mogę Ci pokazać Wink
A wiem. Haha Oglądałam wszystkie parodię przez Ciebie i nawet mam Twoją zapisaną na YT jako `Ulubione`
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 21:25, 23 Sie 2010