|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 144, 145, 146 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
maagdaa napisał: | ej,ej ! a ja ? |
Ty, jako integralna część mojego rozumku, dostaniesz cześć moich ciepłych myśli o kartce od Ann!
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pią 21:45, 13 Sie 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
maria lucie ja Ciebie też! cmok, cmok
maagdaa tak! znaczy teraz tzw. za rok.. no ale jak już pisałam nie wiem jak to będzie z rodzicami.
|
|
Wysłany:
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No tak, jeśli mówimy o tej-tej psychoanalizie freudowskiej, no to rzeczywiście inna para kaloszy ;)
ann, nie, nigdy. Nigdy nie czułam, że ci ludzie, którzy są blisko i którzy nazywają się moimi przyjaciółmi zrozumieją mnie jak im powiem "hej, słuchaj, podoba mi się K.", "hej, słuchaj, dziś znowu mama coś mi nagadała i się rozryczałam", "hej, znowu dziś to wróciło i zrobiłam naprawdę naprawdę głupią rzecz"". Jestem świetna w słuchaniu, jestem ostoją spokoju (autobusem z mnichami ;) ), ale w zwierzaniu się... ciężko mi to przychodzi. Ostatnio znów jedna z moich przyjaciółek się o to czepiała, że coś jest u mnie na rzeczy, a pewnie Marysia i Magda wiedzą, a jej nie powiedziałam.
(jak mogłam jej powiedzieć? przecież ona się niemal z nim przyjaźni! :mrgreen: taki głupi lęk - nigdy nie zwierzam się tym, którzy są znajomymi mojej sympatii)
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Ja spotkałam! Już dawno doszłam do wniosku, że mój Ktoś jest po...paprany. Wink Szkoda tylko, że nie dotarło do niego, że ja też jestem popaprana i wobec tego jesteśmy dla siebie stworzeni. |
Bywa... Ludzie z gatunku pocieszycieli mawiają, że "każda potwora znajdzie swojego amatora", ci trzeźwo myślący, karzą natomiast bywać w miejscach, w których można kogoś sensownego wypatrzeć. Niby wiadomo na jakiej zasadzie ludzie dobierają się w pary, ale bawić się w analizowanie miłości to jak tańczyć o architekturze :P
ann napisał: | rocket queen napisał:
Uważam zupełnie inaczej Wink
czemuż to? |
Bo mam znaczne deficyty :>
maria lucie napisał: | Freud też tak mówił, ale z jego książek zrozumiałam nieco mniej Wink |
Książki Freuda trzeba czytać bardziej metaforycznie i próbować przełożyć jego przemyślenia na dzisiejsze realia ;) Broń boże, nie bierz niczego dosłownie, bo prędko dojdziesz do wniosku, że seks jest źródłem całego zła, wszystkich pragnień i problemów ;)
|
|
Wysłany:
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | ale jak już pisałam nie wiem jak to będzie z rodzicami. |
a jak ma być ? oczywiście, że będzie dobrze ! ;)
maria lucie napisał: | Ty, jako integralna część mojego rozumku, dostaniesz cześć moich ciepłych myśli o kartce od Ann! |
ej, ej! niesprawiedliwe ! ja też cem kartkę ! *tupie*
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 21:47, 13 Sie 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | prędko dojdziesz do wniosku, że seks jest źródłem całego zła, wszystkich pragnień i problemów |
:hahaha:
takie myśli mi chodziły po głowie przy Freudzie!
Shee, uwielbiam jak mówisz o sobie, że jesteś autobusem z mnichami!
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Pią 21:47, 13 Sie 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Shee, uwielbiam jak mówisz o sobie, że jesteś autobusem z mnichami! |
...bo oaza spokoju to za mało :>
|
|
Wysłany:
Pią 21:48, 13 Sie 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa dostaniesz osobną kartkę Ty i osobną maria luice! Co Wy na to, robaczki? Każda coś dostanie! Bez obaw :wink:
Shitzune ale jeśli chodzi o sprawy uczuciowe to mi też jest ciężko o tym mówić Betti, zwierzać się z tego. Akurat jeśli chodzi o takie sprawy to ja też wolę je rozwiązywać indywidualnie, bez żadnych rad i rozmów. W prawdzie z Wami jest inaczej ale wiecie o co mi chodzi..? Mówi to o świecie realnym :wink:
Ale jeśli chodzi o inne sprawy to bardziej się otwierasz przy bliskich Ci osobach, prawda?
|
|
Wysłany:
Pią 21:50, 13 Sie 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | maagdaa dostaniesz osobną kartkę Ty i osobną maria luice! Co Wy na to, robaczki? Każda coś dostanie! Bez obaw |
to mi się podoba - dostanę kartkę i myśli Magdy o jej kartce!
|
|
Wysłany:
Pią 21:50, 13 Sie 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | maagdaa dostaniesz osobną kartkę Ty i osobną maria luice! Co Wy na to, robaczki? Każda coś dostanie! Bez obaw |
oczywiście jestem za ! ;)
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 21:51, 13 Sie 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | powtarzam to stanowczo za często, i już nikogo to nie śmieszy...
|
mnie śmieszy!
mnie nawet nadal śmieszy "nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!"!
|
|
Wysłany:
Pią 21:52, 13 Sie 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ale jeśli chodzi o inne sprawy to bardziej się otwierasz przy bliskich Ci osobach, prawda? |
W 99,9% wolę pogadać z przyjaciółkami. Ostatnio przy wódce zaręczynowej zeszłyśmy podobno na takie tematy, że faceci wymiękli ;P
|
|
Wysłany:
Pią 21:52, 13 Sie 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ja zmykam. maria lucie i tak zna wszystkie moje myśli, więc Ona Wam będzie przekazywać. :mrgreen:
dobranoc ! ;)
|
|
Wysłany:
Pią 21:53, 13 Sie 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa dobranoc, kolorowych snów :*
Jeju ale się dziś rozgadałam. Chyba niedługo będzie czas na zamknięcie komputera i poczytania książki :)
|
|
Wysłany:
Pią 21:55, 13 Sie 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 144, 145, 146 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 145 z 636 |
|