|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 118, 119, 120 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ja też chcę jechać :P
Kolejny deszczowy dzień, szczerze mówiąc już teraz mnie to zaczyna irytować. Nie znoszę takich skoków temperatur i pomimo tego, że jest ponad 20 stopni, przez te upały mam wrażenie, że na dworze jest strasznie zimno. Aż się wychodzić nie chce ;p
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 10:05, 18 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Ka.
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
U mnie zbierało się na deszcz, ale wątpie, bo z godz. na godz. robi się coraz bardziej słonecznie :).
Oczywiście położyłam się o 3 i nawet nie wiedziałam, że burza jest ;o, nieźle xD. Zawiodłam się na `Nocy Kabaretowej` i normalnie zaczynam Ficki czytać :twisted: .
Ka., Ja tak z Ciekawości, jaki shipp wyznajesz ? :> Huddy, Hameron, Chaseron, Hilson ? :>
|
|
Nie 10:39, 18 Lip 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusia, byłaś na Nocy Kabaretowej, czy oglądałaś w tv? Ja oglądałam trochę i szczerze mówiąc byłam jakoś tym znudzona. Za to o 23 oglądałam z al koncert Urszuli i tak mi się podobał, że nawet nie spostrzegłam, jak minęła godzina ;)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Nie 10:44, 18 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Junia, no właśnie te `Krawaciarze`(Tak mówię na Wa-Wa i innych) Bestie , niewyżyte, tak chcieli bilety, że w grudniu już wykupili, kiedy ja z Anetą w marcu zamierzałyśmy :mdleje: . oczywiście dla Mrągowa jest tylko 30 miejsc, więc dupa. :(
Było kiepsko jedynie Sklep, emerytura :hahaha: mi się podobało :hahaha: Oglądałaś ? :> Wiadomo dlaczego :twisted: , ale w mordę było niezłe :hahaha:
O Koncert na czym ? :>
|
|
Nie 10:49, 18 Lip 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusia, oglądałam tylko trochę i szczerze mówiąc chwilami nieuważnie, bo wczoraj jakoś niespecjalnie mnie to interesowało.
A koncert na polsacie ;) niedługo niedaleko Ostrowa jest jej koncert, staram się skombinować jakiś transport, bo inaczej nie ma mowy, żebym się tam pojawiła.
A bardzo chcę :serducho:
|
|
Wysłany:
Nie 10:53, 18 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie!
Wróciłam sobiie... :D
Co u Was, mamuś, nick zmieniłaś! :D
Co u Ciebie? :*
|
|
Nucior- najlepsiejsza i najukochańsza starsza stażem, młodsza wiekiem siostra :* :*
Nika- ciocia :*
Wysłany:
Nie 10:55, 18 Lip 2010 |
|
peach_soul
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dodano 17 sekund temu:
Cytat: | Co u Was, mamuś, nick zmieniłaś! Very Happy
Co u Ciebie? :* |
Witaj, Witaj :* *tuli*
A no zmieniłam i jestem dumna xD
A u mnie wesoło i odbija, A u cb ?
Dodano 34 sekund temu:
Juniuś napisał: | oglądałam tylko trochę i szczerze mówiąc chwilami nieuważnie, bo wczoraj jakoś niespecjalnie mnie to interesowało.
|
Ah...a żałuj, normalnie padłabyś jakbyś to ujrzała :hahaha: Takie mądre to było .
Juniuś napisał: | A koncert na polsacie Wink |
A no był. Zapomniałam :] .
Juniuś napisał: | niedługo niedaleko Ostrowa jest jej koncert, staram się skombinować jakiś transport, bo inaczej nie ma mowy, żebym się tam pojawiła.
A bardzo chcę serducho |
Wierzę w Tfój talent manipulacyjno-kombinacyjny oraz to, że jak się u chrzanisz to tam pojedziesz :*. I wtedy zdasz piękne relacje z tego oraz wyślesz kilka fotek :). :P
|
|
Nie 10:58, 18 Lip 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | czyli ważność paszportu jest problemem? hmmm to ja bym się łapała... chyba, mój jeszcze z rok ma być ważny....
chyba |
Tak, musi być ważny przez co najmniej 3 lata - jak dla mnie, zupełnie niezrozumiałe przy wjeździe do Rosji na max 7 dni :S Gdy chce się z kolei jechać na ponad tydzień, trzeba dodatkowo przedstawić wyciąg z konta, na którym znajduje się co najmniej 50$ (lub odpowiednik w złotówkach) na każdy przewidziany dzień pobytu... kolejny absurd (za 200 zł można tam przecież spędzić kilka dni). No i jeszcze jeden mały wał: we wniosku o wizę turystyczną musisz zaznaczyć czy jedziesz z biura podróży (i podać dokładne dane tego biura), czy jedziesz w sprawach biznesowych, czy też do rodziny/znajomego (i oczywiście dokładne dane osobnika + namiary na niego). O tym, że trzeba przedstawić swój dokładny plan podróży (kiedy, jakie miejsca) już nawet nie wspominam. W zaistniałych okolicznościach, zwiedzanie na własną rękę odpada :lol:
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Nie 11:03, 18 Lip 2010, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Wysłany:
Nie 11:01, 18 Lip 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
u mnie tez wesoło no :D
|
|
Nucior- najlepsiejsza i najukochańsza starsza stażem, młodsza wiekiem siostra :* :*
Nika- ciocia :*
Wysłany:
Nie 11:01, 18 Lip 2010 |
|
peach_soul
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
peach_soul, cześć ;)
Gusia, relację zdać mogę, ale z fotkami może być kiepsko, bo mam coś nie tak z aparatem. Ale co zapamiętam, to moje i może się nawet tym podzielę.
rocket, OMG, co to za dziwaczne wymysły :O
|
|
Wysłany:
Nie 11:02, 18 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | rocket, OMG, co to za dziwaczne wymysły :O |
Myślałam, że w ciągu ostatnich kilku lat coś się zmieniło, a tu dalej takie cuda na kiju :] I jak na złość, nie mam rodziny w Petersburgu...
|
|
Wysłany:
Nie 11:06, 18 Lip 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Postanowione, jadę jutro zobaczyć na te ogórki. Praca nieciekawa, bo okazuje się, że jednak na polu, ale zobaczyć nie zaszkodzi, może akurat nie będzie aż tak źle, a zawsze jakiś grosz wpadnie do portfela ;)
Akurat ma nie być teraz przez kilka dni aż takich upałów, więc może warto zacząć działać, a nie tylko jęczeć, że nigdzie nie ma pracy. Najwyżej na jednym dniu się skończy. Największym kłopotem tego wszystkiego jest wczesne wstawanie, bo już o 6 musimy być na miejscu, a jeszcze trzeba dojechać na wieś, wrr.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie padać. I tak już po wczorajszym i dzisiejszym dniu wszystko będzie podmoknięte. I nie chcę za dużego słońca, bo nie mam zamiaru dostać jakiegoś udaru. Dobrze, że jedziemy w 4 autem, najwyżej się wróci, jak będzie tragicznie.
|
|
Wysłany:
Nie 12:56, 18 Lip 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam :D
U mnie nareszcie pada, chociaż dalej jest strasznie duszno... :]
|
|
Nie 12:57, 18 Lip 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie^^
Przed chwilą wyszłam na słońce, gdy po chwili z jednej małej chmury zaczął lać deszcz :jupi:
Nici z co tygodniowego grila :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez Mrukasia dnia Nie 13:02, 18 Lip 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Nie 13:00, 18 Lip 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 118, 119, 120 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 119 z 636 |
|