Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 100, 101, 102 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne napisał:
Bella mnie jakoś skutecznie powstrzymuje Very Happy

Zaćmienie jest najlepsze. choć jako film podoba mi się średnio wolę Książki :).

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Pią 18:06, 16 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

jeanne napisał:
maybe ale na słoneczku jest nudno!

Kup sobie książkę. :pokazal jezyk: Polecam 'Upadli' :D

Shitzune napisał:
Speaking of, idę jutro do kina na Здрач (Zdrać) nr 3 Mam zamiar kwiczeć za każdym razem kiedy pojawi się Edward i rzucać popcornem w ekran, kiedy pojawi się Jacob. Bellę będę uparcie ignorować. Jeśli to mi nie poprawi humoru, to już nie wiem co.

Ja zostałam wyciągnięta na premierę :lol: Ojej cały seans śmiałam sie ze wszystkiego z Peach... Widzowie robili 'Aaahhhy i Ohhhy' w scenach do tego przeznaczonych, ale w czwartym rzędzie od góry, na 11 i 12 miejscu siedziałam ja i Peach, a u nas było słychać tylko : " Pfff HaaaHaaa xd O szok! Cooo?! WTF?!" To było zabójcze. *.*

zaneta94 napisał:
Co słychać?

Nudy, nudy, nuuuudy. :D W całych Myślenicach nie ma dwu-częściowego stroju kąpielowego na mnie. O.o Albo za duży, albo za mały. zÓo.

wiolka17 napisał:
Sprzedawali nawet tzw. 'szczury', tj. takie galaretkowo-piankowe coś w kształcie już wiecie jakim.

:hahaha: Mniam. xd Chyba nie miałam okazji spróbować, ale z twojego opisu można wywnioskować wiele smacznych rzeczy :mrgreen:

maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce!
Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw.

'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'

PostWysłany: Pią 18:10, 16 Lip 2010
maybe_55
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39

Powrót do góry

Witajcie wszyscy tu zebrani :)!

joker508
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 2

Powrót do góry

Cytat:

O jak Jeanne mi poleca to normalnie musi byc dobre Smile .

Wysłałam jedną jego książkę Nemezis i się wciągnęła, więc chyba dobre są :D

Gusiu kochanie nie wiem, co się stało z moim wenem, humorem, czy czymś. Oglądanie ulubionego programu nie pomaga. Ale przejdzie mi i napiszę do Ciebie i spędzimy całą noc! :mrgreen:

jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
ale ta Bella mnie jakoś skutecznie powstrzymuje

Przez cały film ma otwarte usta, takie drobne spostrzeżenie

jeanne napisał:
U mnie szaro, buro i ponuro. ;/ Szkoda nawet o tym gadać O.o

Leżysz do góry brzuchem i nic nie robisz? Ee, na pewno nie jest tak źle, dajesz, pożal się, będziemy obie udawać cierpiętnice, a potem możemy się pobiczować (pejczami)

zaneta94 napisał:
2 w nocy, a ta mnie szturcha
'
Czwarta w nocy, a do mojego pokoju wchodzi dwóch młodzianów... a nie, tę historię już opowiadałam :D

Cytat:
choć jako film podoba mi się średnio wolę Książki

A ja nie wolę ani filmu, ani książki, to jest jakaś grafomania, a nie literatura. Właśnie czytam "Miasteczko Salem" i jestem pod wielkim wrażeniem. W porównaniu do tego Pani Meyer powinna się schować w kącie i powtarzać do upadłego "żeby napisać książkę, najpierw muszę nauczyć się pisać w ogóle". :roll:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pią 18:11, 16 Lip 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

maybe_55 napisał:

Nudy, nudy, nuuuudy. Very Happy W całych Myślenicach nie ma dwu-częściowego stroju kąpielowego na mnie. O.o Albo za duży, albo za mały. zÓo.

Spokojnie Ewuś, ja po mój musiałam jechać w okolice Wieliczki :mrgreen:

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Pią 18:11, 16 Lip 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Cytat:

Kup sobie książkę. pokazał język Polecam 'Upadli' Very Happy

Ale jak chcę czytać książkę to muszę siedzieć w cieniu :(
Łii! Wiesz, że ją chciałam kupić? Tylko w empiku nie było :X Ale kupie i przeczytam, choćbym miała na kolanach iść do księgarni :D

PostWysłany: Pią 18:13, 16 Lip 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Wysłałam jedną jego książkę Nemezis i się wciągnęła, więc chyba dobre są Very Happy

No to mam następnego pisarza, którego będę męczyć, a on będzie mnie zadowalał swoją tfórczością :).
Cytat:
Gusiu kochanie nie wiem, co się stało z moim wenem, humorem, czy czymś. Oglądanie ulubionego programu nie pomaga. Ale przejdzie mi i napiszę do Ciebie i spędzimy całą noc! Mr. Green

Może wygasło u Ciebie zÓo, humor ( O Boże, co ja gadam) oraz oglądanie SAMA programu nei pomaga, bo to trzeba przecież z kimś ! Nie wiedziałaś ? :> :shock: :twisted:
Hahah upojnie ? :> :*

PostWysłany: Pią 18:14, 16 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Bratnia Duszo, dlaczegóż to zmieniłaś nick? :> :D

Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Pią 18:15, 16 Lip 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Cytat:
A ja nie wolę ani filmu, ani książki, to jest jakaś grafomania, a nie literatura. Właśnie czytam "Miasteczko Salem" i jestem pod wielkim wrażeniem. W porównaniu do tego Pani Meyer powinna się schować w kącie i powtarzać do upadłego "żeby napisać książkę, najpierw muszę nauczyć się pisać w ogóle". Rolling Eyes

Słyszałam, że dobra książka moja siostra czytałam ją :).
Ogólnie nie lubię takich rzeczy, jakie ona pisze, a co do `Intruza` to jest tak denny, że tylko ruszyłam 2 strony i wzięłam się za Thrillera :).

Dodano 49 sekund temu:

zaneta94 napisał:
Bratnia Duszo, dlaczegóż to zmieniłaś nick? chtry Very Happy

O wreszcie ktoś zauważył :*!
Ponieważ `gusq` Kojarzyło się z Koffanym obojnaczkiem :D, a tego nie chcemy :hahaha:

PostWysłany: Pią 18:17, 16 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Jenni, To rwił, walcz, gryź i przeczytaj ją, bo jest zaaaczupista. :mrgreen: Naprawdę. Jedna z lepszych książek jaką przeczytałam ( uwaga, przeczytałam te 400 stron :lol: ). Nie mogę się doczekać 'Udręki' :twisted:

zaneta94 napisał:
Spokojnie Ewuś, ja po mój musiałam jechać w okolice Wieliczki

Wow. :D To chyba muszę się wybrać do Krakowa.

Joker Hej :D

maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce!
Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw.

'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'

PostWysłany: Pią 18:18, 16 Lip 2010
maybe_55
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39

Powrót do góry

Cytat:

Przez cały film ma otwarte usta, takie drobne spostrzeżenie

*zÓe obrazy w mojej głowie*
Cytat:

Leżysz do góry brzuchem i nic nie robisz? Ee, na pewno nie jest tak źle, dajesz, pożal się, będziemy obie udawać cierpiętnice, a potem możemy się pobiczować (pejczami)

Oh nie! Jakbym nic nie robiła, to jeszcze pół biedy, a ja myślę! Pożalić się? Mam problemy, z samą sobą, zadziwiające że dopiero teraz, ale mam, różnego rodzaju, zakochuję się nie w tych facetach, co trzeba, dodajmy do tego, skrycie nienawidzę moją bratową, że mi zabrała brata, a to głupie, bo fajna z niej laska, trochę dołuje mnie również fakt, że moja rodzicielka ze swoją rodzicielką uważają mnie za błąd i nieszczęście, a no i że nadaję się tylko do burdelu, a gdyby tego było mało, skutecznie opieram się wyjściom z domu, nawet do sklepu, o spotkaniach towarzystkich nie mówiąc (a przydało by sie w końcu spotkać z klasą), a i moja najdroższa babcia oddała mojego kota jakieś babce, która go włozyła do worka i tak niosła O.o Możemy się już biczować? :mrgreen:

PostWysłany: Pią 18:18, 16 Lip 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Możemy się już biczować?

Ja już się żaliłam wystarczająco, więc możemy :mrgreen:
*biczuje się*

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pią 18:20, 16 Lip 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Guśka_ napisał:
Ponieważ `gusq` Kojarzyło się z Koffanym obojnaczkiem Very Happy, a tego nie chcemy hahaha

Pewnie :lol: :*

maybe_55 napisał:

Wow. Very Happy To chyba muszę się wybrać do Krakowa.

Allegro jest bliżej :mrgreen:

zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Cytat:

Może wygasło u Ciebie zÓo, humor ( O Boże, co ja gadam) oraz oglądanie SAMA programu nei pomaga, bo to trzeba przecież z kimś ! Nie wiedziałaś ? chtry Shocked Twisted Evil
Hahah upojnie ? chtry :*

No to z kim mam oglądać? Z kotem?! ;( Zresztą ostatnio nawet mi sie ruszyć nie chce tyłka żeby włączyć ;/ Nie, twórczo!
Cytat:
Jenni, To rwił, walcz, gryź i przeczytaj ją, bo jest zaaaczupista.

Mam jeszcze 3 z biblioteki, ale potem ją zdobędę! Jak nie w ten to w inny sposób :twisted:

jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 100, 101, 102 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 101 z 636

Skocz do: