Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 144, 145, 146 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maagdaa napisał:
ej,ej ! a ja ?

Ty, jako integralna część mojego rozumku, dostaniesz cześć moich ciepłych myśli o kartce od Ann!

PostWysłany: Pią 21:45, 13 Sie 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

maria lucie ja Ciebie też! cmok, cmok

maagdaa tak! znaczy teraz tzw. za rok.. no ale jak już pisałam nie wiem jak to będzie z rodzicami.

ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

No tak, jeśli mówimy o tej-tej psychoanalizie freudowskiej, no to rzeczywiście inna para kaloszy ;)

ann, nie, nigdy. Nigdy nie czułam, że ci ludzie, którzy są blisko i którzy nazywają się moimi przyjaciółmi zrozumieją mnie jak im powiem "hej, słuchaj, podoba mi się K.", "hej, słuchaj, dziś znowu mama coś mi nagadała i się rozryczałam", "hej, znowu dziś to wróciło i zrobiłam naprawdę naprawdę głupią rzecz"". Jestem świetna w słuchaniu, jestem ostoją spokoju (autobusem z mnichami ;) ), ale w zwierzaniu się... ciężko mi to przychodzi. Ostatnio znów jedna z moich przyjaciółek się o to czepiała, że coś jest u mnie na rzeczy, a pewnie Marysia i Magda wiedzą, a jej nie powiedziałam.
(jak mogłam jej powiedzieć? przecież ona się niemal z nim przyjaźni! :mrgreen: taki głupi lęk - nigdy nie zwierzam się tym, którzy są znajomymi mojej sympatii)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune napisał:
Ja spotkałam! Już dawno doszłam do wniosku, że mój Ktoś jest po...paprany. Wink Szkoda tylko, że nie dotarło do niego, że ja też jestem popaprana i wobec tego jesteśmy dla siebie stworzeni.

Bywa... Ludzie z gatunku pocieszycieli mawiają, że "każda potwora znajdzie swojego amatora", ci trzeźwo myślący, karzą natomiast bywać w miejscach, w których można kogoś sensownego wypatrzeć. Niby wiadomo na jakiej zasadzie ludzie dobierają się w pary, ale bawić się w analizowanie miłości to jak tańczyć o architekturze :P

ann napisał:
rocket queen napisał:
Uważam zupełnie inaczej Wink

czemuż to?

Bo mam znaczne deficyty :>

maria lucie napisał:
Freud też tak mówił, ale z jego książek zrozumiałam nieco mniej Wink

Książki Freuda trzeba czytać bardziej metaforycznie i próbować przełożyć jego przemyślenia na dzisiejsze realia ;) Broń boże, nie bierz niczego dosłownie, bo prędko dojdziesz do wniosku, że seks jest źródłem całego zła, wszystkich pragnień i problemów ;)

rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

ann napisał:
ale jak już pisałam nie wiem jak to będzie z rodzicami.

a jak ma być ? oczywiście, że będzie dobrze ! ;)
maria lucie napisał:
Ty, jako integralna część mojego rozumku, dostaniesz cześć moich ciepłych myśli o kartce od Ann!

ej, ej! niesprawiedliwe ! ja też cem kartkę ! *tupie*

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Pią 21:47, 13 Sie 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

rocket queen napisał:
prędko dojdziesz do wniosku, że seks jest źródłem całego zła, wszystkich pragnień i problemów

:hahaha:
takie myśli mi chodziły po głowie przy Freudzie!

Shee, uwielbiam jak mówisz o sobie, że jesteś autobusem z mnichami!

PostWysłany: Pią 21:47, 13 Sie 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Cytat:

...bo oaza spokoju to za mało :>

PostWysłany: Pią 21:48, 13 Sie 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Powrót do góry

maagdaa dostaniesz osobną kartkę Ty i osobną maria luice! Co Wy na to, robaczki? Każda coś dostanie! Bez obaw :wink:

Shitzune ale jeśli chodzi o sprawy uczuciowe to mi też jest ciężko o tym mówić Betti, zwierzać się z tego. Akurat jeśli chodzi o takie sprawy to ja też wolę je rozwiązywać indywidualnie, bez żadnych rad i rozmów. W prawdzie z Wami jest inaczej ale wiecie o co mi chodzi..? Mówi to o świecie realnym :wink:
Ale jeśli chodzi o inne sprawy to bardziej się otwierasz przy bliskich Ci osobach, prawda?

PostWysłany: Pią 21:50, 13 Sie 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

maria lucie napisał:

Bo jestem! :mrgreen: Wpadłam na to w Bułgarii i powtarzam to stanowczo za często, i już nikogo to nie śmieszy...

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

ann napisał:
maagdaa dostaniesz osobną kartkę Ty i osobną maria luice! Co Wy na to, robaczki? Każda coś dostanie! Bez obaw

to mi się podoba - dostanę kartkę i myśli Magdy o jej kartce!

maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

ann napisał:
maagdaa dostaniesz osobną kartkę Ty i osobną maria luice! Co Wy na to, robaczki? Każda coś dostanie! Bez obaw

oczywiście jestem za ! ;)

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Pią 21:51, 13 Sie 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Shitzune napisał:
powtarzam to stanowczo za często, i już nikogo to nie śmieszy...

mnie śmieszy!
mnie nawet nadal śmieszy "nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!"!

PostWysłany: Pią 21:52, 13 Sie 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Cytat:
Ale jeśli chodzi o inne sprawy to bardziej się otwierasz przy bliskich Ci osobach, prawda?

W 99,9% wolę pogadać z przyjaciółkami. Ostatnio przy wódce zaręczynowej zeszłyśmy podobno na takie tematy, że faceci wymiękli ;P

PostWysłany: Pią 21:52, 13 Sie 2010
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Powrót do góry

ja zmykam. maria lucie i tak zna wszystkie moje myśli, więc Ona Wam będzie przekazywać. :mrgreen:
dobranoc ! ;)

PostWysłany: Pią 21:53, 13 Sie 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

maagdaa dobranoc, kolorowych snów :*

Jeju ale się dziś rozgadałam. Chyba niedługo będzie czas na zamknięcie komputera i poczytania książki :)

PostWysłany: Pią 21:55, 13 Sie 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 144, 145, 146 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 145 z 636

Skocz do: