Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 237, 238, 239 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry ponownie ;)
Usiłuję pozbyć się kataru do poniedziałku. Na razie nieźle mi idzie.

Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że wakacje zmieniają ludzi.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sob 14:10, 21 Sie 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Juniuś napisał:
Mam nadzieję, że teraz już nam nigdzie nie uciekniesz i 7 sezon przykuje cię tu na stałe.

Na to raczej nie licz, ale spokojnie! już wiecie, ze jestem jak ten gołąb pocztowy - zawsze wracam! :mrgreen:

PostWysłany: Sob 14:11, 21 Sie 2010
BluePoliceBox
Kardiochirurg
Kardiochirurg

Pochwał: 6

Miasto: Wieliczka
Powrót do góry

Salamandra napisał:
Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że wakacje zmieniają ludzi.

co masz na myśli :>?

Salamandra napisał:
Usiłuję pozbyć się kataru do poniedziałku. Na razie nieźle mi idzie.

mnie też chyba coś łapie :? nienawidzę kataru, choć gdybym miała wybierać to wolałabym katar niż ból gardła+kaszel :x

Mój plan na dziś jest bardzo ambitny - gra w Simsy + Guns n' roses + piżama :mrgreen: może wieczorem sięgnę po jakąś książkę, kto wie :D

PostWysłany: Sob 14:13, 21 Sie 2010
Chasper
Onkolog
Onkolog

Miasto: Wrocław
Powrót do góry

Cytat:
co masz na myśli

Znajomych.

Cytat:
gra w Simsy

Simsy są super :D Zrobiłam sobie ostatnio Cullenów :P Miałam mnóstwo zabawy w kreatorze postaci.

Z dwojga złego też wolę katar.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'

PostWysłany: Sob 14:22, 21 Sie 2010
Salamandra

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Znajomych.

Uh, wnioskuję że nie jest do dobra zmiana?

Salamandra napisał:
Simsy są super Zrobiłam sobie ostatnio Cullenów

Zgadzam się, simsy rządzą :mrgreen: A ja zrobiłam postaci z Dextera xDD Próbowałam ciągnąć akcję tak jak w serialu, ale sie nie dało :lol: i teraz żyją nieserialowym zyciem xD

PostWysłany: Sob 14:29, 21 Sie 2010
Chasper
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

Chasper, obserwuję takie coś co roku. I nigdy mi się nie podoba. Ja też pewnie się zmieniam, ale niestety nie mogę tego zaobserwować. Tak czy inaczej, nie lubię zmian.

Ja miałam oczywisty problem z życiem moich simowych Cullenów, bo nie ma opcji ,,wysysaj krew". To poważny błąd, który mogę wytknąć programistom :lol:

PostWysłany: Sob 14:32, 21 Sie 2010
Salamandra

Powrót do góry

Chasper napisał:
mnie też chyba coś łapie

Katar nas łapie, mnie od wczoraj już z nosa cieknie

Głowa mnie boli, miałam dzisiaj piękny sen, po którym nastąpiło smutne obudzenie, teraz muszę sprzątać, czego okropnie nienawidzę... jedyny sposób, żeby to przetrwać, to sprzątanie przy muzyce, wobec czego zaraz zmienię depresyjne "Savin' me" na "Dead man's party" i zacznę taniec po pokoju

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 14:35, 21 Sie 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Salamandra napisał:
obserwuję takie coś co roku. I nigdy mi się nie podoba.

Wiesz powiem ci, że też coś takiego obserwowałam w tym roku. Niestety częściej na gorsze. Chociaż zdarzały się przypadki dobrych zmian :)

Salamandra napisał:
Ja miałam oczywisty problem z życiem moich simowych Cullenów, bo nie ma opcji ,,wysysaj krew".

W "nocnym zyciu" można bylo sobie grać wampirem :D! Tylko ich wygląd był iście Draculowski :lol: No i nie mogły wychodzić w dziń i spały w trumnach xD!

Shitzune napisał:
Katar nas łapie, mnie od wczoraj już z nosa cieknie

no tak, astralność pełną gębą :3
Shitzune napisał:
teraz muszę sprzątać, czego okropnie nienawidzę

sprzątaj sprzątaj! ja przedwczoraj sprzątnęłam biurko, sekretną szufladę xDD i komody :D zrobiło się tak dziwnie pusto :(

PostWysłany: Sob 14:44, 21 Sie 2010
Chasper
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

Cytat:
no tak, astralność pełną gębą :3

Raczej pełnym, zatkanym nosem :3

Chasp, a co masz w sekretnej szufadzie?
Jak ja posprzątam mój pokój, to będzie nawet można się po nim poruszać normalnie...

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 14:47, 21 Sie 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Ale zrobiłyście mi smaka na Simsy... Co prawda, gdy usuwałam tę gierkę, to twierdziłam, że to tak "ostatecznie i definitywnie", ale jak widać ciężko u mnie z dotrzymywaniem słowa danego samej sobie. Zapragnęłam stworzyć własne miasto!

I w ogóle, wyglądam jak krem MilkyWay... kombinacja brązu i bieli ;P Szkoda, że nie mogę opalać się od razu cała.

PostWysłany: Sob 15:10, 21 Sie 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Chasp, a co masz w sekretnej szufadzie

wiesz, jakieś listy które "wysyłałyśmy" sobie z przyjaciółkami w podstawówce, dołączane do tego przezenciki w postaci wszelkich kuleczek, kamieni xD Jakieś wspólne pamiętniki, naklejki, stare rysunki... uśmiałam się niesamowicie czytając niektóre rzeczy :lol: no i od razu przypomina mi się, jak wzdychałyśmy do pewnego tancerza xDDDD To była faza :D

rocket queen napisał:
Zapragnęłam stworzyć własne miasto!

I poczuć się jak Bóg :D ! Ja na simy często mam takie fazy - rok nie gram, a po tym roku coś mi odwala i mam dziką ochotę grać :D gram średnio jakieś 2 miesiące, potem się nudzi... i czekamy na kolejną dziką ochotę :D Zawsze irytowalo mnie budowanie domów, chciałam grać od razu xD! Za to uwielbiam tworzyć simy :3

rocket queen napisał:
I w ogóle, wyglądam jak krem MilkyWay... kombinacja brązu i bieli ;P Szkoda, że nie mogę opalać się od razu cała.

No to piątka, mam tą sama przypadłość :) Chociaż jak widze te białe ślady to poniekąd czuję dumę - że tak się opaliłam :twisted: A gdybyśmy całe był brązowe to nie byłoby tego kontrastu xP

PostWysłany: Sob 15:20, 21 Sie 2010
Chasper
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

Chasper napisał:
I poczuć się jak Bóg Very Happy ! Ja na simy często mam takie fazy - rok nie gram, a po tym roku coś mi odwala i mam dziką ochotę grać Very Happy gram średnio jakieś 2 miesiące, potem się nudzi... i czekamy na kolejną dziką ochotę Very Happy Zawsze irytowalo mnie budowanie domów, chciałam grać od razu xD! Za to uwielbiam tworzyć simy :3

Kompleks boga wychodzi z całą mocą;) Mnie z kolei nudzi to całe życie... kocham budować, urządzać, tworzyć, burzyć, budować nowe...

Cytat:
No to piątka, mam tą sama przypadłość Smile Chociaż jak widze te białe ślady to poniekąd czuję dumę - że tak się opaliłam Twisted Evil A gdybyśmy całe był brązowe to nie byłoby tego kontrastu xP

Haha, no tak;) Ale tak się składa, że ja z przodu jestem brązowa, a z tyłu biała.

PostWysłany: Sob 15:26, 21 Sie 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

Witam :D
Właśnie skończyłam być samochód (bez odkurzania się oczywiście nie obyło). Jestem padnięta :]

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Sob 16:06, 21 Sie 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

dzień dobry kochani!
Wstałam dziś o 14 i zobaczyłam że mój telefon jest wyłączony, przy próbie włączenia go tylko miga mi KS360 i włączyć się nie chce. Agr -,-'
W przypływie agresji z tym związanej posprzątałam już pół mieszkania.
A teraz ustawiłam sobie pierwszy raz w życiu klawiaturę na płasko bo rutyna podobno zabija szare komórki. Teraz przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia, że siedzę tu całymi dniami :D

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Sob 16:12, 21 Sie 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Nemezis napisał:
Wstałam dziś o 14

Marzenie :mrgreen:
Hej Nem :D
Zapomniałam napisać, że mam jutro... odpust parafialny :mrgreen:

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Sob 16:14, 21 Sie 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 237, 238, 239 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 238 z 636

Skocz do: