Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 99, 100, 101 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niluś :przytul: Oglądałam na przemian 5 i 2 :lol: Tak jak leci xd I z 5 ostatni chyba z 3 razy :lol: Kocham ten odcinek, bo to jest jeden jedyny odcinek House'a na którym płaczę. :roll:
Shee Nie, nic sie nie stało. Wiesz tylko tak specjalnie nie wiedziałam co z tym zrobić :P Ale okey. No to czekam i nie bój się sprzedałam wiatrówkę na allegro :hahaha:

maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce!
Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw.

'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'

PostWysłany: Pią 17:52, 16 Lip 2010
maybe_55
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39

Powrót do góry

Cytat:
chyba na razie odpoczne od niego i przeczytam Cook'a

Cook jest świetny ;) A jego zakończenia najlepsze, jednocześnie denerwujące i satysfakcjonujace.

A tak w ogóle dzień dobry wszystkim. Patrząc na siebie w lustrze, stwierdziłam, że jeśli nie zacznę wychodzić na słońce to będę wyglądać tak, jakby mnie trzymano w piwnicy O.o Albo jak wampir, w zależności od sytuacji :mrgreen:

PostWysłany: Pią 17:53, 16 Lip 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Witam :D
Wróciłam od rodzinki i jestem padnięta :mrgreen:

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Pią 17:53, 16 Lip 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Żaneta hej! Ja rodzinki unikam jak tylko mogę :D Wszyscy już to zrozumieli jednak trudno to wytłumaczyć 3 latkowi, który co rano, o godzinie 6:30 przyłazi mnie budzić O.o

PostWysłany: Pią 17:57, 16 Lip 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Kochani u mnie w domu panuję totalny chaos więc już teraz Was żegnam. Nie wiem czy oficjalnie czy nieoficjalnie ale na wszelki wypadek: Życzę Wam miłego i bezpiecznego odpoczynku! Nie dawajcie się upałom, starajcie się nie wychodzić na zewnątrz :wink: Będę za Wami tęskniła! Bądźcie grzeczni :zakochany:

PostWysłany: Pią 17:57, 16 Lip 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Żaneciu, Heeeeeej! :przytul:
Jen, Witaj! Hah :D Ja też byłam taka biała, ale wyciągnęły mnie ciocie nad rzekę i spiekłam sobie ramię i nie mogłam sie ruszać cały poniedziałek i wtorek :lol: No już, już Jennie, pora wyjść na słoneczko. :mrgreen:
Wiolu, Cześć! ;) Żelki, Żujki, czy inne i tak je uwielbiam :mrgreen: Uwielbiam wszystko co się ciągnie łącznie z żółtym serem. To wspaniale, że odnalazłaś smaki z podstawówki. :D Tego co u nas sprzedawali w sklepiku to po prostu rozbój był. :shock:

maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce!
Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw.

'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.'

PostWysłany: Pią 17:59, 16 Lip 2010
maybe_55
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 39

Powrót do góry

jeanne, hej :D Ja miałam "przyjemność" dzielić pokój z siostrą. Masakra :hahaha:

Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

ann wzajemnie! :) Doszło do Ciebie PW? :>

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Hej Ewuś :D Co słychać? :>

PostWysłany: Pią 18:00, 16 Lip 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

maybe_55 napisał:
nie bój się sprzedałam wiatrówkę na allegro

Uf...

jeanne napisał:
Albo jak wampir, w zależności od sytuacji

Speaking of, idę jutro do kina na Здрач (Zdrać) nr 3 :mrgreen: Mam zamiar kwiczeć za każdym razem kiedy pojawi się Edward i rzucać popcornem w ekran, kiedy pojawi się Jacob. Bellę będę uparcie ignorować. Jeśli to mi nie poprawi humoru, to już nie wiem co.

No ale, jeanne, właśnie, co u ciebie?

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pią 18:01, 16 Lip 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

maybe ale na słoneczku jest nudno! A w najblizszej okolicy rzeki brak! Zresztą jak się położę na balkonie w stroju kąpielowym to zdeprawuje sąsiadów O.o

Żaneta przez Ciebie mam ciarki! :boje sie: Jak dzieliłam pokój z kotami to był horror, o siostrze nie mówiąc :D

PostWysłany: Pią 18:02, 16 Lip 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

maybe_55 napisał:
Wiolu, Cześć! Wink Żelki, Żujki, czy inne i tak je uwielbiam Mr. Green Uwielbiam wszystko co się ciągnie łącznie z żółtym serem. To wspaniale, że odnalazłaś smaki z podstawówki. Very Happy Tego co u nas sprzedawali w sklepiku to po prostu rozbój był. Shocked

A u nas sklepik był genialnie zaopatrzony, ach... ;) Sprzedawali nawet tzw. 'szczury', tj. takie galaretkowo-piankowe coś w kształcie już wiecie jakim. :mrgreen:

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Pią 18:03, 16 Lip 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Shee :przytul: Dawno me piękne oczęta nie widziały Cię! :przytul: A ja miałam się zabrać właśnie za ściąganie Zmierzchu, bo koleżanka powiedziała, że nawet fajny, ale ta Bella mnie jakoś skutecznie powstrzymuje :D

U mnie szaro, buro i ponuro. ;/ Szkoda nawet o tym gadać O.o

PostWysłany: Pią 18:05, 16 Lip 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Cook jest świetny Wink A jego zakończenia najlepsze, jednocześnie denerwujące i satysfakcjonujace.

O jak Jeanne mi poleca to normalnie musi byc dobre :) .
Dobra przeczytałam 40 str. i wymiękam. Jednak czytanie o 22 jest lepsze niż w tym upale ;o..
A PS. Jeanne wczoraj chciałam do Ciebie napisać, ale bałam się, że weny nie masz :(.

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Cytat:
Żaneta przez Ciebie mam ciarki! boje się Jak dzieliłam pokój z kotami to był horror, o siostrze nie mówiąc Very Happy

Daj spokój. 2 w nocy, a ta mnie szturcha. Ja się budzę, a siostra do mnie: "Idę do ubikacji" :hahaha:

zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 99, 100, 101 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 100 z 636

Skocz do: